Hata bende mi canım çok yanıyor lütfen yardım edin bunlar daha bi kısmı hakkınızı helal edin uzun ama lütfen okuyun🥲?

Önce istemediğim bir ilişkiydi sonra aşık oldum ama sevgilimden istemediğim halde mutlu oluruz diye yakınlaştık birkaç defa o hep daha ileri gitmek istedi ben bu arada boşanmış bir bayanım kabul etmedim ama bi sebebden dolayı tartışmamız da bana çok hakaret etti sonra görüştük özür diledik o gün kendime madem seviyorsun sevgin için mutlu et belki ilgisizliği de şu tartışmalar da son bulur eve geçince yazmadı bana ben yazdım soğuk soğuk cevaplar günlerce öyle yazıyor ama soğuk soğuk bende bu kadar ona yaklaşmanın karşılığı bumuydu dedim öfke dolu bi mesaj attım görüldü attı günlerce oyaladı beni sonra da ayrılmak istedi sonra da geri döndü kabul etmedim birkaç ay sonra yine yazdı bu defa kabul ettim ama güvenemedim ona benle hemen barışır barışmaz benim özel bölgelerimle ilgili konuşmasına kızdım bu defa yine soğuk ve ilgisiz davrandı yine tartıştık senin niyetin benimle cnsllk dedim ayrıldım tekrar geldi kırıldım dedim anlamadı ben o istediklerini yapamam dedim tamam dedi ama yine benden özel fotoğraf istedi atamam deyince zaten gördüm atsan ne olacak dedi beni mutlu et dedi normal resmini de atma istemiyorum dedi günlerce yine soğuk davrandı bana iyi geceler deyip çevrimiçi olıyordu görüştük yakınlaştık ileri gitmek istedi engel oldum kızdı anla dedim sen benden ayrıldın dedim bu bende travma oldu dedim bana istesem iki tatlı sözle istediği mi alırdım senden dedi gitti 10 gün yazmadı sonra da yazdı ben istemedim beni anlamasını bekledim ama anlamadı seviyorsan ben helal yolla istiyorum dedim ciddi adım at dedim tamam dedi ama belli beni oyalamak istedi onu çok seviyorum başta niyetim ciddi evleneceğim diyen adam bir yıl oldu hiçbir adım atmadı bende kabul etmedim bu şekil onu çok sevmeme rağmen ama ona güveni mi kaybettim bana değer vermiyor anla dedim anlamadı halimi siz sevdiğiniz için kabul eder misiniz bu durumu seven erkek böyle mi yapar
Hata bende mi canım çok yanıyor lütfen yardım edin bunlar daha bi kısmı hakkınızı helal edin uzun ama lütfen okuyun🥲?