Almanyadan gelip bu garibe hesap ödetirlerse onların taaa ag ,, bende almanyadan geldim euro 10 olmuş zaten 10 katı kardayız , bu cocugu yasatmaları lazım antalya bodrum
Öncelikle mağazaları gezin. Daha sonra müzelere götür kuzenini. Müzelerden sonra güzel bir yemeğe çıkın son olarak da birer içecek alıp bahsettiğin doğa parklarının birinde oturun. Mis gibi rota çizdiiimm
Arabaları var mı yoksa kıralasınlar bitane , günlük 15-20 euro onlar için sigara parası , basıp antalya gidin kum deniz güneş tekne turu falan abi biraz daha kalalım hayat burdaymıs derler 😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Onları gezdirir gibi yapıp cüzdanını evde unut nereyi gezdirdiğin önemsiz sevdiğin yerlere götürebilirsindkkskd
Almanyadan gelip bu garibe hesap ödetirlerse onların taaa ag ,, bende almanyadan geldim euro 10 olmuş zaten 10 katı kardayız , bu cocugu yasatmaları lazım antalya bodrum
Almanya imparatoru mu geliyor kardeşim köyüne git gez işte hahaskgkd
Haydaa
Yaşları kaç acaba ona göre tavsiye vermeye calisirim
Biri 17 diğeri 16
Önerdiğniz yerler uygun mağza müze falan en sonda da parka gider kafa dağtırsınız
Sen bir yer yok diyorsun zaten biz bunu nasıl bilelim? :D
En zengin mekanlara götür paralarını ye.
Pudşufşjcplccjp
Doğa parkı nerdeydi ya
Bayburt'ta mı gezdiricen Pariste mi
Bayburt paris arası
O zaman Bayburt'a götür doğanın eşsiz güzelliğiyle tanışsınlar
Mersinde ki cennet cehennem mağarlarına götür 🤣
Doğa parkı mağazalar ve müze var. Hangi şehir tahmin etmeliydim olsa olsa malatyadır bu. 😄😄
İyi de hangi şehir🤷🏻♀️
Hangi şehir?
Malatya
Şeye götür Darende tarafına. Kervansaray vardı oraya götür. Turgut Özal Parkına götür. Merkezde meydanda bir kapalı çarşı vardı adı aklıma gelmedi oraya götür.
Darendeye gidecektik çok uzak diye vakit kaybetmeyelim dedik
Kısıtlıysa vaktiniz merkezde takılın günü de malatyaparkta yemekle kapatırsınız oldu bitti
Nerede yaşıyorsun?
Malatya :// açıkça söyledim burası çok sıcak ve pek gezilecek yer yok diye
Öncelikle mağazaları gezin. Daha sonra müzelere götür kuzenini. Müzelerden sonra güzel bir yemeğe çıkın son olarak da birer içecek alıp bahsettiğin doğa parklarının birinde oturun. Mis gibi rota çizdiiimm
Ben de öyle düşündüm de zaten hemen merkezde müzeler ilk oraya da gidebiliriz geçerken dönüşte yorgun olmamak için
Arabaları var mı yoksa kıralasınlar bitane , günlük 15-20 euro onlar için sigara parası , basıp antalya gidin kum deniz güneş tekne turu falan abi biraz daha kalalım hayat burdaymıs derler 😂😂
Öyle bir imkan sözkonusu olsa böyle bir soru sormazdı ki zaten belli ki şehir içerisinde takılmak istiyorlar
Nerede olduğuna bağlı
Bana