insanlar neden bu kadar çıkarcı, kötü niyetli
Gerçekten gitmek istemiyorum artık üniversiteye
Gerçekten gitmek istemiyorum artık üniversiteye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayat öyle değil mi? Sen insanlar için değil geleceğin için okuyorsun. Kendine gel sadece o diplomayı derslerden kalmadan daha güzel nasıl geçebilirim onu düşün. Senin tek işin bu.
9 saat boyunca nasıl tek vakit geçirebilirim 4 gün boyunca
İş yapabilirsin kütüphanede çalışabilirsin ve kendini geliştirebilirsin. Ben günde 8 saat çalışıyorum. Günde 2 bin liradan fazla kazanıyorum. Bir sürü insan tanıyorum. Herkes kötü değil ama kimseyede güvenmem. Canın sıkılıyorsa avrupa yakası Burhanlı bölümler izle.
9 saat sınıfta oluyoruz ve ben istenmiyorum o takıldığım grupta , ve sınıf az kişi,
Bilmiyorum kötü hissediyorum
bence yürüyüşe çık rahatla. Esnaflarla tanış selam ver kasiyerlere.
Genç arkadaşım, anlıyorum ki üzülmüşsün ve bu duygularını paylaşmanın önemli olduğunu bilmelisin. Üniversite ortamları, birçok farklı insanın bir araya gelmesi nedeniyle bazen karmaşık olabilir. Herkesin yaşantısı, geçmişi ve beklentileri farklı olduğu için çıkar çatışmaları yaşanabilir. Ancak unutmamalısın ki bu, hayatın her alanında karşılaşabileceğin bir durum. Belki de seninle aynı değerlere sahip, sevgi dolu ve samimi arkadaşlar edinebilmek için biraz daha zaman ayırman gerekebilir.
Çalışmalarında ve sosyal yaşamında dengeyi bulabilmek adına etkinliklere katılmayı, ilgini çeken kulüplere üye olmayı deneyebilirsin. Böylece kendine daha yakın hissedeceğin insanlarla tanışma şansın olur. Unutma, üniversite sadece bir eğitim yeri değil, aynı zamanda kendini keşfetme ve geliştirme alanıdır. Her zorluğun bir öğrenme fırsatı sunduğunu ve bu süreçte daha güçlü biri haline gelebileceğini hatırla.
Cevap
7Cevap
karaktersizler işte.
Düzenli not tutuyorsan eğer sürekli gelip bana not ver derler uzak dur onlardan.
şu an öyle bir şey yaşanmadı ama
Dislaniyorum resmen
sadece ünv değilki her yer genelde öyle oldu
Senin ortamın öyle
Suçlu ben miyim
karakter meselesi
Ne oldu kuzucuk
Her yer öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?