Gacısın. Bakımlı ol, Kıyafetlerine ve kombinlerine dikkat et, çocuk gibi konuşmasan yeter bence. İnstanda güzel fotolar paylaş. Arada mekanlara gidip arkadaşlarınla hikayeler paylaşabilirsin bla bla bla
Instagram neden kullanmıyorsun. Herkesin oarası olacak diye bir şey yok. O zaman mekanlara gitmek zorunda değilsin. Arada zaman harcadığında yokda yürürken felan foto çekilebilirsin.
Ben sana notlarını ver demedim ki. Notlarını güzel tut dedim. Neden atarlı gibi yazıyorsun anlamadım. Ben sana seçenek sunuyorum. İnsanların seçeneklerini değerlendirmeden atarlanarak neden öyle yapayım neden böyle yapayım diyeceksen s. git yaşa da öğren o zaman.
Sert konuştuğum farkında değilim kusura bakma ama bu benim tarzım ayrıca bir kıza skktr git demek hoş değil. Sana küfür etmedim kibarca anlattım ne bekliyorsun anlamadım? Durduk yere küfür ettin
Normalde tanımadığım bilmediğim insanlara karşı pek s. git demek tarzım değildir ama yazış tarzın beni ayar etti. Kusura bakma. Arkadaşlık güzelliğe bakar mı bilemem. Gizellik biraz değişik durum. Kimi güzel olduğu için kozlar tarafından sevilmez, erkeklerde manita olma ya da afedersin cinsellik düşüneceği için pek çevresi olmaz
Erkek milleti çok değişik. Kafalar pırıl pırıl. Reddettiği halde yok sen benim olacaksın diyen de var. Reddedilince Bir daha yüzüne bakmayanda. Karakter meselesi
Yani önüne sana çekici gelecek bir erkek çıkmazsa, Sohbet muhabbet ettiğin erkekler bir süre sonra sana çekici gelmezse, muhtemelen kurulacak whatsapp gruplarında ders notu ya da ders ile alakalı mesaj atacak olanlarla muhabbeti ilerletmezsen muhtemelen bir şey olmaz
normal erkek arkadaşım olsun isterim yabani olamam. Ama sohbete çevirmem ciddi konuşurum. Ben maalesef güleryüzlü ve yardımsever maalesef bir şey olur bundan?
ben sıralı yazıyım. şimsiden teşekkür ederim 1-Kara sevdaya düşecek kadar aşık olmamak için napmam lazım? Çünkü ben çok bağlanıyorum 2-çocukça konuşmak ne demek? 3-Arkadaş olup aşık etmeye çalışıyorlarmış. Nasıl anlarım? 4-İstemediğim halde sürekli sorana napmalı? 5-Aşık olmaktan kökten korunacak bir çare var mı? 6-Üniversitede cafede hesabın hepsiniz bana ödetirler mi? 7-Üniversite oldu da param eksik geldi napmalıyım? Yerin dibine mi girmeliyim?
1-Ben birine kara sevda olacak şekilde bağlanmadım çünkü hiçbir insan ne benim canımdan değerli ne de ailemden birisi. Ben bunu düşünerek hareket ediyorum. 2- BKNZ Bahar Candan 3- aşık olduktan sonra anlarsın çünkü ilk başta arkadaş olarak yaklaştığı için sana normal gelir. Belki ilgisi artarsa ve sen bu ilgiyi fark edersen kendisine sorabilirsin. Olası bir "evet senden hoşlanıyorum" cevabında klasik ben seni arkadaş görüyorum der geçersin 4- Her yerden engelleyip görmezden gelirsin 5- Asosyal olmak 6-İddiaya girmediğin sürece ya da yankndakiler bende yok kanka sen ödesene demediği müddetçe genelde herkes kendi yediğini öder. Olası yüksek bir meblada yediğinden fazla ödeyeceğini düşünüyorsan önce sen kalkıp kasaya git ve örn "Masa 6 ben 1 su 1 soda içtim. Ne kadar?" dersen senin ödediklerini hesaptan düşürürler. Sadece yediğini ödemiş olursun. 7- paran eksik geldi diye neden yerin dibine giriyorsun. Geri ödemek kaidesiyle para isteyebileceğin bir arkadaş dost edinmeye çalış. O da olmazsa buraya yaz. Şansın varsa çükünü düşünmeden yardım edecek birisi çıkacaktır. ya da ünideyken kafelerde garsonluk yap derdim ama orada da kızları genelde müşteri olan erkeklerler baştan aşşağıya defalarca kere süzdüğü için eğer güzelliğin varsa çalışmak sorun olabilir.
ben sıralı yazıyım. şimsiden teşekkür ederim 1-Kara sevdaya düşecek kadar aşık olmamak için napmam lazım? Çünkü ben çok bağlanıyorum 2-çocukça konuşmak ne demek? 3-Arkadaş olup aşık etmeye çalışıyorlarmış. Nasıl anlarım? 4-İstemediğim halde sürekli sorana napmalı? 5-Aşık olmaktan kökten korunacak bir çare var mı? 6-Üniversitede cafede hesabın hepsiniz bana ödetirler mi? 7-Üniversite oldu da param eksik geldi napmalıyım? Yerin dibine mi girmeliyim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen doğal davran illaki bazıları seni eziklemek ister
Karakteri olmayan, kişiliği oturmayan ve kendi kararlarını kendi veremeyen her zaman ezik yaşar..
Neden ezikliği merak ediyorsun ki? 😁🤔
yapmıyım diye
Gacısın. Bakımlı ol, Kıyafetlerine ve kombinlerine dikkat et, çocuk gibi konuşmasan yeter bence. İnstanda güzel fotolar paylaş. Arada mekanlara gidip arkadaşlarınla hikayeler paylaşabilirsin bla bla bla
instagram kullanmayacağım İnşallah. Çocuk gibi konuşmak ne? Param olmasa napıcam?
cvp vericek misin
Instagram neden kullanmıyorsun. Herkesin oarası olacak diye bir şey yok. O zaman mekanlara gitmek zorunda değilsin. Arada zaman harcadığında yokda yürürken felan foto çekilebilirsin.
Arkadaş edinmeye bak ve arkadaş ortamında aöz sahibi olmaya çalış, lafını insanlara dinlettirenil
İnsanlar sen konuştuğunda seni dinlesin. İnsanları güldürebil. Yani bir nevi grubu yöneten olmaya çalış
Derslerle alakalı mesela güzel not tut. Sınav zamanı kıymetlimiisss gözüyle bakıyorlar 😁
pardon da sınav zamanı beni kullanacaklarsa olmasın daha iyi. Ayrıca instagramda özel hayatımı niye paylaşıyım. Foto atınca ne oluyor sanki?
param ortalama var yani her gün gezemem
Ben sana notlarını ver demedim ki. Notlarını güzel tut dedim. Neden atarlı gibi yazıyorsun anlamadım. Ben sana seçenek sunuyorum. İnsanların seçeneklerini değerlendirmeden atarlanarak neden öyle yapayım neden böyle yapayım diyeceksen s. git yaşa da öğren o zaman.
Sert konuştuğum farkında değilim kusura bakma ama bu benim tarzım ayrıca bir kıza skktr git demek hoş değil. Sana küfür etmedim kibarca anlattım ne bekliyorsun anlamadım? Durduk yere küfür ettin
peki maşAllah güzel olunca daha çok arkadaşın oluyor mu?
orada mısın
Normalde tanımadığım bilmediğim insanlara karşı pek s. git demek tarzım değildir ama yazış tarzın beni ayar etti. Kusura bakma. Arkadaşlık güzelliğe bakar mı bilemem. Gizellik biraz değişik durum. Kimi güzel olduğu için kozlar tarafından sevilmez, erkeklerde manita olma ya da afedersin cinsellik düşüneceği için pek çevresi olmaz
ama seni bilemem tabi. Yap bi yakışıklı manita. Tak koluna gez. Uyumlu uyumlu takıl.
Mimkünse cinsellik felan yaşarsan arkandan laf söz etmeyecek birini bulmaya çalış. Üni ortamı. İnsanlar birbiri arkasından oro... damgası vurmayı baya seviyor.
ben İnşAllah sevgili istemiyorum bana ezik derler mi?
Yooo sevgilin yok diye ezik olacağını sanmıyorum da hayatında hiç sevgili yaptın mı?
yapmadım
üniversitede olabildiğince aktif olmaya çalış. Derslerinde başarılı ol. Sosyal ol. Kimsenin sana ezik diyeceğini sanmıyorum
He gittiğin ünicersite ya da gideceğin üniversite paralı bir üni ise millet özel uçaklarını yanaştırdığında içten iöe ezik gissedebilirsin 😁
hissedebilirsin*
içe*
üniversite*
Ne kadar çok yanlış yazmışım
peki sevgili istemediğim için kafayı takan olur mu erkeklerden etkilemek için?
Erkek milleti çok değişik. Kafalar pırıl pırıl. Reddettiği halde yok sen benim olacaksın diyen de var. Reddedilince Bir daha yüzüne bakmayanda. Karakter meselesi
peki ben İnAllah sevgili istemiyorum ya. Aşık olmaktan nasıl korunurum? Mesajlaşmasam gezmesem flört ermesem kör kütük aşık olmam di mi?
Yani önüne sana çekici gelecek bir erkek çıkmazsa, Sohbet muhabbet ettiğin erkekler bir süre sonra sana çekici gelmezse, muhtemelen kurulacak whatsapp gruplarında ders notu ya da ders ile alakalı mesaj atacak olanlarla muhabbeti ilerletmezsen muhtemelen bir şey olmaz
Erkekler genelde gruplardan "bir soru sorabilirmiyim?" diyerek mesaj atmaya başlar.
ya da erkek kanka yapıp sıkı fıkı olup sonrasında erkeklerin sana ilgi duyması da muhtemel
Genek olarak erkeklerden uzak durup özelden atılan mesajları da sohbete çevirmezsen bir şey olmaz
bir de senin iradene kalmış. Sen ne kadar iradelisin? Önemli olan soru bu
notum vermem İnşAllah. Çekici biri gelse aşık olmamak için napmam lazım? ya beynimi yıkarsa ya kara sevdaya düşersem de.
yani konuşmayı kesebilirsin. Soğuk davran. Kendinden uzaklaştır
normal erkek arkadaşım olsun isterim yabani olamam. Ama sohbete çevirmem ciddi konuşurum. Ben maalesef güleryüzlü ve yardımsever maalesef bir şey olur bundan?
ben sıralı yazıyım. şimsiden teşekkür ederim
1-Kara sevdaya düşecek kadar aşık olmamak için napmam lazım? Çünkü ben çok bağlanıyorum
2-çocukça konuşmak ne demek?
3-Arkadaş olup aşık etmeye çalışıyorlarmış. Nasıl anlarım?
4-İstemediğim halde sürekli sorana napmalı?
5-Aşık olmaktan kökten korunacak bir çare var mı?
6-Üniversitede cafede hesabın hepsiniz bana ödetirler mi?
7-Üniversite oldu da param eksik geldi napmalıyım? Yerin dibine mi girmeliyim?
1-Ben birine kara sevda olacak şekilde bağlanmadım çünkü hiçbir insan ne benim canımdan değerli ne de ailemden birisi. Ben bunu düşünerek hareket ediyorum.
2- BKNZ Bahar Candan
3- aşık olduktan sonra anlarsın çünkü ilk başta arkadaş olarak yaklaştığı için sana normal gelir. Belki ilgisi artarsa ve sen bu ilgiyi fark edersen kendisine sorabilirsin. Olası bir "evet senden hoşlanıyorum" cevabında klasik ben seni arkadaş görüyorum der geçersin
4- Her yerden engelleyip görmezden gelirsin
5- Asosyal olmak
6-İddiaya girmediğin sürece ya da yankndakiler bende yok kanka sen ödesene demediği müddetçe genelde herkes kendi yediğini öder. Olası yüksek bir meblada yediğinden fazla ödeyeceğini düşünüyorsan önce sen kalkıp kasaya git ve örn "Masa 6 ben 1 su 1 soda içtim. Ne kadar?" dersen senin ödediklerini hesaptan düşürürler. Sadece yediğini ödemiş olursun.
7- paran eksik geldi diye neden yerin dibine giriyorsun. Geri ödemek kaidesiyle para isteyebileceğin bir arkadaş dost edinmeye çalış. O da olmazsa buraya yaz. Şansın varsa çükünü düşünmeden yardım edecek birisi çıkacaktır. ya da ünideyken kafelerde garsonluk yap derdim ama orada da kızları genelde müşteri olan erkeklerler baştan aşşağıya defalarca kere süzdüğü için eğer güzelliğin varsa çalışmak sorun olabilir.
kusura bakma toplantıda olduğum için dönemedim
güzel değilim çirkinim zaten teşekkür ederim öneriler için
Sevgili ve para evet var mı sevgilin?
yok?
Illaki unide yaparsin sevgili olursun surekli birileriyle takilirsin yani istiyorsan bol bol olur sevgilin baya
Allah korusun. İnşAllah sevgili istemiyorum ben
Ciddenmi ya ben istiyon sandim bol bol yaparsin sandim her erkekle
amacın ne öneri verecek misin
Sert ol mesela bakan falan olursa zaten yaklasamaz ben oyle yapiyorum yuz vermedikce hic biriyle alakam olmuyo sende boyle yap
yabani olmak istemiyorum zaten kişiliğim güler yüzlü. Normal erkek arkadaşım olsun ama sadece arkadaş
Ama sevgili niye istemiyonki hayatinin askini bulursun belki
Allah korusun. Ben misandristim
ben sıralı yazıyım. şimsiden teşekkür ederim
1-Kara sevdaya düşecek kadar aşık olmamak için napmam lazım? Çünkü ben çok bağlanıyorum
2-çocukça konuşmak ne demek?
3-Arkadaş olup aşık etmeye çalışıyorlarmış. Nasıl anlarım?
4-İstemediğim halde sürekli sorana napmalı?
5-Aşık olmaktan kökten korunacak bir çare var mı?
6-Üniversitede cafede hesabın hepsiniz bana ödetirler mi?
7-Üniversite oldu da param eksik geldi napmalıyım? Yerin dibine mi girmeliyim?