Ayrılmamı gerektirecek bir konu mu?

Evliyim 8 aylık hamileyim eşim bayramda sabahları geldi genelde eve sarhoş bir sekılde bazen hiç ulaşamıyordum ona merak edip stres oluyordum sonra ise başladı bayram bitti bugün de işten gelince bir para cekıp gelicem dedi gece yarısı oldu ulaşamadım seslere kalktım mahallemizde hırsız varmış bundan dolayı hemen her sese kalkıyorum neyse bahçedekı koltukta bu uyuyor sarhoş kaldırmaya calıstım kalkmadı annesı yanda onu aradım o da kaldıramadı kapıyo acık bırak yat dedi ama dediğim gıbı hırsız var etrafta acık bırakamam esım kapıda yatıyor ama cuzdanını çalsalar kalkmaz o bana da agır laflar söyledi uyandırmaya calısırken senı gözüm gormesın senın sesını duymak istemiyorum vs bende çok üzüldüm ıcerı geldim agladım yanı bu ara ust uste alkol geç gelmeler telefon açmamalar ve hiçbirınde daha agzımı acmadım sabır dedım ama şu an çok sınırlıyım ya onu eve almak istemiyorum ya da kendim bır çözüm bulmak istiyorum en onemlısı hamileyim benı hıc düşünmuyoe mu anlamadım bugün tatlı ıstesım gıttı aldı dusunmese bunu yapar mı ama düşünüyorsa da sureklı böyle uzer aglatır mı bugün yeriz otururuz dıye tatlılsr börekler yemekler lınonatlar yaptım ama adam eve gırmedı o kadar kursagımda kaldı kı
Ayrılmamı gerektirecek bir konu mu?