Sen - eşin ve annen üçünüz bir yolculuğa çıkıyorsunuz ön koltuğa kim oturmalı😃
Sen - eşin ve annen üçünüz bir yolculuğa çıkıyorsunuz ön koltuğa kim oturmalı😃
Bence bu sorun bile edilmemeli. Ne önemi var nerede oturduğunun. Bunun için kavga eden insanlar trip atan insanlar bile var. Ne kadar saçma kim oturursa otursun şahsen ben hiç dert etmem kimin nerede oturduğunu. Ben yerimi büyüğüme veririm bence doğru olan bu.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Eşim
Çok rastladım anne oturmayip gelin oturunca surat yapan kayinvaliedeler var çok gereksiz oğlunun yanında eşi otursun ki mutlulukklari huzurları bozulmasın ne gerek var ama ben ısrar etmez huzuru kacirmazdim bir yer için öne büyür derdim zaten anlayışlı bir kayınvalide ise sen geç kızım der hayalimdeki kayınvalide böyle umarim olur sjakkak😂
Araba da erkekler arası şöyle bir racon vardır. Büyükler her zaman arkaya oturur, onu her yere götürürsün demek manasında. O yüzden ön koltukta eşim olur ki, her sağ aynaya baktığımda yüzünü görüp mutlu olayım. Anne arkada yolculuğun tadını çıkarsın.
Bizim buralar da büyükler her zaman arkada, rahat ettirelecek şekil de oturtulur. 2 kişiyken öne biner. 3 olunca arkaya geçer.
Eşim tabii ki. Zaten ön koltuk hiç bir zaman güvenli bir yer değildir aslında. Genç birinin oturması lazım en kötü ihtimal kaza anında emniyet kemerinfen onun kaburgaları kırılır ve genç olduğu içinde çabuk iyileşir. Anneler bunu hiç bilmiyorlar ya da düşünemiyorlar herhalde. 110 - 130 arası giderim genelde. Ama kasıtlı olarak yapmıyorum o hızı, ayağım alışmış artık. Ayrıca kaçla gittiğini araba pek hissettermiyor kesinlikle. Motordan ne bir uğultu ne de arabadan başka bir ses geliyor , bazı kişiler genelde arkadan ikaz ederler işte o zaman şöför farkına varır aslında..
Bence bu konu cok abartılıyor, arkada olsam yayılır, uzanır veya uyurum, önde olsam gene ayni yani uzun bir yolculuk ise bir şekilde keyfimize bakmamız lazım, sevdiğim adamın annesi benimde annemdir. Nerede isterse oturabilir, ego savaşına getirmeyin kızlar ne olur.
Bence bu sorun bile edilmemeli. Ne önemi var nerede oturduğunun. Bunun için kavga eden insanlar trip atan insanlar bile var. Ne kadar saçma kim oturursa otursun şahsen ben hiç dert etmem kimin nerede oturduğunu. Ben yerimi büyüğüme veririm bence doğru olan bu.
Eşim oturmalı, insanın sevdiği her an yanında olmalı bence.
Zaten anneler de genel olarak arkaya oturmayı tercih ederler, bu konuda anlaşma hep sağlanır sorun çıkmaz :D
Benim annem böylesi boş şeylere takılmaz o yüzden çokta fark etmez hatta daha geniş olduğu için kendiside arka koltuğu isteyebilir. Genelde bu tür boş saçma sapan işlere erkek anaları takılır. Benim oğlum olsa ben kendim arkada oturmayı isterim karı koca yan yana otursun bi yarım saat arkada dursam patlamam sonuçta.
Bu tamamen kişiye bağlı olarak yani kayınvalideye bağlı olarak değişiyor. Ama ben ön koltukta oturmak isterdim ya yalan yok ahshshj. Otururdum da. Gelecekteki kayınvalidem bence pamuk gibi kadın ahahshs.
Eşimin kucağı :D kayınvalideme derim ki; öne oturabilirsin elbette ama bu manzara maruz kalırsın, koşa koşa arkaya geçer
sjdksk kaynana kişisinin o sırada aklından geçenler “hain gelin hem oğlumu aldı yetmezmiş gibi bir de ön koltuğu mendebur.. 😒” 😅😅
benim annem yeltenmez bile böyle bişeye ama kaynanam böyle bişeye yelteniyorsa yuha derim yani hadi otursun bir kere de gönlü olsun bari 😂😂😂😂😂
😂
Bu topa girecek kadar aklımı yitirmedim 😂
Ben arka koltuğa geçer, uzanır uyurum. Onlar ön koltuklara otursunlar 😂
Mood mecburen öyle jsjs o tartışmaya girersem sağ çıkamam ejsj
Bu mood'dan sadece bir şekilde çıkarım. İkisinden birisi bana "ya o, ya ben" diye bir cümle kurarsa, diğerini seçerim 🙃
Bana böyle bir seçim yaptırmaya kalkmadıkları sürece "mood=üff banane" 🤣🤣
Annelerin elinde olsa gelinle damat arasına perde çekmek isterler. Ben eşim otursun derim.
İkisi de ön koltukda otursun. Ben arka koltukda otururum. Ya da ikisi de arka da. Başka seçenek yok.
Ben kaynanama teklif ederim direkt ön koltuğa oturmayı kabul ederse otursun, kabul etmezse ben otururum
Bu ön koktuk meselrsi niye bu kadar abartılıyor anlamıyorum. Haseki sultanlık sistemi varsa ben kimsenin gareminde olmak istemiyorum. Bu tartışmalara gireni almayayım.
Genelde kayınvalideme teklif ederdim veya o oturmadan arabaya binmezdim Bir gün kayınvalideme öne oturmasını teklif ettim oda görümce mi oturttu arkaya geçti ben artık hiç teklif etmiyorum öne oturuyorum.
İkisi de öne otursun, ben arka koltukta şekerleme yapayım 😀
Tavukmu yumurtadan çıkar yumurtamı tavuktan sorusuyla aynı bi soru 😂😂
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş