Dikkatler üzerine toplansın , ilgi çeksin diye. Bazen diğer kadınlardan daha şık ve cesur görünmek için. Beğendiği yerlerini hetkesin görmesini istenesi ve bunun onun egosunu tatmin etmesi. Erkekleri etkilemek için. Hoşlandığı erkeği etkilemek için. Kadınsı gücünü görmek için. Erkekleri etkilemek için. Çok zeki olmadığı için. Tercih edilebilir olmak için. Al beni seviyesini yükseltmek için. Beğenilmeme riskini azaltmak için. Etkekleri etkilemek ve istediğini yaptırmak için. Fark edilmediği için. Gecenin yıldızı olmak için. Arada değişiklik yapıp dişiliğini göstermek için. Eskort olduğu için, sonuçta reklamı bu. 😀 sonuçta bir çok nedeni var. Her kadın ayrı kafada giyer dekolteyi.
Seksi görünür. Ve erkek olsun kadın olsun fark etmez, insanlar kendini daha alımlı ve çekici hissedince morali daha artar ve özgüvene de iyi gelir. Küçük bir kız çocuğu bile basit bir kalem alırken dahi gider tüylüsünü ya da barbie olanı alır. Güzel görüntü her konuda önemlidir
dekolteye ihtiyacın yoktur derken bile dekolteyi bir ihtiyaç olarak tanımlıyorsun zaten jdjdıf sen şuna vardırıyorsun mevzuyu : fiziğin güzel o zaman dekolte giyme. niye? dekolte zaten fiziği güzel insanlara yakışıyor. kaldı ki ben kendime estetik görünmek için giyiyorum, benim zevkim ve benim tarzım. yoksa iki üç abazanın beğenisini kazanmak gibi bir derdim yok. zaten buna ihtiyacım yok ;)
sadece insanlara güzel görünmek için de dekolte giyenler vardır elbette, bilemem. kötü bir fizikte dekolte de kötü görünecektir. mesela benim sırtım güzel ve sırt dekoltesinden hoşlanıyorum ama kilolu bir insanda sırt dekoltesi estetik olmuyor -gördüğüm kadarıyla- dolayısıyla fiziği kötü insanların dekolteye ihtiyaç duyma algısı çok saçma.
O kadınınki show business yalnız Ben gerçek hayattaki kadınlardan bahsediyorum. Ayrıca her kadın kendini güzel hissetmeyebilir ve bunlara ihtiyaç duyabilir. Tıpkı sakal gibi, iyi gözükmenin farklı yolları vardır ve hepsininde özünde başka birinden ziyade kendini tatmin etme yatar.
evet bu show için yapıyor olabilir gerçek hayattaki kadınlar bir taraflarını açınca güzel mi oluyorlar yani açma öyle böyle değil yani çirkin biri ne kadar da dekolte verse me kadar da memesini açsa o kişi yine de çirkindir
sakal örneğini neden verdiniz anlamadım ben çıplaklıktan bahsediyorum
Ya çok abartıyorsunuz kime göre çirkin? Siz beğenmediniz diye kadın kendine küsecek değil bir şekilde kendini güzel hissetmek isteyecek. İkisindede amaç güzel gözükmek olduğu için o örneği verdim. Sadece çıplaklık olarak düşünmeyin lütfen. Ha rahatsız oluyorsanız bakmayın..
Çok merak edeceğiniz bir şey yok yazdığım sebeplerden ötürü genelde.. Dekolte giymeyi sevmem ama giyene yakıştırırım. İyi hissediyorsa kadın sorun yok demektir
ben pek tatmin olmadım çünkü kadın vücudu ile değil elbisesi ile çekici olur işin içine vücut girince ben bunu anlamıyorum
hani yakıştırıyorum diyorsunuz ya nasıl bir yakıştırma bu anlamıyorum çıplaklığın elbise ile bir bağdaşması mı var vücudum da mı bir elbise demek istiyorlar
Ne demek vücudu ile değil elbisesi ile çekici olur? Elbiseyi bile gösteren vücuddur beyefendi. Vücudumda bir elbise demek istemiyorlar vücudum tek başınada güzel demek istiyorlar.
elbiseyi gösteren evet vücut ve fiziktir ama vücudu fizigi düzgün zaten bir yerini açmasına gerek yok ki açıp neden bunu kanıtlamaya çalışıyor zaten dıştan her şey belli oluyor güzel vücut yani açmaya ne gerek var
Üstü kapalı değil gayet açık. Elbiseyi giyip aynada kendine bakıyorsun ve diyorsunki "bu elbise beni çok çekici gösterdi yaaa" o kendini beğenme hissi ile iyi hissediyorsun.
