Arkadaslarım baklava ve cicek yaptır diyorlar ama ben bunların yanına kücük bi ev hediyesi de düşündüm acaba olur mu
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYaa soruyu yeni gördüm ama bence eli boş gitmemek lazım yinede ama abartmamakta lazım çiçeğe gerek yok bence tatlı kesin al yanında hediye alsan da olur almasanda alırsan fincan takımı ya da sürahi takımları oluyor kibarından anneler bayılıyor böyle şeylere
Ama sen yinede çok takılma tatlı kâfi bence ekler falan güzel olur hem yerinde hoş olur00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHiçbir yere eli boş gitmeyi sevmediğim için ne alırsanız alın eliniz boş gitmeyin önerisi ile başlayacağım. Baklava ve çiçek çok kız isteme havasında olduğu için yan yana pek olmayacaktır bence. Çiçek bence herkese alınabilecek zarif bir hediye, yanına eğer kullanıyorlarsa bir şişe şarap ekleyebilirsiniz ya da kız isteme havası katmadan tatlı eklemek için yemek sonrasında ikram edebilecekleri porsiyonluk sütlü tatlılardan.
10 Yorumla
+1 yılSadece tanışmaya gidiyorsun. Samimiyet oluşunca düşünülücek şeyler ki hem anlamı olsun. O zaman da ya annesine hediye alırdım ya hazır yiyecek bir şey alırdım ya da kendim yapardım. Seninki baklava çiçek ev eşyası oldu olucak tepsi götür tamamen komedi ince düşüncenin de dişina çıktığını düşünüyorum yersiz samimiyetsiz olay
10 Yorumla
+1 yılipinle kuşağını s... d.. götür :)) çok şımartma sevgili kardeşim... bizim bi kuzen vardı, hatun için ailesini hiçe saydı.. bir gün evden hava almak için dışarı çıkıp geri döndüğünde kapı kilidinin değiştirilerek kapı önüne koyulduğunu anladı.. şu an boşanmaya çalışıyor 🙈
02 Yorumla- +1 yıl
yani :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105
Cevap
50Cevap
u +1 yılBence çiçek alın yeter
00 Yorumla
+1 yılBaklava çiçek mi çocuğu istemeye mi gidiyorsun ne baklava çiçeği? Baklavayı anladık da çiçek ne alaka? Ufak bir ev hediyesi al annesine yeterli. Nevresim takımı falan fistan siz kadınlar daha iyi anlıyorsunuz bu işlerden. Kahve fincan takımı da olur, bilmiyorum ev bir şeyi al işte.
83 Yorumla- +1 yıl
Bu yorumu aradım djdnd
- +1 yıl
😂
- +1 yıl
😂😂
+1 yılBir tatlı götürsen yeterli oda misafirliğe gidildiği için ama çiçek tatlı falan komik olur ilk kez yeni ev alan birine gidersen evine hediyelik eşya götürürsün.
Eve yemeğe çaya tanışmaya gidersen tatlı götürürsün ki manası tatlı yiyelim tatlı muhabbetimiz olsun demektir gerisi gereksiz olur 😉40 Yorumla
+1 yılBen ailesi ile depremden dolayı sevgilimin evinde tanıştım. Yemek hazırlamıştık sonraki gün de onlar beni akşam yemeğine davet etti ve bir şey götürmedim. Aradan birkaç gün geçti kahvaltıya çağırdılar kahvaltılık malzeme götürmüştüm. Bence sende eğer akşam yemeğine veya artık kahvaltıya/ öğlen çayına falan gideceksen ona uygun bir şeyler götürebilirsin. Ev eşyası da çok mesafeli olur gibi geldi bana
10 Yorumlaaşırı abartılı olur. baklava da cok abartı. çicek yaptır. lokum falan al kahve yanına koyarlar içersiiniz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHiç bir şey götürme değmez gerçekten önce bir bak sana olan tutumlarına sonra gönlünden ne koparsa onu al götür tanıştıktan sonra zevkine göre bir hediye alırsın.
Ben götürdüm pişman oldum sen sen ol götürme sakın ilk başta.
Ben ilk götürdüğümde anneler günüydü götürdüğüme bin pişman etti kadın.
