Vodka limon domates suyu içki ile pilav üstü et salata şimdi de dondurma vişne sulu vodka ile devam ediyorum tabiki 1940 1965 arası çıkan şarkılar eşliğinde

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Vodka limon domates suyu içki ile pilav üstü et salata şimdi de dondurma vişne sulu vodka ile devam ediyorum tabiki 1940 1965 arası çıkan şarkılar eşliğinde

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
afiyet olsun güzel olmus
Eyvallah kardeşim
Afiyet olsun ama dalga geçmeni yakıştıramadım. İnanmıyor olabilirsin, saygı duyuyorum ama sende inananlara duymalısın.
Bende senin benimle ilgili hüsnüzanda bulunmanı yakıştıramadım. İnanmadığımı nerden çıkardın? Seni son zamanlarda değiştiren bişeymi oldu sen eskiden böyle değildin?
Ben sadece saygı çerçevesinde konuştum, gerisini senin bakış açına bırakıyorum. İyi günler
Bari iftara haramı karıştırmayın. Onun dışında güzel sofra
Knk senin helal dediğin kazançta faiz var o haram değil mi?
Hangi faizli karara helal demişim, insan haram şeyler yapar da sevap olan bişeyle karıştırılmasını doğru bulmuyorum yine de kendi kararın
Kardeş maaşını bankadan alıyorsan zaten haram istemesende bulaşmışsın ki senin alışveriş yaptığın yerlerde bulaşmış sen nasıl temiz kalıcan
Haklısın maalesef öyle, elimden geldiğince harama bulaşmamaya çalışıyorum
Haram yolunun en önemli aracı şu an elinde herşeye maruz kalan bi zihnin var ibadet zaten yapıcan hadi haramada bulaşmayım diye gayretin var peki iyi biri olmak için bu gün ne yaptın? Oruç tutmanın sana faydası var sizin en iyiniz insanlara en çok faydalı olandır hadisine de uyuyor musun?
Elimden geldiğince uyuyorum
En son ne zaman sadaka verdin?
1-2 ay önce
Uymamışsın kardeş 2 günü bir olan zarardadır her gün faydalı olacaksın ebu hanefiye uymamışsın hanbeliyede uymamışsın ki ehlisünnet sünnet ehli demek bu da yok e sen nasıl Müslümanım diyerek helal haram sınırlarını belirliyorsun? İlmin yokki🤷
hergele bu senin yaptığının da çok yanlış olduğunu değiştirmez milleti kendi günahıyla vurmak saçma bir şey
ek olarak senin yaptığın dinle dalga geçmek gibi bir günah banka faiziyle kıyaslanırsa saçmalıktan başka bir şey olmaz
milletin sadakasını sorgulayacağına dinle dalga geçme
ben de alkol alıyorum ama iftarda içki içmem ve içseydim bile (Mümkün değil) buraya atıp bununla övünmezdim
dinle ilgili biraz araştırma yapmanı öneririm
Sizin için içki içmemek namaz oruç felan yetiyor elinizde başka bişey yok yeri gelince kadına şehvetle bakarsınız uydurduğunuz hadislerin hepsi kadın ve bacak arası üzerine benim Allah'la aramdaki günaha mı burnunuzu soktunuz?
senin yaptığın dalga geçmek
ek olarak ben içki içiyorum
içki içmemek namaz kılmak oruç tutmak ibadettir ama güzel ahlaklı da olunmalı iyi bir Müslüman olabilmek için
sıkıştıkça da konuyu saptırıyorsun
Ne ahlakı lan?🤣🤣🤣🤣 Ne ahlakı? Burdan kadınları taciz edip para için her ahlaksızlığı yapan ben miyim?😄
ben olmadığıma göre sensin
Tabi evliyasın sen gökten üstüne nur yağıyor 🤣🤣🤣
böyle bir şey mi dedim ben ya
sen sanırım alkolün dozunu fazla kaçırmışsın
bu halde sokağa çıkma millete musallat olursun felan hastanelik ederler seni sonra
Ben sokaktan geldim zaten bi zamanlar evim orasıydı beni evimde kim dövebilir? 3 ay önceki kavgada 4 kişiyi dövdüm gerçi bizim elimiz yüzümüzde kanadı ama ben ayaktaydım onlar yerdeydi ve inançlarına ihanet eden insanların irademe dil uzatmaları gülünç müslüman 😉
Afiyet olsun. her şey güzel de Vodka ve vişnə suyu bir az ters etki yapmazmı hani sora bozmasın mideyi falan
Ben bozuk adamım knk oyüzden faydası var 😃
Oruç tutup içki mi içiyorsun yani ne saçma paylaşım, şimdi bu dinle dalga geçmek değilse ne?
