BOŞANMAK ÜZEREYİM?

Merhaba. Eşimle 2010 yılı başında tanıştık. Hiç bir şeyi tekdüze aşırı yaşamadan yozlaştırmadan 3 sene flört ettik. Bu süre zarfında birbirimizi tanıdık. Uygun olduğumuza karar verdik. Hiçbirşeyi aceleye getirmedik. Sonra aileler tanıştı.Çok güzel giden bir beraberliğimiz vardı. Eşim yüksek lisansını bitirdi. Hep destek oldum ona. İş bulamıyordu çok üzülüyordu iş buldum zor günlerinde hep ben yanındaydım.Çok destek olduk birbirimize. Ailesi ilk başlarda beni istememiş. Ben önlisans mezunuyum diye. Birde eşimin ailesinin durumu çok iyi. Ben sağlam işi olan maaşlı çalışan kendi halinde bir adamdım.Çekinceleri olmuş haliyle. ama eşim ikna etti ailesini. benim ailem de eşim kilolu diye istemedi ilk başta ama bende onları ikna ettim. sonuçta 2013 yılı başında evlendik. Çok güzel düğün yurtdışında balayı falan çok mutluyduk. eşimde ben de çalışıyorduk. aileler iyi anlaşıyordu. ben evlenirken eşime de söyleyerek 35 bin TL kredi çektim düğün ve eşya masrafları için.2 sene bu borcu ödeyecektik. ama gelirimiz iyiydi. az miktarlarda iddaa oynuyordum. ama eşime söylemiyordum. benim içkim yok. sigara az içerim. dayak desen fiske vurmadım. aldatma desen hiç olmadı. imkanlarımız el verdiğince dışarı yemeğe çıktık eğlenceye gittik. sonra bir takım maddi zorluklar başladı. kredi, kredi kartı, ev kirası ekonomide bazı çatlaklar olmaya başlayınca eşim sesini yükseltmeye başladı. hala bitmedi şu kredi ne zaman bitecek gibi bunlar beni çok üzüyor çok yoruyordu. Ama bir şekilde eşimi ikna edip evliliğimiz devam ediyordu. Ben bu arada iddaa oynamaya devam ediyordum. hem canım sıkılıyordu vakit geçsin diye hem de kazanıp krediyi erken bitirmenin hesaplarını yapıyordum. yanlış bir düşüceydi kabul ediyorum. bazen kazanıp bazen kaybediyordum. bazen küç&u
Güncellemeler
+1 yıl
İyi günler. Eşim anlaşmalı boşanmak istiyor. Ben eşimi seviyorum boşanmak istemiyorum. Boşanmak istemesinin sebebi iddaa oynamam ve bunu kumar olarak nitelendirmesi. Babasının evine gitti. Kayınpederim de kumar oynuyorsun kızımı üzüyorsun diyerek tüm barışma tekliflerimi geri çevirdi. Eşim de barışmaya yanaşmıyor. Eşimin başka hiç bir delili yok. Şahidi de yok iddaa oynamamla ilgili. Protokol imzaladık. Herhangi bir tazminat talebi yok. Ben duruşma günü eşimi seviyorum dersem hakim boşamayacak
Güncellemeler
+1 yıl
eşime bunu söyleyince o zaman tazminat davası açarım çekişmeliye döner dedi. Delil olarak da iddaa oynamak için gönderilen paraların banka hesap hareketlerinin incelenmesini isterim dedi. Ama o banka hesap hareketleri herhangi bir açıklama olmadan sadece hesaba havale şeklinde şahıslara gönderilen paralar. Bunlar herhangi bir delil teşkil edermi hakim nezdinde? Uzamasını şunun için istiyorum. Belki zaman kazanırım ve eşimi ikna ederim. Teşekkürler...
BOŞANMAK ÜZEREYİM?