Biriyle arkadas olarak konuşuyoruz bi siteden tanışmıştık o sitesi hâlâ açık benimde onunda ama wpden arkadaşız biri tarafından ordan isletildim ama o işleten kişi bana sormaya çekindiği sormak istediği her şeyi sordu bende bir iki şeyine cevap verdim canım yapıp benim hakkımda her şeyi bilen biriydi sana aşığım seni seviyorum vs dedi sürekli ama dedi bunu sana söylemem için anlık atmalısın yoksa olmaz vs çocuk baya diretti bu konuda engelledim yazdı engelledim yazdı gitmedi keşke hesabı kapatsaydım diyorum ama canım yaptım kapatmadım sonra başka bi hata daha yaptım günaha girdim :( ama bunu yapan beni çok iyi tanıyan biriydi bana hakarette etti ve şöyle ki bu arkadaştan şüphe ediyorum çünkü onunla denk gelen çok seu oldu ve geçen moralimij olmadığını gördü 30 dk telde zorladı anlat anlat diye burada da suphlenedim tekrar çünkü normalde böyle ısrar eden biri değil arkadaşlarıma anlattım sana normalden sora. afiklarini ordan sormuş diyorlar diyorum başka birine hakkimda bu kadar şey anlatmış mıyımdir ama sanmıyorum işte
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer başkası değilse canım gibi onunla konuşmaya devam edicem.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne yaptın nude falan mı attın hata nedir
Hayır kapalıyım beni çok sinir etti saçlarımın kıvırcık olmadığına dair bende yüzümü çekmeden saçlarımı attım:(
sen niye işletmesine izin veriyon grzklı mısın kızım? Seni tanımam etmem sen kimsin deyip engelleseydin. Bak işte buradaki ite kopuğa güvenmeyin sorunlu buradakiler anlayın şunu. Burada dalgana bak eglen kimseye güvenme arkadaşlık olmaz buradan. Ayrıca o kişiyi de bence sil numara vermekle hata etmişsin yaşın kaç
Grzekaliyim:( sorma çok pismanim nasıl yaptığımı anlayamadım ki ha tanıyorum seni deyip durdu ve her şeyi biliyordu soylıycem kim olduğu mu falan dedi baya zorladı engelledikcr yazıyordu engelledikce yazıyordu ben çok büyük i hata ettim kendimi öldürürsem düzelir
Küçük biri de değilim 20 yaşındayım en çok bu üzüyor
O konuştuğum kişiyle çoktandır konuşuyorum ama ona çıkıyor tüm yollar napcam bilmiorum
Halen küçüksün tecrübesizsin. Aklımda oyle bir şerefsiz var bu sitede duymuştum işsiz kopuğun teki o mu acaba yine merak ettim. Neyse ki sadece saçın görünmüş iyi ki gaza gelip vücut falan atmadın. Numaranı değiştir yok ol kim bir kimlere dağıtacak numaranı. Belki de yakın arkadaşıyla işlettiler seni. Yapmayın böyle hatalar
Yakın arkadaşıyla işletti diyor arkadaşlarımla ama benim ons kötü bi hatam olmadı bi insan niye bunu yapar engelledim yazdı burada değil başka sitede tanışmıştım engelledikce yazdı annesiz dedi istediğini yapmadığım için hatta bi daha engellersen ailene küfür ederim bile diyerek tehdit etti ben böyle şeylere papuç bırakmayan biriydim nasıl yaptım anlamadım 😔 numara mi mi degistireyim ya o değilse diyorum ama onunla denkkesen de çok şey oldu ona çıkıyor tüm yollar inanmak istemesem de
"""Bana niye böyle yaptı ben ona bir kötülük yapmadım"" sen istersen melek ol karşındaki kalbi pislikle dolu biriyse her kötülüğü bekle. Kimseye karşı o bunu yapmaz deme. Sanal bı yüzden risklidir tanımadığın etmediğin tiplere biraz ilgili davranıyor diye kendini açıyorsun güvenip hayatını paylaşıyorsun numara veriyorsun ama o itlik peşinde işte. Eğer onun haricinde konuştuğun numara verdiğini biri yoksa, çevrende de öyle yırtık herkeste numarası olan biri değilsen büyük ihtimalle odur. Onun yaşı kaç? Bence numaranı değiştir zaten sonunun olduğunu düşünüyorsan tam safmışsın derim evlenecek değilsin ya
Sonumun olmadığını biliyorum evlenecek dr değilim evet ama bana itiraf etmiyor vee gayet iyi bi şekilde konusuyor bu beni daha çok üzüyor işte ben kimseye saçımı gösterecek biri değildim bu hatayi nasıl yaptım bilmiorum resmen safmışım 6 7 gün benimle uğraştı 😔keşke hesabi kapatsaydım diyorum ama yapmadım ve o zamanlar çalışıyordum pek sağlıklı düşünemiyordum 😔