Ramazanda akşam yenen her yemek iftar olmuyor mu?
Oruç tutuyorsan iftar, tutmuyorsan akşam yemeği diğer akşam yemeklerinden farkı yok nasıl olsa
Kelimelere mi takıldın?
Cenazeye gidip gözünüz aydın diyebilir misin
İftar sofram deyip bunu atmak mantıklı mı sence
Cenazeye gidince yalandan ağlayanların oscarlık performansını görüyorum o yüzden tebrik etmeye giderim sen bana aşkın mantığını söyle ben sana iftarın mantığını söylerim 😄
Aşkın mantığı birini sevmek için aslında ortada olmayan nedenler bulmaktır sonra da o nedenlere kendini inandırırsın, kendini o kişiyi sevmek için neden olmadığına ikna ettiğinde ise aşk biter
Yanlış birine aşık olmanın mantığı var mı ya da kendini birine adamak kendini feda etmek fedakarlık yapmak ve bi kadın için evlendiğini farzedelim kendi evinde kölelik yapmak?
Aile evinde de fedakarlık ve kölelik yapıyoruz aile evinden kaçmak için bile evlenen çok insan var, kendini aşka inandirdigin sebeplerden biri de bu, kendini adamak ya da psikoloji vs. bozuk bir erkeği düzeltmeye çalışma çabaları da zaten kızların küçükken babalarından kaynaklı yaşadığı travmaları tamir etme arzusundan kaynaklanıyor
Nedenleri söylüyosun peki bunun mantık neresinde
Anlamak istemeyen birine anlatamam boş ver
Beynim bazı gerçekleri almayınca alkolle uyuşturuyorum kardeş 😄
İftar sofrasında içki ne alaka saçma ve saygısız.
Müslümanların saygısı mı varda benim olsun?
Evet var ama belliki senin yok
Filistin'de kardeşleri ölürken Ramazan eğlencesi yapıp oynayarak mı müslüman oldunuz da saygı bekliyorsunuz?
Ben kendi adıma konuşuyorum hiç bir zaman öyle dediğin gibi eğlence gösteriş ya da israf yapmadım sen neden herkesi bir tutuyorsun tepki gösteriyorsun?
Kendi adına konuşuyorsan benim adıma hüküm vermiyceksin kardeşim nokta
Ben gördüğümü söylerim iftar sofram diyipte yanina içki koyamazsin koyarsan saygısızlık etmiş olursun inanmıyorsan ya da tutmuyorsan akşam yemeğim diyip geçersin kimsede sana bişey demez
Bende gördüğümü söylüyorum zaten senin dediğin doğruysa benim söylediğim neden yalan olsun? Ayrıca oruç tuttuysam sofra iftar sofrası müslüman içki içemez diye bi kural mı var?
Oruç tutulduysa sofra iftardır tutulmadiysa akşam yemeğidir ama iftar sofrasında da içki olmaz hadislerde söylendiği gibi haramdir ve Maide suresi 90ncı ayette açıkça belirtilmiştir
Tamam orucu tuttum sofranın iftar mı iftar akşamda içtim ben içerken helaldir mi dedim? Demedim ama sonuç olarak bu iftar sofrası mı evet
Çelişkili.
Niye ilk içen adam ben miyim?😄
O iş ayrı o iş ayrı
İçmen beni ilgilendirmiyor müslüman içki içemez diye bir kural mi var dedin benden evet dedim içemez ayetlere göre hadislere göre bu kadar basit.
