Genel tavsiyem yargılamadan?

Arkadaşlar lütfen yargılamadan yorumda bulunun. Ben hayatım boyunca anlatsam çoğu kişinin ağlayacağı bir sürü şey yaşadım. Ve hepsinde tektim. Aptallığım sırf bu yüzden kafamı dağıtmak amaçlı başka erkeklerle sevgili oldum. Ama öpmek vs dışında bişe olmadı. 1 yıldır da kimseyle konuşmuyordum. İyi bir üniversitede iyi bit bölüm okuyorum. O zamanlar o psikolojiyle nasıl kazandım bende bilmiyorum. Ve geçen hafta bir erkekle buluştum. Gerçekten çok iyi birisiydi. Ve biraz yakınlaşma oldu ama çok değil. Ama benim için hayatımın maxıydı. Zaten 1 yıldır aşırı vicdan azabı çekip bir sürü tövbe etmiştim falan ama anlık bilmiyorum ilgisi hoşuma gitti malım işte aptalın tekiyim. Ve şu an hayatıma devam edemiyorum. Ben böyle birisi değildim. Her zaman sevgiye önem veren birisi oldum sevgilim olan insan için elimden geleni yaptım. Bir daha hiçbir erkekle birlikte olup onun hayatını mahvetmicsm. Mesleğe başladığımda bile. Kendimi kumdan bile değersiz bir şey olarak görüyorum. Ve hayatıma devam edemiyorum yalnızlıktan da korkuyorum. Bana mantıklı şeyler söyler misiniz
Genel tavsiyem yargılamadan?