Ama nerden bileyim böyle pislik düşünceye sahip olduğunu gözüm boyanmış gibiydi vee inanmak da istemiyorum çünkü aylardır konuşuyorsun ediyorsun bu nasıl bir iş insan istemefrn çok üzülüyor
Yok sadece onda vardı numaram
Başka kimse de yoktu
Numara sadece onda varsa yüzde yüz o. Saflığı bırak numaranı değiştir hayır gelmez sana
C2 diye hi uygulama var biliyor musun orayı
Yok o ne la bilmiyom. Öyle uygulamalardakilere güvenilir mi
Ordaydım ben ve ordan diyorum birilerine bi şey anlattım mi bu kadar ama sanmıyorum çünkü kendimden eminim ve şu oldu bu takipçilerimden biri benim çocuk bana dedi ki ben seni şu an görüyorum
Bana takipçilerimi takip ettiklerimi saydı
Ama benim sayfamda tanımadık kimse yok hepsini çıkardım korkup da ve o çocuk kald i diğer biri kald i onunla da ordan tanıştım ama o değil bundands eminim
Tamam o işte ya dalga geçmiş resmen seninle niye izin veriyorsun bunlara ve kendine neden işkence çektiriyosun. Seni kendince işletmiş oynatmış bırak şu weledi
😔😔 hakkimi helal etmiyorum inşallah bunun cezası ağır olur ona güvendim konuştum başka bi hatam olmadı hatta daha çok yanında oldum destek oldum nasıl yaparlar anlamıyorum gerçekten anlamıyorum 😔😔😔 annesiz demeyi hak etmedim ben küfürleri hak etmedim
E herhalde hhak etmedin. Uzaklaş ondan zamanla hoşlanıp daha büyük hatalar yaptığını düşün. Senden neler isteyecek kim bilir. Kaç ondan biliyorum böyle dostum evladlarını ben sorunlu belli
Ona ağır bir iki şey slylucem ama açıkça ne demek istediğimi anlatmiycsm o ona yeter
Ne dersen orasını sen bilirsin ama kaç yani
Kaçıyorum çok teşekkür ederim peki bu yaşadığım bana ne ogretti onun yaptığı yanına kar kalacak ayrıca:( o kadar üzüyor ki mutlu devam edecek ya beb
Kimseye güvenmemen ve kimse hakkında o bunu yapmaz dememen gerektiğini öğrenmişsindir. Herkes her şeyi yapar. Tanımadığın etmediğin bir tip neyine bu kadar güvendin ki? Ruh hastası baksana işletmiş seni günlerce.
Bak görüntülü konuşmak istedi bi ara ben kabul etmedim ama günlerce ısrar etti bu normalden yani wpden konuşurken anlık istedi yok aylarca bi de ben de tek tük fotom dışında başka bi şey atmıyorum yani beni toplasan 3 4 kere görmüştür fotodan o bana yazan kişi başta anlık diye günlerce uğraştı ben atmayınca küfüre baş vurdu görüntülü de denedi olmadı en sonunda böyle yollara gitti
İyi ki kamerada görüşmedin ekran görüntüsü alırdı ucuz yırtmışsın
Aslında başta baya iyi konuşuyordu sonradan değişti istediğini yapmamaya başladım yalnız şu var ki neden yapmaz diyorum öncesine ben bi çocukla konuştum ve o çocukla bi şeyler oldu engelledim sürekli onu ben ama ben ona o kadar şey anlatmsdigims eminim anlatsam bile bu çocukla uyuşan şeyler var tesadüf olamaz bu kadarı o zaman konuşurken çocuk bana ses de atmıştı ama sadece bi kere sonra engelledim sonra bi daha konusmadik vs vs bana o olduğunu söyledi hatta o kişi ses de atmıştı sana başta iyi yaklaştım anlamadın sonra dns kötü yaklaşmak zorunda kaldım dedi ben buyuzden bu arkadastir diyemiyorum
Çorba gibi ya. Senn. Kökten kurtul bence düşüncelerden
Evet diyorum yaa çorba gibi bi mesele o çocuk olduğu için arksfsdim yapmış diyemiyorum o olmasaydı kesinlikle o yapmış diyeilecektim nasıl kurtulayım
Her yerden çıkar takipten falan ve kökten çözüm no değiştir bir daha da kimseye güvenmeden verme numaranı
Ama ya o çocuğun bi suçu yoksa
Direkt kendisiyle konuş o zaman bence böyle bir şey geldi başıma de tepkisinden anlarsın zaten
Ben ona anlattım ama o ben yapmadım dedi bilmiyorum dedi açıkça onu suclasam konuşmayı kesecek belki açıkça söylesem mi acaba diye düşünüyorum ama önceden sordum söylemedi şimdi sorsam şimdi de söylemeyecek
Eğer oysa söylemez yani kim söyler ki böyle bi şeyi
E tabi yapmadım diyecek ben yaptım der mi? Kendinde bitiyor iş o insan mide bulantısı yaratıyorss endişen varsa zaten olmaz kı şüphe üzerine ilişki mi kurulur
İkisine de ver sevabına zaten toprak olacak
Hiç bir penis anlamadım
İnceleyip kim olduğunu bulalım mı
İlk defa mı yaptın bunu
Hic bisey anlmdm
Doğru okumadın çünkü