Sen - eşin ve annen üçünüz bir yolculuğa çıkıyorsunuz ön koltuğa kim oturmalı😃

Sen - eşin ve annen üçünüz bir yolculuğa çıkıyorsunuz ön koltuğa kim oturmalı😃
Araba da erkekler arası şöyle bir racon vardır. Büyükler her zaman arkaya oturur, onu her yere götürürsün demek manasında. O yüzden ön koltukta eşim olur ki, her sağ aynaya baktığımda yüzünü görüp mutlu olayım. Anne arkada yolculuğun tadını çıkarsın.
Saygıdan dolayı annelerini öne oturturlar diye biliyorum ben
Bizim buralar da büyükler her zaman arkada, rahat ettirelecek şekil de oturtulur. 2 kişiyken öne biner. 3 olunca arkaya geçer.
Mühim insanların yeridir arka koltuk 😉
Çok rastladım anne oturmayip gelin oturunca surat yapan kayinvaliedeler var çok gereksiz oğlunun yanında eşi otursun ki mutlulukklari huzurları bozulmasın ne gerek var ama ben ısrar etmez huzuru kacirmazdim bir yer için öne büyür derdim zaten anlayışlı bir kayınvalide ise sen geç kızım der hayalimdeki kayınvalide böyle umarim olur sjakkak😂
Umarım sdjdjdj
Bence bu konu cok abartılıyor, arkada olsam yayılır, uzanır veya uyurum, önde olsam gene ayni yani uzun bir yolculuk ise bir şekilde keyfimize bakmamız lazım, sevdiğim adamın annesi benimde annemdir. Nerede isterse oturabilir, ego savaşına getirmeyin kızlar ne olur.
Bence bu sorun bile edilmemeli. Ne önemi var nerede oturduğunun. Bunun için kavga eden insanlar trip atan insanlar bile var. Ne kadar saçma kim oturursa otursun şahsen ben hiç dert etmem kimin nerede oturduğunu. Ben yerimi büyüğüme veririm bence doğru olan bu.
Cevap
101Cevap
Öyle kurallarım yok isteyen istediğin yere oturabilir
Eşim tabii ki. Zaten ön koltuk hiç bir zaman güvenli bir yer değildir aslında. Genç birinin oturması lazım en kötü ihtimal kaza anında emniyet kemerinfen onun kaburgaları kırılır ve genç olduğu içinde çabuk iyileşir. Anneler bunu hiç bilmiyorlar ya da düşünemiyorlar herhalde. 110 - 130 arası giderim genelde. Ama kasıtlı olarak yapmıyorum o hızı, ayağım alışmış artık. Ayrıca kaçla gittiğini araba pek hissettermiyor kesinlikle. Motordan ne bir uğultu ne de arabadan başka bir ses geliyor , bazı kişiler genelde arkadan ikaz ederler işte o zaman şöför farkına varır aslında..
Eşim oturmalı, insanın sevdiği her an yanında olmalı bence.
Zaten anneler de genel olarak arkaya oturmayı tercih ederler, bu konuda anlaşma hep sağlanır sorun çıkmaz :D
Öyle mi dersin😃
Benim annem böylesi boş şeylere takılmaz o yüzden çokta fark etmez hatta daha geniş olduğu için kendiside arka koltuğu isteyebilir. Genelde bu tür boş saçma sapan işlere erkek anaları takılır. Benim oğlum olsa ben kendim arkada oturmayı isterim karı koca yan yana otursun bi yarım saat arkada dursam patlamam sonuçta.
Bu tamamen kişiye bağlı olarak yani kayınvalideye bağlı olarak değişiyor. Ama ben ön koltukta oturmak isterdim ya yalan yok ahshshj. Otururdum da. Gelecekteki kayınvalidem bence pamuk gibi kadın ahahshs.
