Yardim edin kizim ve ogluma ne oldu?

8. Sinif ogrencisi bir kizim ve universiteye giden bir oglum var. Kizim son yillardir bir garip davraniyor. Dinledigi muzikler turkce degil, resimli kitaplar filan okuyor. Gecen ay odasina korece erkekler ve japon cizgi film karakterleri yapistirdi. ve odasinda japon cizgi filminde n baska boyle boyanmis erkekler var. Birisine kivon takjo digerlerine ise sirus ve sikaylir gibi biseler diyor. Bir resimde iki erkek var ve ya yanalar. Bunlar ne dedigimde birisinin kisa sacli bir kiz digerinin ise erk ek oldugunu soyledi. Oglum ise son gunlerdir disari cikmiyor odasini sadece yemek ve tuvalet ihtayci icin terk ediyor. Odasinada teo kiz kardesini yani kizimi aliyor. Eskiden evde hep savasirlardi birbir lerinw yastik falan atarlardi kavga ederlerdi ama artik aralari biR anda iyilesti ve eskisi kadar kavga etmiyorlar. Abisi genellikle korelileri degil japonlari sever. Odasinda atak on taytin diye bi japon cizgi firmi resimleri asili. Eskiden kiypop gibi bir sey dinledigini duymustu baya kizmisti ama artik odasindaki posterlere bile laf atmiyor. Kizim yine bizle konussa bile oglum arada konusuyor. Bilgisayinda arçh linuks diye bir sey var galiba yemek masasinda kizim hep dalga geciyor Anne o arçh linuks kullaniyo ne anlar falan flon. Ben eski cocuklarimi ozledim yardim edin lutfen nasil eski gibi olurlar odasindaki posterler ve arçh linuks ne?
Yardim edin kizim ve ogluma ne oldu?