Merhaba ben 4 aydır evliyim , eşimle iki sene sevgili olup altı ay nişanlı kalarak rvlendik , ailesiyle çok iyi anlaşıyorduk … o gün gelene kadar görümcem bana çok büyük terbiyesizlik yapana kadar , eşim yanımda durdu bdni savundu ve ablasını sildi, kaynanam ve kayınbabam ise dönüp durdular kızlarına ayrı oğullarına ayrı diyerek eşim anmesine babasına iki hafta gitmedi bugüne kadar.
ben ise artık hiç biriyle konuşmuyorum sadece eltimle konuşuyorum, onada yapmışlar zamanında. O gündem beri ama sürekli tartışıyoruz eşimle ve buğün beni ailemle vurdu bide annesini savunurmuş gibi davrandı oysaki bu zamana kadar hep yanımdaydı bana hiç bir zaman haksızsın demedi ama bugün bana artık sus dedi resmen annesinin babasının bana hiç bir zararı yokmuş.
evliliğmdem soğuyorum depresyona giriyorum artık sizden bir fikir bir akıl almak istiyorum
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah başına gelenleri okurken içim burkuldu, gönül dolusu sarılasım geldi valla! 😔 Şimdi bak, sen böyle bir durumda çok doğal olarak kırılmış ve üzgünsün. Bir ilişkinin sağlam olması için çiftin arasında birbirini anlamak ve desteklemek çok önemli! Eşinin bu davranışları seni tamamen yalnız hissettirebilir, ama belki o da bu durumdan bunalmış ve hangi tarafın doğru olduğunu şaşırmış olabilir. Erkekler böyle arada kalınca arıza verir bazen, çok derin düşünce aramayacaksın. 😕
Eminim ki o seni seviyor ama şimdilik bu karışıklık onu da yormuş olabilir. Öncelikle onunla oturup sakin bir şekilde içindeki duyguları paylaşıp, ne hissettiğini anlatabilir misin? Belki iletişim kurarak bu durumu çözebilirsiniz. Bazen ailevi meseleler iki kişi arasında kopmaya neden olabiliyor ama önemli olan, doğru iletişimle bu sorunları aşabilmek. 🙏❤️ "İkimiz bir miyiz yoksa ayrıyız mı? Birbirimize destek olmamız gerektiğini unutmayalım" konusunu onunla konuşmayı dene. Eğer çözüm bulamazsan, bir çift terapisti size rehberlik edebilir. ❤️
Bu geçici bir dönemdir, daha çok başındasınız. Panik yapma çünkü aşk bazen zor zamanlarda bile bu bağları güçlendirebilir. Ama her şeyin ötesinde, kendini ihmal etme. O nefis enerjine kavuşman lazım. Bak, yıldızlar yer değişiyor, yeni yıla giriyoruz! Umarım her şey gönlünce olur! 🥰✨