Daha ince de sordum o kadar mal var ki Abu sitede , cevaplara çıldırırsınız.
Ben 3 gündür su orucu yapıyordum bugün dayanamayıp yaklaşık 2 tabak patates yemeği ile yine yaklaşık 1 tane ekmek yedim. Sonra da 1 saat sporla 500 kalori yaktım. Sizce kilo yapar mı?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Su orucu dikkat edilmesi gereken bir şey, bunun yerine normal bir diyet yapıp araya 2 gün su orucu mesela hafta içi normal diyet hafta sonu su orucu (öğrenci isen bu daha sağlıklı) yapa bilirsin. 2 tabak yemekle de çok bir etki olmaz vücut direkt yakar 3 günlük açlığın ardından zaten sporda yapmışsın endişelenmene gerek yok.
Bir de dayanamayip cips ve kola yedim sonra :(((
Yapmaz da bu kadar aşırı takıntılı olursan kafayı yersin. Kalori açığı oluştur yeterli
Nerdeyse yıl olcak eve kapattım kendimi napcam bilmiyorum sinirlerim çok bozuk. Şu orucuyla acilen biraz versem ondan sonra daha dikkatli yicem de
Bu kadar neden kendine eziyet ediyorsun ki porsiyonunu dusur ve ekmekten uzak dur, bol bol su içersen sporlada verirsin
Off kimse anlamıyor şu orucuyla daha kısa sürede kilo veriyorsun. Dediğin şekilde uzun zamanlara tekabül ediyor. Dışarıya çıkamıyorum psikolojim bozuk :(
Sagliksiz birsey ya sagligin elinden giderse hem yavas yavas kilo vermek kalici oluyor diğer türlü tekrar hizli sekilde kilo alirsin. Kendinle barisik olmalısın
Haklısın :( bakalım ne olacak.
Önceden bende kıloluydum utanıyordum bianda zayıfladım simdi istesemde alamıyorum şeker bile cıktı kansızlıkla ve demir eksikliğiyle aynı zamanda savasıyorum sureklı bayılıp duruyorum zamana bırakıp iyi bi diyetisyenle görüşüp saglıklı bir şekilde zayıflamalısın