Ama illa götürecem dersen yiyecek bişey tatlı türü götür.10 Yorumla
+1 yılHediye götürmene gerek yok bence sade ve şık bir çiçek yanına tatlı yeterli
10 YorumlaHımmm
bi çiftliğe git ve emaneti al. Ailesini görünce de, erkek arkadaşına şu dörtlüğü patl. at.
ister yaz ister oku
düğünümüze bir kilim doku
hem yoksulum hem aşık
hediye getirmişem bu b_oku😁😁😁10 Yorumla
+1 yılBence bir şey almana gerek yok sonrasında alırsın ama illa bir şey almak zorunda hissedersen en fazla tatlı al çiçek bile fazla nitekim kız çiçek almaz bence.
10 Yorumla
+1 yılNe alaka ev hediyesi sanki ev görmeye mi gidiyor. Bence mantıksız böyle şeyler. Tatlı alması yeterli. Çikolatayı herkes yemeyebilir ama tatlıyı genel olarak yiyorlar
20 Yorumlaikili kahve fincan takımları var. Onlarda al. Kaynanaya 40 yıllık bir mesaj vermiş olursun :)
20 YorumlaKüçük bir şey olsa bile, onlara değer verdiğini gösteren temsili bir hediye alabilirsin. Sevgilinden ailesinin zevklerine dair ipuçları alabilirsin. Bu hediye bir kişiye değil aileye alındığı için biblolar, saatler, vazolar gibi ev hediyesi seçimleri yapabilirsin
00 Yorumla
+1 yılTatli ve Cicek bana uygun gelmedi..
Kücük hediye almak istiyorsan alabilirsin.. tatli veya cikolata yanina yeterli..
bos gitmemwk adina 🌸00 Yorumla
+1 yılne alaka istemeyemi gidiyosun yazip durmus herkes. cicek alirsan bence suya konulan degilde orkide tarzi bisey alabilirsin bende nisanlimin anensi hastanedeyken orkide almistim onun yaninada kuru pasta tarzi biseyler alsan yeterli olur ev hediyesine gerek yok bence ya da almak istiyosanda cicek ve küvük bi ev hediyesi al ama fazlasina gerek yok <3
00 Yorumla
+1 yılSevgilimin Ailesi ve sevgilim bize gelmisti ilk ve biz onlara gitmistik ama sen ilk gidicegin icin tatlim bilmiyorum ya ins güzel gecer ♡ cicek al istiyorsan
00 Yorumla
+1 yılBaklava çiçek al bence. Bu arada benim paylaşıma herkes cevap yazarsa sevinirim sayfamda girip baka bilirsiniz
10 YorumlaKüçük bir ev hediyesi mutfak eşyası olabilir bu ya da yemek takımı vs Birde Ev yapımı yiyecek birşeyler yap götür maksat hünerli desinler 😅
00 Yorumla
+1 yılİstemeye mi gidiyorsun ne baklavası.
Sevgilinin annesine güzel bir çiçek alıp gitmen daha iyi olur.00 Yorumla
+1 yılFincan takımı tablo saat çerçive ve s. Ama çiçek ve baklava sen istemeye gidiyormuşsun gibi. Çiçek annesine ala bilirsin ama.
00 Yorumla
+1 yılAynen baklava ve çiçek gayet iyi 👍
Çiçek olarak gül al ve sevgiline söyle güllerle gül reçeli yapsın ağız tadıyla yersiniz.
00 Yorumla
+1 yılBir şey alma zorunluluğun yok. Zaten senden bir beklenti içindeyseler yanlış insanlarla tanışmaya gidiyorsundur.
02 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAnnesi kapalı ise eşarp şal gibi bir hediye alabilirsin ya da ev hediyesi olarak kahve makinesi fincan takımı gibi bişey alabilirsin
00 YorumlaBaklava çiçek erkek tarafı için uygundur bence daha çok ev hediyesi olabilir örnek kahve makinası gibi
00 Yorumla
+1 yılOldu olacak onlarin yaninda da maldivler tatil ceki de gotur
10 Yorumla
+1 yılsadece çiçek al ya da tatlı sakın kalıcı bir şey alma canım tanışma bu
11 YorumlaAnnem diyor ki hoşgörüsünü götürürse daha iyi olur.
00 Yorumlaİlk kez gideceksin tatlı hadi neyse ama çiçek falan olmaz. Saçma yani.
00 YorumlaEv hediyesi daha şık olur hemde geçici değil kalıcı olur güzel düşünmüşsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstersen baklava kutusunun üstüne oğlunuzu almaya geldik yazdır. Git 1 kilo baklava al. Yanına da bir kahve fincanı ya da sunum tabağı yani o tarz şeyler. Çiçek falan alma
00 Yorumla
+1 yılNe bu oğlanı mı isteyeceksin kendine? Sade ol hafif bir tatlı al tamamdır yani.
