Arkadaşlar yargılamadan okuyup tavsiye verir misiniz?

Biriyle arkadas olarak konuşuyoruz bi siteden tanışmıştık o sitesi hâlâ açık benimde onunda ama wpden arkadaşız biri tarafından ordan isletildim ama o işleten kişi bana sormaya çekindiği sormak istediği her şeyi sordu bende bir iki şeyine cevap verdim canım yapıp benim hakkımda her şeyi bilen biriydi sana aşığım seni seviyorum vs dedi sürekli ama dedi bunu sana söylemem için anlık atmalısın yoksa olmaz vs çocuk baya diretti bu konuda engelledim yazdı engelledim yazdı gitmedi keşke hesabı kapatsaydım diyorum ama canım yaptım kapatmadım sonra başka bi hata daha yaptım günaha girdim :( ama bunu yapan beni çok iyi tanıyan biriydi bana hakarette etti ve şöyle ki bu arkadaştan şüphe ediyorum çünkü onunla denk gelen çok seu oldu ve geçen moralimij olmadığını gördü 30 dk telde zorladı anlat anlat diye burada da suphlenedim tekrar çünkü normalde böyle ısrar eden biri değil arkadaşlarıma anlattım sana normalden sora. afiklarini ordan sormuş diyorlar diyorum başka birine hakkimda bu kadar şey anlatmış mıyımdir ama sanmıyorum işte
Güncellemeler
+1 yıl
Eğer başkası değilse canım gibi onunla konuşmaya devam edicem.
Arkadaşlar yargılamadan okuyup tavsiye verir misiniz?