Açmadanda olabilir açarakta. Şu noktaya takılmayın, açsakta açmasakta çekici hissetmek istiyoruz. Estetik gösterin herhangi bir elbise makbuldür. İşimizi kolaylaştırmak için dekolteler var. Bir kadının çekici hissetmesini dekolteler kolaylaştırıyor
ben buna katılmıyorum çekici dekolte verilmeden de olunabilir
kişinin estetik bir görünümü varsa dekolte vermesi çok saçmadır çünkü zaten estetik bir görünüme sahiptir mesela örnek vereyim kişi tayt giyer oldukça yakışır ama kişi taytının popo tarafından bir kesi atar yırtar orayı ha işte o yırtık neden neden yırtar onu anlat
Saçma düşünüyorsun. Ben de çekici dekolte verilmedende olabilir diyorum zaten ama kadın dekolte vermek isterse verir. Çünkü dekolte işi kolaylaştırır. Verdiğin örnek bayaaa saçma!! Memeyi popoyu bile uygun kıyafette gösteriyorlar. Elbisede sen katılsanda kaltılmasanda dekolte çok seksi gösteriyor. İster mini bir elbise ile bacak açarsın, ister göğüs dekoltesi, ister sırt... Tenin elbise ile ahengi, kattığı o sıcaklık bambaşka bir şey
yani demek istiyorsunuz ki biz dekolte vererek seksi olmak istiyoruz giydiğimiz elbise yetmiyor elbise altında güzelliklerimiz gizli kalıyor
ayrıca kadının ne işini kolaylaştırıyor anlamadım bişey mi yapmak istiyor onu mu kolaylaştırmak istiyor misal karşısındakini tavlamak istiyor dekolte kullanarak mı işini kolaylaştırıyor
bir kişi daha öyle söyledi bende bu nasıl bir keyif onu anlamak istedim
yani keyiflenmeyi bilirim misal sevdiğin bir işi yaparsın ya da sevdiğin bir yemeği içeçeği içerken keyiflenirsin ama dekoltenin nasıl bir keyif verdiğini anlamıyorum bir tarafını açmanın nasıl bir keyfi olabilir bir aydınlatın ya
@tutunamayamadam10 Valla sen yarıçıplak gezersen zabıta tarafından tutulursun zaten, aynı şekilde biz de öyle. İstediğimiz gibi dekolte giymemiz çıplak dolaştığımız anlamına gelmiyor. Keyfimizden dolayı tatlı tatlı giyiniyoruz, karışamazsınız. Siz de şort giyin Allah Allah
Teşhir sanatı işte yaptıgınz düpe düz ee ataerkil toplumda yaşıyoruz kardeşiniz babanız ya da sevgiliniz olmayan her erkeğinde işine geliyor bu olay sizinde aradığınız teşhir ortamı kendini gösterme salya akıtma ego yukseltme kadın erkek eşitse empati yapmak lazım sizin yaptıgınızı biz yapsak ne olur laf olsun diye klişe cevaplar veriyorsun kendin bile verdiğin cevaba inanmıyorsun
İşte bak empatiyi gördünmü kendin söyledin bizde misal sizinle aynı şekil giyinsek ya akıl hastahanesi ya da emniyet size gelen bu ayrıcalık niye biz otobüste ayagımız agrısa az yayılsak vıdı vıdı ediyorsunuz
Çıplak gezsem beni de tutuklarlar, ama tutuklamadıklarına göre kötü bir şey yapmıyorum. Ayrıca çoğu insan beni beğenir, açsam da kapatsam da. Sen kendi derdine yan.