Türkiye'nin çoğu müslümansavve müslümanlar içmiyorsa bu kadar tekel bayi neden var?😃
Müslümanlık olması gerektiği gibi yaşanmıyor maalesef bahsettiğin konu bundan kaynaklanıyor haramları helalleri doğru düzgün yaşamayı bilsek bir sorun olmayacak
Bukadar bilmeyen varken sadece ben gerektirdiği gibi yaşamıyormuşum gibi davranma o zaman
Böyle bir durumu görsem kim olursa olsun söylenmesi gerekeni söylerim.
Kıskançlık şeytandan kadınlara geçti doğru söyle kıskançlığın 100 üzerinden kaç?
Alakası nedir demek istediğini anlayamadım
Soru sordum cevaplamak zorunda değilsin
Kıskanmam net
Ayrıca söylediğinde hoş değil
Yani kocan kadınlarla arkadaş kalabilir mi?
ya da sevgilin?
Allah akıl fikir versin
Amin cemil cümlemize
zaten herkese versin
bana da sana da başkasına da
Herkesin Allah'a ihtiyacı var kimisi inkar eder kimisi kabul eder
Müslüman mısın bilmiyorum ama keşke oruç tutan namaz kılan tanımadığın herkese sapık tacizci diyerek iftira atacağına saygı duysaydın
senle uğraşamıycam engeli hak ettin sene cano
nick ile müsemma işlerde bugun
Bu günde mi içiyim olur 😀
Çok güzel görünüyor..
Teşekkür ederim
İftarla sahuru birlikte yapmak
Bu arada vodkayla Kudüs hurması mı denesem diyorum evde var almıştım baya faydalı bi meyve
Efektif olabülü
Sen dener misin?
Cıks
Ellerine sağlık gayet güzel
Teşekkür ederim kardeşim sağol 👍🫶
Vodkalı iftar sofrası... düşündürdü kdkdkdk
O iş ayrı bu iş ayrı ne var ikisini birden yörütüyok işte
Vay be pratik adam kfjdjd
Bozuk adam diycektin galiba 😄 dilinmi sürştü edepten mi dilin varmadı?
Yoo demek istediğimi dedim gayet kdkdkkd
İçki içmenin günahı 100 diyelim tövbe edince sevaba çevrip 1000 oluyor hem zevk hem sevap bi de böyle düşün 😀
O senin düşüncen ve yorumun kdkdjdk
Afiyet bal şeker olsun
Sağol kardeşim 😉
Doyurucu
Allah kimseyi aç bırakmasın gardaş 😊
Kral
Kral çıplak knk 😃
Kanka la nerdesin
şu an sokaktayım kanki içiyom
Hangi sokak
Senin bulunduğun şehirde değil 😄
Değilmiş
Allah ıslah etsin
Amin gardaş cemil cümlemize
Afiyet olsun
Eyvallah kardeşim 😊
amacın ne koçum
Senin amacın ne koç?
hadi ordan gereksiz. sen git de kendi değererinle dalga geç
Ben dalga geçmemde sen bana gider yapacak çapta biri değilsin işine bak
beni tanıyosun demek...
Çapını diyorsan yazdıklarını okumak yeterli
tamam klavye delikanlısı
Onu kendine söyle reelde karşıma çıksan 45 saniyede yerde baygın yatıyor olursun 😄😄😄 heralde şaka yapıyorsun seni dövsem ayı b k uyla oynuyor derler 😄 fazla cesaret ahmaklıktır akıllı ol tanımadığın insana kafa tutuyorsun
kendini böyle gördüğün için mi bizim değelerimizle dalga geçiyosun. kendi pisliğinde boğulabilirsin
Senin değerin ne heralde şaka yapıyorsun 🤣 her rezilliği yapıp 1 ay müslüman cakası satarak mı temiz kalıyorsun? Bırak allasen
o kadar boş bi insansın ki senle muhatap olmam kendime saygısızlık
Boş olan sensin boş tenekeden çok ses çıkar git kendini düzelt sonra İslam'la ilgili söz sahibi olup başkalarını yaftala