Yargılamayın yardımcı olun?

Karşı komşularımız vardı bizim. Yeni evliler. Sürekli kavga ediyorlar her gün. Kadın kavga çıkarıyordu sebepsiz yere. Mesela bir kavgalarının sebebini söyleyeyim. Kocası daralıyorum dedi arkadaşlarımızla mangal yapalım keyfimiz yerine gelir dedi diye kadın kavga çıkardı kıyamet koparttı. Sonra gece 2de kadın evi terkediyordu. Aylarca evine gelmiyordu eşi de melek gibi. Neyse benim bu adamla ilişkim var. Şöyle başladı ilişkimiz karısı evi terkedince yemek yaptığımızda adamın kapısını çalar 1 tabak veririz illa. Ayak üstü adam benimle konuşurdu. Git gide ilerlerdi artık 1 tabak yemek verince ayak üstü dertlesmeye başladık. Sonra bilmiyorum o çok yakın hissetmeye başladı kendini. Bazen univeristeden eve dönerken eve çıkmadan beni binanın aşağısında bekle konuşalım derdi eve çıkmadan. Hep dertleserek başladı. Adamın en üzgün ve sıkıntılı donemdinde hep derdini ben dinleyip teselli ettim diye iyi geldim ona hep o şekilde söyledi bana. Iliskimizde şöyle başladı binamızın güvenliğinin orada oturma odası var orada otururduk. Konuşurken bir kere elimi tuttu. Sana çok alıştım dedi artık. Bu şekilde aramızda asla farklı bir şey yok sadece duygusal şeyler var. Eşinden boşanma aşamasında araya aileler mahkemeler girdi. O boşanınca da biz evleneceğiz ama tereddütteyim. Korkuyorum biraz. Yargılamayın ilişkimizin başlangıcı zaman i belki doğru değildi ama sadece dertlesirken başladı ve alışkanlık oldu. Aramızda temas da olmadi sadece birkaç kere elimi tutup saçlarımı okşadı. Ailemle arası zaten iyi komşumuz olduğu için. Ama ben endişeliyim daha önce düğününe gittigim adamın birkaç ay sonra eşim olacak olması falan ailelerimiz ne der biraz yardımcı olun

Güncellemeler
1 yıl
Biz evlendik
Yargılamayın yardımcı olun?