00 Yorumla
+1 yıltatlı ve ufak bir hediye alman yeterli, abartmaya gerek yok.
00 Yorumla
+1 yılBen olsam koca bir tencere sarma sarar, bir tepsi börek yapar götürürüm 😅
00 Yorumla
+1 yılEv görmeye mi gidiyon hayatım ne eşyası? al bi tatlı yeter
00 YorumlaGitmişken oğlanıda iste tam olsn çiçek ne yaa boş ver onu ya baklava ya da pasta al ideal
00 Yorumlaiçlerinden birini seç bu kadara gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılYok canım ne gerek var hediyeye çiçek baklava yeter
00 Yorumla
+1 yılBaklava çiçekmı. Oglanı istemeye gider gibi olmazmı. Ev gediyesi götür
00 Yorumla
+1 yılTatlı mutlaka al yanına küçük bir orkide alınabilir annesine vermek için
00 Yorumla
+1 yılAnnesine bir ev eşyası veya kazak tarzı birşeyler alman yeterli olacaktır
00 Yorumla
+1 yılKahve dünyasından taze kahve çektir ve oradan çikolata al ben öyle yaptım çok memnun kaldılar 😊
00 Yorumla
+1 yılBaklava ve cicek baslı basına fazla ve maliyetli. Ayrıca sen kız tarafısın ne ciceği 😂 cicek götürmek istiyorsan evde bakılacak canlı cicek ve kucuk dekoratif bi hediye götür baklavaya falan hiç gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNasıl yani hediye mi alacağız birde 😱 bunları öğrenmem gerekiyor sanırım 😬 abartılı bence ya, sadece bir orkide yeterli olur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen ev hediyesi götürmüştüm aceleye geldiği için çiçek anlamamıştım ama gönlümden geçmişti çay setiyle sürahi seti yapmıştım komple takım
05 Yorumla- +1 yıl
Evlendiniz mi Peki?
Cevap sahibi+1 yılTerkedildim 😅 ama annesini hala çok seviyorum
- +1 yıl
Valla mı vay şrfsz😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle demeyelim herkesin kendi karakteri...
- +1 yıl
Tamam demem
Gizli Üye(25-29)+1 yılBaklavayla cicegi erkek almıyor mu ya ilk defa duyuyorum senden
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTaze kahve çektir
Kahvenin yanında yiyeceğiniz pastayı al00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKucuk bır hediye ve tatlı olabilir. Ya da tatlı ve cicek. Bence ucuncuye gerek yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılcok abartili olur ama yine de elin bos gitme yiyecek tatli biseyler al😊 insallah iyi gecer🥰
00 YorumlaEv hediyesi çok saçma olur alma bence çiçek ve baklavada kız istemeye gidiyor gibi olur
Pastaneden pasta alabilirsin sadece
Veya tatlıda olur10 Yorumla
+1 yılBi buket çiçek ve kendi yaptığınız hafif bi tatlıyı götürseniz yeterli olacaktır. Unutmayın kaynanalar hamarat gelin sever
10 Yorumla
+1 yılhediye baklava ve cicek mi? abartma istersen istemeye gitmiyosun saddce kucuk bir ev hediyesi al veya cicek al o ne öyle her seyi alip gidiyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana kalırsa sadece tatlı al çiçek bile gereksiz bir tatlı yeter çok abartma
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGelinlikle git ve ne bilim tanışmaya gelince evleniriz sanmıştım de
00 YorumlaGüzel şekilli çikolatalar veya kendinin yapmış olduğu bi tatlıyı götürebilirsin.
00 Yorumla
+1 yılAbartma yaa yicek tatlı bisiy götür yeter ne çiçeği ne ev aleti çüş yani
00 Yorumla
+1 yılBaklava ve çikolata getirmen anneside Bir demet Gül alman hoş olur gibi
00 Yorumla
+1 yılSadece annesine canli cicek goturmen yeter bnce
00 Yorumla
+1 yılBence baklavanın üstüne tek bir tane orkide koysan süper olur ya da gül
00 Yorumla
+1 yılKanka abartma ya çiçek cukolota istemeye mi gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılİlk kez gidiyor sun birde tanışmaya gerek yok bence
00 Yorumla
+1 yılAmac tanismak hediye goturmek degil. Ozel bi gun olur tamam ama alti ustu tanisicaksin SEN.
00 Yorumla- Devamını Gör (95)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Özel Gün & Sürprizler > Sorular > Sevgilimin ailesi ile tanışmaya gideceğim, ne götürmeliyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar