Diğer Yeğenimle sinamaya gideceğiz hangi koltuğu alalım? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor 4 yaşında yeğenim Güncellemeler1 yıl SüperSoru❤️🔥 Güncellemeler1 yıl Online sıkıntı oldu biz gidene kadar da E den almışlar bizde e 6-7 ye aldık Yeğenimle sinamaya gideceğiz hangi koltuğu alalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 90,8b cevap paylaştı. F 3-4 bence 0 0 Yorumla
berilmutsuzolanhanii Takip Et Guru Yaş: 19 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 788 cevap paylaştı. Al herhangi ikisini işte zaten kimse gelmiyor sinemalara istediğinize geçersiniz orada 1 0 Yorumla
Hamzaer77 Takip Et Xper 1 Yaş: 26 1 yıl Arka taraflarda alın çocuğun kulaklarına zarar gelmesin 0 0 Yorumla
YorForger Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl E'den al, ya da F'den orta kısımlardan seç 👌🏻 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Son kararın ne Yorumla YorForger 1 yıl E 💮 Yorumla
Babylon_Candle Takip Et Bilge Yaş: 45 , eic 100% 1 yıl Sinemada en arka ve ortalar güzel oluyor 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Ben çoğunlukla F den alıyorum hep Yorumla Babylon_Candle 1 yıl Aklın yolu bir Yorumla
Besiktas7834 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 97% 1 yıl Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ismarlayacaksan yardımcı olabilirim 😁 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Çocuk animasyon seviyor musun? Yorumla Besiktas7834 1 yıl Normal filmlerden daha zevkli 😂 Yorumla Soran 1 yıl Erkeksin 2 kıza sen ısmarlaman gerekiyor Yorumla Besiktas7834 1 yıl :) İstanbul’sa neden olmasın Yorumla
Banagerçeğinlegel Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Diğer konusunda 415 cevap paylaştı. O zaman 2 kişilik olan koltukları al 0 5 Yorumla Soran 1 yıl Benim sinamada öyle bir koltuk yok Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Lobi yok mu orada Yorumla Soran 1 yıl Lobi? Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Yani ayrı bölümlü koltuklar oluyor Yorumla Banagerçeğinlegel 1 yıl Sizde yok 2. sırada ki koltukların orta kısmından al Yorumla
FiqHtShoT Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 1 yıl Diğer konusunda 639 cevap paylaştı. Bence E tarafından alın orası daha iyi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Hocam bunu da sormazsin yaa.. 0 6 Yorumla Soran 1 yıl Ya tamam hocam Yorumla Soran 1 yıl Hocam siz niye bu kadar gerildiniz ki ben hee şeyimi soran biriyim ama bilmen lazımdı 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Istedigin yerden al buna ne fikir yardim ister insan komik jshsh Yorumla Soran 1 yıl Komik de sen niye görüş yazıyorsun ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Komik oldugunu soylemek icin Yorumla Soran 1 yıl 🤗😅😅😅😅 Yorumla
BubblesBoop Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl E den all 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam alıyorum Yorumla
WİLLKİNG Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl Şu yeşil olana jsjh 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tamam Yorumla WİLLKİNG 1 yıl Afferim söz dinle Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% 1 yıl Diğer konusunda 992 cevap paylaştı. E veya d olur 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
F 3-4 bence
Al herhangi ikisini işte zaten kimse gelmiyor sinemalara istediğinize geçersiniz orada
Arka taraflarda alın çocuğun kulaklarına zarar gelmesin
E'den al, ya da F'den orta kısımlardan seç 👌🏻
Son kararın ne
E 💮
Sinemada en arka ve ortalar güzel oluyor
Ben çoğunlukla F den alıyorum hep
Aklın yolu bir
Ismarlayacaksan yardımcı olabilirim 😁
Çocuk animasyon seviyor musun?
Normal filmlerden daha zevkli 😂
Erkeksin 2 kıza sen ısmarlaman gerekiyor
:) İstanbul’sa neden olmasın
O zaman 2 kişilik olan koltukları al
Benim sinamada öyle bir koltuk yok
Lobi yok mu orada
Lobi?
Yani ayrı bölümlü koltuklar oluyor
Sizde yok 2. sırada ki koltukların orta kısmından al
2. Sıradan 8. Koltuk.
Bence E tarafından alın orası daha iyi
Ben arkanın ortasını severim… 🙃
Hocam bunu da sormazsin yaa..
Ya tamam hocam
Hocam siz niye bu kadar gerildiniz ki ben hee şeyimi soran biriyim ama bilmen lazımdı 😂
Istedigin yerden al buna ne fikir yardim ister insan komik jshsh
Komik de sen niye görüş yazıyorsun ki
Komik oldugunu soylemek icin
🤗😅😅😅😅
E den all
Tamam alıyorum
Şu yeşil olana jsjh
Tamam
Afferim söz dinle
E veya d olur
F ideal gibi
En arkayı