İleri görüşlülük sdjdjd😃
benim annem yeltenmez bile böyle bişeye ama kaynanam böyle bişeye yelteniyorsa yuha derim yani hadi otursun bir kere de gönlü olsun bari 😂😂😂😂😂
😂
Eşimin kucağı :D kayınvalideme derim ki; öne oturabilirsin elbette ama bu manzara maruz kalırsın, koşa koşa arkaya geçer
İşte yüzyılın çılgın projesi👏👏👏
Yaa shshsh😂
sjdksk kaynana kişisinin o sırada aklından geçenler “hain gelin hem oğlumu aldı yetmezmiş gibi bir de ön koltuğu mendebur.. 😒” 😅😅
Bu topa girecek kadar aklımı yitirmedim 😂
Ben arka koltuğa geçer, uzanır uyurum. Onlar ön koltuklara otursunlar 😂
Aklımı yitirmedim sjshdf
Naparlarsa yapsınlar üf banane mood😂
Mood mecburen öyle jsjs o tartışmaya girersem sağ çıkamam ejsj
Bu mood'dan sadece bir şekilde çıkarım. İkisinden birisi bana "ya o, ya ben" diye bir cümle kurarsa, diğerini seçerim 🙃
Bana böyle bir seçim yaptırmaya kalkmadıkları sürece "mood=üff banane" 🤣🤣
Diğeri sen oluyorsun heralde🙄😂
Annelerin elinde olsa gelinle damat arasına perde çekmek isterler. Ben eşim otursun derim.
Vay😃
İkisi de ön koltukda otursun. Ben arka koltukda otururum. Ya da ikisi de arka da. Başka seçenek yok.
😂
Ben kaynanama teklif ederim direkt ön koltuğa oturmayı kabul ederse otursun, kabul etmezse ben otururum
Olması gereken🙂
Genelde kayınvalideme teklif ederdim veya o oturmadan arabaya binmezdim Bir gün kayınvalideme öne oturmasını teklif ettim oda görümce mi oturttu arkaya geçti ben artık hiç teklif etmiyorum öne oturuyorum.
İkisi de öne otursun, ben arka koltukta şekerleme yapayım 😀
Mantıklı😃
İlki kimin yemekleri ikinci de bu sjdjd
Shshshs😂
Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan sorusuyla aynı bi soru 😂😂
sjshsds
Gelinine kıyamayan kayınvalide , gelinin oturmasını ister zaten.
Kesinlikle nokta atışı oldu bu💖
Bence bu sorun bile edilmemeli. Ne önemi var nerede oturduğunun. Bunun için kavga eden insanlar trip atan insanlar bile var. Ne kadar saçma kim oturursa otursun şahsen ben hiç dert etmem kimin nerede oturduğunu. Ben yerimi büyüğüme veririm bence doğru olan bu.
Eşim tabii ki. Ani bir kazada öndekilerin ölme riski daha fazla 🤣
Tövbest
Eşimi kirmamis oluyorum işte.
beni 9ay karnında taşıyan dicem, ama walla annem oturmaz..
Anneler pek tercih etmiyorlar🙂
aynen, doğruya doğru..
Bilek güreşi yapsınlar kim kazanırsa o otursun. Baktım olmuyor 6 vidaya bakar ön koltuğu sökmek
Nasıl parlak fikirler bunlar gökhan bey😂
Pırıltı nedir pırıltı budur 😂
Başkanlar her zaman sağ arka koltukta oturur zaten 👔
Yani arabayı eşin kullanır
Ön koltukta yaşlıların dırdırını çekemem ben. özellikle kayınbabalar falan hiç çekilmez.
Bunun sıkıntısı etmem ben, gerçekten kim rahat ediyorsa o otursun önde.
Orası öyle ya çocuk değiliz😃
💖😃
Bu ön koktuk meselrsi niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Haseki sultanlık sistemi varsa ben kimsenin gareminde olmak istemiyorum. Bu tartışmalara gireni almayayım.
Eşim devamlı sen otur demesine rağmen annem oturmaz :) arka koltuk rahatlığı varken der durur ya da onlar kullanır ben arkada otururum valla arka koltuk harbiden rahat 🙂🙂🙂🙂
Anamın ne işi var goca garı geçsin arhaya sevgili ve değerli eşim yana oturmalı tabiki : )
Annesine otur diyorum o oturuyor. Büyükler varken onları arkaya atıp kendim öne kurulmak saygısızca geliyor biraz. Eski usul yetiştiğimiz için belki de.
