Karşı komşularımız vardı bizim. Yeni evliler. Sürekli kavga ediyorlar her gün. Kadın kavga çıkarıyordu sebepsiz yere. Mesela bir kavgalarının sebebini söyleyeyim. Kocası daralıyorum dedi arkadaşlarımızla mangal yapalım keyfimiz yerine gelir dedi diye kadın kavga çıkardı kıyamet koparttı. Sonra gece 2de kadın evi terkediyordu. Aylarca evine gelmiyordu eşi de melek gibi. Neyse benim bu adamla ilişkim var. Şöyle başladı ilişkimiz karısı evi terkedince yemek yaptığımızda adamın kapısını çalar 1 tabak veririz illa. Ayak üstü adam benimle konuşurdu. Git gide ilerlerdi artık 1 tabak yemek verince ayak üstü dertlesmeye başladık. Sonra bilmiyorum o çok yakın hissetmeye başladı kendini. Bazen univeristeden eve dönerken eve çıkmadan beni binanın aşağısında bekle konuşalım derdi eve çıkmadan. Hep dertleserek başladı. Adamın en üzgün ve sıkıntılı donemdinde hep derdini ben dinleyip teselli ettim diye iyi geldim ona hep o şekilde söyledi bana. Iliskimizde şöyle başladı binamızın güvenliğinin orada oturma odası var orada otururduk. Konuşurken bir kere elimi tuttu. Sana çok alıştım dedi artık. Bu şekilde aramızda asla farklı bir şey yok sadece duygusal şeyler var. Eşinden boşanma aşamasında araya aileler mahkemeler girdi. O boşanınca da biz evleneceğiz ama tereddütteyim. Korkuyorum biraz. Yargılamayın ilişkimizin başlangıcı zaman i belki doğru değildi ama sadece dertlesirken başladı ve alışkanlık oldu. Aramızda temas da olmadi sadece birkaç kere elimi tutup saçlarımı okşadı. Ailemle arası zaten iyi komşumuz olduğu için. Ama ben endişeliyim daha önce düğününe gittigim adamın birkaç ay sonra eşim olacak olması falan ailelerimiz ne der biraz yardımcı olun
Yargılamayın yardımcı olun?
Güncellemeler
1 yıl
Biz evlendik
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
çok yanlış sularda yüzüyorsun boğulman kaçınılmaz o yüzden kendine gel ve bu saçma romanı okumayı bırak canım acilen hemde
Neden böyle diyorsunuz ama neden yanlış sular dedin ben adamın iyi olduğuna inanıyorum yalancı değil bence. Çünkü ailemle şimdiden çaktırmadan görüşüyor. Alıştırma turları olarak arada babamla çay içiyor bana samimi geldi yani
ya kızım slakmısın sen zaten bu herif düzgün bir adam olsaydı siz şimdi bu halde olmazdınız tek derdi seni yatağa atmak neden anlamak istemiyorsun bunu
Tamam da halimizde ne var bir onu söyler mısın ciddi soruyorum bazen farkında olmadigim şeyler oluyor anlat ki bileyim
senin açından bakınca ortada anormal bir durum yok evet sana değer veren seninle işlgilenen bir adam var ve bununda senin hoşuna gitmesi çok normal çünkü henüz erkekleri zerre kadar tanımıyorsun sana bir abin olarak söylüyorum o adamdan uzak dur kendini karısının yerine koy
Bak karısının yerine koy kendini dedin. Şimdi bak bunlar 3 aylık evliyken en heyecanlı olmaları gereken dönemde inanılmaz tartışmalar yaşadılar. Komşular polis bile aradı . Bunu söylemem belki hoş olmaz ama evlendiklerinden beri kadın bilerek ayrı bir odada yatıyor . Sadece ilk gün adamla birlikte oldu. Her gün polis aranacak derecede kavga. Bir kere adam sırf daraldım artık akşam mangal yapmaya gidelim dedi diye kavga çıkardı. Ardından evliliklerinin 3. Ayında gece 3te evden çıkıyor. Kocasının biriktirdiği parayı ve kocasına emanet edilen 430 gram altını çalıyor. Ve gidiyor nereye gittiği belli değil. Adam ailesini kardeşlerini arıyor kimse bilmiyor nerde olduğunu. 6 ay ortadan yok oluyor sonra boşanmak istediğini iletiyor. Boşanmak istediğini ilettikten 8 ay sonra ilk defa bana iyi geliyorsun ne kadar kibarsın dedi. Işte ben de yanlış anlamıştım zaten üstü kapalı bir şekilde benden bir şey bekleme dedim . O da üstü kapalı öyle bir niyetim yok dedi. Sonra bir kere açıkça uygun bir zamanda seninle evlenmek istiyorum dedi biktim huzursuzum sen iyi geliyorsun dedi. Hatta karşı komşumuz olduğu için şimdiden babamla alıştırma turları yapıp babamla arada çay içiyorlar. Hatta bana dediki bana inanmıyor olabilirsin doğal olarak istersen şimdi kimse bilmeden sana bir yüzük takayım işlerimi halledince de yüzüğü alır ailenin önünde takarım dedi.
Yanı şunu demek istiyorum yuvaları benim yuzumden bozulmadı kadının ciddi anlamda psikoloji sorunları var. 6 ay terketti sonra boşanmak istedi. Boşanmak istedikten 8 ay sonra ilk defa dertlesmek dışında bir şey konsutuk. Yanı karisi onu terkettikten 14 ay sonra. Yanı 1 sene 2 ay sonra. Karisi ortalıkta yok parayla birlikte gitti . 1 sene 2 ay sonra bana sadece evlenmek istediğini söyledi bu kadar
Ben de aptal değilim ama adamın güvenilir olduğunu hissettim. Zaten mahkeme eylülde bitiyor sanırım. O zaman belli olur her şey diye düşünüyorum
sen bana özelden yaz
Yanı ben karısının yerinde olsam umurumda bile olmaz çünkü karisi terk etti. Onun çok da umurunda olduğunu düşünmüyorum. Allah bilir de kimin yanında
Tamam bi bunları okur musun önce boşa yazmış olmayayım 😂
okudum
Takıp attım
Bekar olsaydı ilgini çekmezdi
Bekar olsaydı da ilgimi çekerdi karakterini seviyorum adamın
Kanmayın böyle şeylere, oyalayacak
Ben de biliyorum genelde böyle oluyor ama şimdilik öyle bir şey yok. Karisi evden ayrılırken evden ona ait olmayan para ve gorumcesinin altınlarını çalıp ailesine verdi diye mahkeme uzadı. Ama bana karşı baya dürüst ve kesin konuşuyor şimdilik böyle. Aramızda da bir şey geçmedi yani b3nden bir çıkari yok
Oluruz tabi