BOŞANMAK MI HAYIRLI OLAN BİLMİYORUM?

4 senedir evliyim. Severek aşık olarak evlendik. Sonra bir çocuğumuz oldu (2 buçuk yaşında) . Artık bu evlilikte kendimi mutlu hissetmiyorum eşimin her hareketi batmaya başladı. Her istediğimi alır hiç bir şeyden mahrum bırakmaz beni. Ama ev işlerinde hiç yardımcı olmaz kendimi hizmetçi gibi hissediyorum. Ben toplu bir insanım kendisi dağınık. Evdeki hiç bir şeyle ilgilenmez bir prizi bile aylar sonra yaptığını bilirim üşengeçlikten. 4 senedir değişmedi hep dağıttı içten içe bu kadın yoruluyor şunu şurdan alayım demedi. Elinde hep bir telefon (aldatmıyor eminim) . Bi film izlesek hemen uyuyup kalır. Artık onunla aynı yatakta yatmak bile içimden gelmiyor oğlumun yanında uyuyorum. Hiç mutlu hissetmiyorum. Düzelemiyorum tekrar ısınmaya çalışıyorum ancak yapamıyorum olmuyor. Çocuk bakımındada yardımcı olur dinlendirir beni hakkını yiyemem ama olmuyor içimden gelmiyor …Boşanmak geliyor içimden ama sonra nasıl çocuğuma bakacağım bir gelirim yok diyorum. Oğlumla yalnız yaşamak hayatıma kimseyi sokmamak istiyorum. Sadece hayatımı çocuğuma adamak. Ben evlilikte çok yorulduğumu farkettim. En son ne zaman birlikte olduk hatırlamıyorum bile … içimden gelmiyor sadece çok uzaklaştığımı farkediyorum. Daha çok gencim 27 yaşındayım. Hayatımı mutsuz hissettiğim bir yerde devam ettirmek de istemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız? Kusura bakmayın uzun oldu biraz.
BOŞANMAK MI HAYIRLI OLAN BİLMİYORUM?