Ben annemin babamin önünden bile yürümem ki. Elbette annem otursun isterim ancak annem oturmak istemez buna eminim. Ikna edilmesi gerekebilir.😊
Aşk meşk diye karım önde olmalı diyenler var ama boş işler bunlar. Saygı her şeyden önce gelir. Anne babalar önde oturur. Büyüğe hürmet edilmeli her daim.
Ben direksiyondaysam eşim ve annemse bana farketmez ama eşim direksiyonda ben ve kayınvalidemse ben öne oturmasını isterim oturmak istemezse ısrar etmem 😊
eşim..
ama şöyle..
eşim annemi buyur etmeli annem de kabul etmeyip arkaya geçmeli..
👏👏
Annem çok düşüncelidir. Kendisi geçip arkaya oturur 😶
Anneler pek tercih etmiyorlar ama kadın eşim olsaydı muhtemelen annem öne geçerdi diyeceğim de evli olma düşüncesi bile çok kötü içim karardı 👍
Yeni makina yapıyorum yüreği yeten öne oturabilir
Anneler hen onda olmali. Lakin anneler biradlz daha anlayisli oluyorlar genelde istemiyorlar genclere birakiyorlar
Tabii ki annem otursun bunun tartışmasını yapmak gereksiz ma annem istemezse zorlamam ama öncelik Annem olur
Direksiyonu hatuna vermek lazım. Yanına da annem otursun. Ben arkada giderim. Kafamı ütülemesinler yeter.
anlayışlı bir kayınvalide olursa, oğlunun yanına eşinin oturmasını ister😅
Katılıyorum 😻
🌸
aslında kim oturuyorsa otursun. O kadar takılacak bir şey yok ama bunu saygı ile eş tuttukları için anne oturmayınca yüz asma olayları olabiliyor
Annemin ehliyeti yok öne oturursa arabayı kim sürcek? Benim eşim de yok ama olsa eşim oturur
Eşim sürsün , annem önde otursun. Ben arkada dinleneyim.
Biri arabayı kullansın diğeri yanına otursun ben arkada otururum
İkisi de arkada oturusnlar. Dikkatimi dağıtmasınlar
O kadar
Fark etmez. Sürüşüme karışmadığı sürece ikiside oturabilir.
Valla benim eşim olacak kişi oturmalı öne benim yanıma
Eşim yok. Olsa da yazı tura atsınlar, taş-kağıt-makas oynasınlar, parmak güreşi yapsınlar, bana ne
Şoför koltuğuna kadın oturuyorsa ön koltuğa anne oturmalı erkek oturuyorsa ön koltuğa eş oturmalı.
anne anlayışlıysa atkada oturmalı ama lüzumsuz küsen bi tipse kırılmasın diye öne alınabilir
İkisi de öne otursun biri sürsün. Gezmeye gitsinler 😃
Rahmetli babaannem hep arkaya otururdu. "Kadının yanı, kocasının yanıdır" derdi.
Ben otururum. Sonuçta kavgayı bitirme yöntemi bu. 😃
Akıllı erkek karışmaz ona kadınları piste alalım kazanan ön koltuga🤣
Yapma üçünü bir araya getirme daha gencim yaşamak istiyorum😅😂
Tabiii mi eşin
Trtışmaya açık konu değil
annem tabii ki aslında ön koltuk az gelir kalbime oturtmam lazım.
Ben arabayi kullanayim gerisi arabada olanların bilecegi is😂😂
Anne oturmalıdır. Benden önce annesi vardı ve anne en sevdiğimizdir
Ben oturmalıyım tabi. Çünkü o benim Kocammmmmmmmmmm, Araba da kocamın arabasııııığğğğğğ
Arabayı ben sürerim onlar kendi aralarında halletsinler 😋
Ne olursa olsun eş oturmalı. Ama ben inat haline getirmem istiyorsa kayınvalidem oturabilir.
Es öne oturmali anne arkada rahat etsin :) jdbxjxndsh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?