Üniversite eğitim yeri değil de fuhuş evi gibi konuşuluyor sebebi ne veya böyle düşünenler ilerde kendi çocuklarını nasıl göndericek kendi anlatımlarına göre o “fuhuş evine” böyle söylenmesinin konuşulmasının asıl sebebi ne
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Cogu insanlar, disardan geldigi ve yurtta kaldigi icin. Rahat oluyorlar ve herkes herkesle yatiyor
Ama sonuçta herkes de böyle olucak diye bişey yok
Yani normal duran insanlarda var. Ama gençler mahfediyor oralarda kendileeini
Yani birçok insan üni de bozuluyor aslında bir nevi doğru gibi
Yinede herkes için bu genellemeyi yakıştırmak hoş değil sevgilim üniversiteye geçti herkes hergün başka bir kızla olucak öyle böyle diyip saçmalıyor
Haklısın ama olabilecek bir şey bu. Kıskanıyor demek ki seni
Kim kıskanıyor onca şey bana söyleniyor üniversiteye giden erkek arkadaşım o böyle şeylere aldırma ztn 2 3 ayda bir gelicem telefon diye bişey var uzaklaşmayız altı üstü 2 sene ve bu 2 sene içinde en fazla 3 ay birbirimizi göremeyiz falan diyo
Cahil bağnaz insanların düşüncesi o, her türlü insan var orada sen kendini bildikten sonra elalemden sana ne
Çoğu cahil kesimden benim çevremin sevgilim üniversiteye geçti diye herkes her gün başka kızla olucak öyle böyle diyip saçmalıyor
Bu senin sevgiline bağlı bu arada, çünkü evet o tarz insanlarda var yani
Var ama sevgilime güveniyorum yetiştirme tarzı ile alakalı genelde böyle konuşulması sinir bozucu kimsenin hoşuna gitmez sevgilisi hakkında böyle konuşulması
Yetişme tarzıyla ilgili değil, bi arkadas vardı ailesi tutucu bir aileydi kendisi üniversiteye geldiği ilk zamanlar hergün ailesine resmen rapor verirdi erkekti evlenmeden aynı eve girmem falan diyordu sonra 1 ay sonra baktık çocuk hergün birisinin evinde başkasıyla takılıyor... elbette kimsenin hoşuna gitmez ama dedigim gibi bu sevgiline bağlı
Haklısın
için içini yiyor değil mi? Sevgilime güveniyorum diyerek kendini telkin etmeye çalışıyorsun ama aynı zamanda bir şüphe var içinde bu soruyuda başka insanlara sorarak insanların sana hayır öyle şeyler yok demesini ve içini biraz rahatlatmak istediğin için sordun? Ama bir şey söyleyim rahat ol gerçekten çünkü yapmak isteyen insan her şekilde yapar zaten
Tamamen beni anlattın aslında sevgilimin ailesi de öyle söylüyor bende biliyorum yapan her türlü yapar ve ciddi anlamda çok güveniyorum ona 2 senelik ilişkimizde 1 defa bile hatasını görmedim ama herkes üniversite ortamını kötü anlatınca asıl korktuğum şey sevgilimin değişmesi değil o ortam oldu
Rahat olmalısın çünkü eğer bu şekilde içinde şüphe olursa karşı taraf bir hata yapmasa bile sen onun hata yapmasından korktuğun için hata yaparsın ve bu sefer senin yüzünden ilişki biter yazık olur... değişen insan ilk 1 2 ayda kendisini belli ediyor zaten her türlü anlarsın merak etme o yuzden insanlarla bu konu hakkında konuşma ki daha fazla içine kurt düşmesin aynı şekilde devam edin ilişkinize
Bakıcaz artık teşekkürler yorumun ve önerilerin için
Çok pislik var haklı diyenler
İyi de herkes yoldan çıkmak zorunda diye bişey mi var sevgilim üniversiteye geçti herkes hergün başka kızla olucak öyle olucak böyle olucak diyip aptal aptal konuşuyor
Kesin öyle bir şey olacak demem tabi ki ama taciz olayları çok sık oluyor ve tabi nefsine yenik düşenler de epey var
boş ver milleti
Ya sevgilim üniversiteye geçti herkes yok bilmem hergün başka kızla olucak sen olmicaksın flörtöz olucak gibi canım saçma şeyler söyleyip duruyor sanki eğitim yeri değil fuhuş evi
tovbe yok oyle sey
Aşırı saçma sevgilim üniversiteye geçti herkes hergün başka kızla olucak öyle böyle diyip saçmalıyor