Tatil & Seyahat Sevgilimin doğum gününde tatile gideceğiz. Sizce onu hangi adaya götürmeliyim? RotasızKuş Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sizce hangisi daha romantik olur? Santorini Filipinler Bali Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sevgilimin doğum gününde tatile gideceğiz. Sizce onu hangi adaya götürmeliyim? Cevapla Tatil Soruları Doğum Soruları Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Shazam6 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 49% +1 yıl Bali güzelmişş ilk kez duydum ama ilerde ben de gitmek isterim tabi hatirlarsam bir de para olursa 😂Ne sevgililer var beee harika :)iyi tatiller 0 0 Yorumla
HerBokAlinmis Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 98% +1 yıl Ulan ne kızlar var ben 10 tl borç istesem lanetler, büyü falan yaptırır kız adaya götürüyo :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Bali güzelmişş ilk kez duydum ama ilerde ben de gitmek isterim tabi hatirlarsam bir de para olursa 😂
Ne sevgililer var beee harika :)
iyi tatiller
Şaka gibi 😄 bence heybeli adaya götür
Ulan ne kızlar var ben 10 tl borç istesem lanetler, büyü falan yaptırır kız adaya götürüyo :D
para var huzur var aga be
Bali
Çıplaklar adasına
Maldivler
Bol şans
. kuş