Yeme & İçme Perde pilavım nasıl olmuş? รձբժεгսռ Takip Et Yoda Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Sabah kimse tarif vermedi ama kendi çabalarımla yaptım😆😆 Perde pilavım nasıl olmuş? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. afiyet olsun güzel olmuş 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Harika görünüyor çok severim ama pek yapan yere de artık rastlayamıyorum 1 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl İlk defa için görüntüsü bayağı iyi. Kek kalıbında mi yapılıyor? 0 3 Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl Normalde bakır kapta yapılıyor bakarım olmadığı için kek kalıbında yaptm Yorumla KahveSacliHeRif +1 yıl Güzel görünüyor Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Fevkalade güzel görünüyor hamarat kadın 🍀 0 2 Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl 🤍🤍 1İnciTanesi +1 yıl ❤
KalkKızCayyDemlee Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Eline sağlık 😊 bitmiştir belki Bile😂 0 4 Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl Teşekkür ederim :) Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Rica ederim 😊 benim sorumdaki yorumumdan miden bulanmadi dimi 😕😂 Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl Hayır desem yalan olur Yorumla KalkKızCayyDemlee +1 yıl Hahaha kusura ya öyle oldu o an kaldır istersen yorumu 😊 Yorumla
nabaysun Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Çok iyi duruyor kız 0 1 Yorumla รձբժεгսռ +1 yıl Teşekkür ederm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
afiyet olsun güzel olmuş
Harika görünüyor çok severim ama pek yapan yere de artık rastlayamıyorum
İlk defa için görüntüsü bayağı iyi. Kek kalıbında mi yapılıyor?
Normalde bakır kapta yapılıyor bakarım olmadığı için kek kalıbında yaptm
Güzel görünüyor
Teşekkür ederim :)
Fevkalade güzel görünüyor hamarat kadın 🍀
🤍🤍
❤
Eline sağlık 😊 bitmiştir belki Bile😂
Teşekkür ederim :)
Rica ederim 😊 benim sorumdaki yorumumdan miden bulanmadi dimi 😕😂
Hayır desem yalan olur
Hahaha kusura ya öyle oldu o an kaldır istersen yorumu 😊
Çok güzel ellerine sağlık