İnsanın ne oldugu elinde olmadıgı gibi olacagıda elinde değildir ve ne yaparsada kendine yapar bunu birgun hatırla iyi hatırla aklına gelir zaten zamanı geldiğinde emin olki insan ne yaparsa kendine yapar
Göremezsin çünkü ben senin gibilerle aynı kaldırımda yürümem amca ya. Kaç yaşına gelmiş bana toy diyor ama kendisi elalemin giyiniş tarzına karışacak kadar ergen ruhlu
Zaman sana neler getirecek göreceksin bunlar neden hep beni buluyor şanssızım deme hic verdiklerini alacaksın hep kime ne verdiysen alacaksın iyi ya da kötü
Konuşturcan beni şimdi amcıgınız ortada götünüz ortada memeniz ortada giyim zevki diyorsunuz aynı şeyi bizde yapsak emniyet diyorsunuz severim öyle giyim zevkini tamam ne giyiyorssan giy ne halt edersen et ama şuraya gelıp te maval okumayın adam gibi konusun giyim zevkiymiş özgürlükmüş hikayeden laf olsun diye kılıfına uydurulmuş cumleler kurmayın net olun durust olun ne yaparsanız yapın gerisi beni ilgilendirmez ama hikaye okumayın burada
Hikaye uydudmuyorum. KEYFİMDEN AÇIK GİYİNİYORUM. Amcığımız falan ortada değil senden kaç yaş küçük insana hitap ederken doğru konuş, ağzını topla. Dekolte giyince "meme ortada" olmuyor sen kendini ne zannediyorsun lan elalemin kendi hakkında konuşmasına karışıp hikaye uydurmayın diyorsun? Keyif ulan. Keyif benim. Ben dekolte giyerek sokağa çıktığımda bir yasayı çiğnemiyorsam sen bana laf edemezsin. Edepsiz herif. En çok siz edepli geçinirsiniz bağnaz fikirlerinizden dolayı ama en büyük sapık sizsiniz. Sapık olmasaydın keyfine göre giyinen kadınlar sana bu kadar batmazdı
Siz bizden cok daha fazla sapıksınız kızlar olarak ben hayatımda birtek kötü kelime kullanmazken ilk defa beni s.. k diye mesaj atan bir kız görünce cok şaşırdım hic Yakısıyormu sana dedim sen erkek değilmisin dedi o zaman cok şaşırmıştım ama zamanla gördümki sizdeki sapıklık hırs kibir kıskançlık fesatlık kimsede yokmuş onu cok iyi anladım
Herneyse ya ben sevdiğim bir insanı öyle görmek hic istemem düzgün giyinin işte şortta giyinin etekte ne isterseniz giyinin ama abuk sabuk şeyler giyiniyorsunuz teşhir bu bariz begenilmek her insanın hosuna gider ama bu şekilde olmayıversin
Valla cok konustum sonradan pişman oldugum şeylerde oldu sinirle soyledığim haklıda olsam haksızda olsam bu şekilde konuşmamam lazımdı gercekten herşey için özür dilerim hakkım varsada helal olsun iyi geceler
Kadınlar dekolte vermez, dekolte giymez. Erkekler giydirtir. Modaya bakarsan kadınların giydiği herşey erkek fantazisinden ibaret erkekler nasıl görmek istiyorsa kadınlara onu dikiyorlar kadınlar da kukla gibi giyinmek zorunda kalıyor, açık giyinmek istemeyen kız bile mecbur acik giyiniyor çünkü satılan bütün kadın giysileri açık ve kısa üretiliyor üst akıl modaci erkekler tarafından.
Soru cok sacma insanlar istedigini giymekte ozgurdur.
4
10 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet elbette öyle ben bunu sorgulamıyorum zaten
benim demek istediğim fiziğin zaten güzel neden dekolte veriyosun yani neden vücudunu açıyorsun misal hep memeden örnek verdim ama göbek neden açar bir insan amaç ne yani göbek bu vücudun ortasındaki bir delik yani onu neden açar hangi amaçla açar gibi
Tamamen aynı şey bizde tayt giyelim bir yerlerimiz ortada böyle kalın kalın cıksın heryerde oyle gezelim keyif cunki ama siz rahatsız olmayın teşhirci demeyin olurmu
Neden istenmesin. Çok saçma soru illa erkek için açmıyoruz mememiz var ve nasıl hoş durur diye dekolte veriyoruz veya umrumuzda değil öyle denk geliyor.