Merhaba, ben doğuda küçük bir köyde yaşayan bir genç kızım. Babam imam, annem ise ev hanımı. Babam çok katı bir insan ve paraya aşırı değer veriyor. Benim eğitimim konusunda da aynı tutumu gösteriyor. Ablalarıma yaptığı gibi, beni de okuldan aldırıp 17 yaşında evlendirmeyi planlıyordu. Ama ben buna karşı çıktım ve mücadele ettim; tekrar okula başladım.
Babam, tutumlu birisi olduğu için her şeyimizden kısıp, ne benim ne de annemin kişisel ihtiyaçlarını karşılıyor. Bu durum aile içinde çok zor bir yaşam sürdürmemize neden oluyor. Son günlerde başıma gelenler beni iyice çaresiz hissettiriyor. Dişim kırıldı ve babam dolgu parası çok fazla diye beni dişçiye götürmedi. Şimdi sadece diş köküm kaldı ve bu durumdan dolayı diş etim çok şişti. Her gün yaşadığım ağrı dayanılmaz hale geldi. Babamın paraya karşı olan bu tutumu yüzünden sağlık sorunlarıyla baş başa kaldım.
Artık ne yapacağımı bilmiyorum. Kimse beni dişçiye götürmeyecek gibi hissediyorum. İçimde bir korku var, bu durumun daha da kötüye gideceğinden korkuyorum. Yalnız ve çaresizim.😭😭😭😭
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Boyke bir baba olur mu ya zalimlik bu ki zaten diş tedavisi ücretsiz dev hastanelerin de zalimlik bu
😭😭 götürmüyor işte ailemde beni götürecek kimse yok çok zor durumdayım ağrı yüzünden ders çalışamıyorum ya
Kendin git
Kaç yaşında olmusun yasanirmi o ağrı ile
Yaşım müsait değil ayrıca küçük bir köyde yaşıyorum ben ailem başıma bir şey gelir diye beni dışarı birl çıkarmıyorlar sadece açık lise sınavlarına gidiyorum çok Zor durumdayımn😭😭
Allah Allah
Yaşanmıyor zaten ölcem bu ağrı ile 😭😭
Nasıl anlamadım? 🥺
Birinin babana kefenin Çebi yok imam da olsan öleceksin demesi lazim
😭😭
Babani müftülüğe ve polise şikayet et
Polise şikayet edersem babamı görevden ailirlar benimde başıma yanar olmaz yani ne yapacağım bilmiyorum evden kaçmak istiyorum, ama gidecek yerim yok 😭😭
Yaşım tutmuyor diyorsun. Ne kaçması. Amcan dayın vs kimse yok mu babanla konuşsun
Yok amcam dayım benim 🥺
Kime yazayım anlamadım
Diğer kutusuna bak instegramda takipcilerine
Biri istek atmış bana Kadir diye birisi
İmamların hepsi bizden ZENGIN
Benim babam hep para biriktiriyor bu yaşına kadar bana doğru düzgün para vermemiş belki bir 5 TL filan vermiştir o yani bu diş sorunu yüzünden çalışamıyorum zaten oda ayrı bir konu keşke imam kızı olmasaydım 😭😭
sigorta karşılıyor yok mu sigorta?
Ben kendin gidemem yaşım buna müsait değil babamda götürmüyor zaten 😭😭
Baban nasıl imam böyle
Öyle işte nefret ediyorum ondan onun yüzünden oldu bunların hepsi çok zor durumdayım yaşayan bilir derler ya gerçekten benim durumu ancak yaşayan anlar nefret ediyorum artık bu yaşadığım hayattan en iyisi öleyim ben 😭😭
Baban cennete gidecem diye seviniyodur şimdi bi de
İmamlarda para çok..
Seninki cimri galiba
Bir Mevlüt
Bir cenaze
Sünnet vs
Bizim köy imamı SUV ARAÇ Almış
Devir İMAMLARIN DEVRİ
ama bu da bitecek
Bitmeden dişini yaptır
@tarihizle kendim gidemem yaşım müsait değil ayrıca küçük bir köyde yaşıyorum ne yapacağımı bilmiyorum hayallerim var ama sırf bu sorundan dolayı ders çalışamıyorum 😭🥺
Babana kefenin cebi yok beni bu halde bırakmana Allah razı olacak mı sanıyosun de
O ne demek
Bence birini bul evlen ve evliyken oku
O zor ya evlenemem başka bir yoldan bunu çözmeliyim
Evden kaç desem olmaz veya yurda yerleş
Babanin işine gelir
Evden kaçıp gitmek istiyorum ama gidecek hiçbir yerim yok yaşım müsait olmadığı için polisler beni yakalarlar ve eve getirirler en iysii ben ölmeyi bekleyeyim 🥺😭😭
Alakası var aslında hayat zor benim için sadece benimle aynı durumu yaşayan beni anlayabilir 😭
Var neden 🥺
Bulamadım
Yazdım ilk karşıma çıkan kadın profili olan bir hesap çıktı
tamam
Tamam
tamam hmm
Sizin hesabınızı buldum ama istek atamıyorum
Tamam öyle yapacağım
tamam bekliyom
Mesaj atmak için arama kısmına hesabınızı kopyalayıp yapıştırıyorum çıkmıyor ☹️
Direk yazamiyon mu
Çıkmıyor ki
Oda yok sadece Instagram hesabım var
Siz yazdığınızda bana mesaj gelmedi yani bilmiyorum ki başka hesabım yok benim 🥺🥺
Diaabloo22 yedek olan hesabınıza istek gönderdim
Nasılsın
Kötüyüm 😭😭
Nerde yaşıyorsun
Ağrı'da yaşıyorum küçük bir köyde 😭😭 çok zor durumdayım ya 🥺
Belediyeden yardım talebinde bulun
Olmaz ailem duyarsa kızarlar ben bilmiyordum birde 🥺
Ailem duymasın diye ricada bulunursun
E ama o zaman ailem duymazsa onlar ne yapabilirlerki illaki ailemin haberi olur bence öldürürler yani babam beni evden kaçmak istiyorum ama gidecek hiçbir yerim yok yaşım müsait olmadığı için polisler tarafından bulunup eve getirirler var.
Dem partiye gidip kadın kolları bölümünden yardımcı olmalarını iste
O nasıl olacak sonuçta ben köyde yaşıyorum yaşım biraz şey birde ailem başıma bir şey gelir diye evden dışarı çıkmama izin vermiyorlar ne yapacağımı bilmiyorum evden telefondan onalra yazsam nasıl yardımcı olacaklar ki kafam hem karışık hemde ağlıyorum 😭
İlçe merkezine gidemiyor musun
Hayır köyden dışarı çıkmıyorum
Evet kullanıyorum gerektiğinde