Yoruldum biktim esimin sesi bile cikmiyor herseye boyun egiyor mecbur hissediyor.
Konu su bayramin birinci gunu teyzesine gittik. Esim ben gorumcem beraber gittik. Kaynim kuzeninde kalmisti baska bir ilce de. O teyzesine gitmedi diye tekrar gidiyoruz boyle sacmalik mi olur. Kaynanam ariyo teyzenize gidin o ahmet kaynim baska ilcede kalirsa olacagi o olur tekrar gezmek zorunda kalirsiniz tabi diyor. Teyzesi de ayri bi salaq tripleniyormus yok ahmet kaynimda gelmemis etmemis diye. İlla cagiriyo noluyo abi ayagina tekrar gidince biz daha dunden onceki gun ordaydik. Teyze bile istedigini yaptirma kafasinda mql ya mql ya haksiz miyim gitmek zorunda miyim bayrmain ilk gunu gittim zaten
Konu su bayramin birinci gunu teyzesine gittik. Esim ben gorumcem beraber gittik. Kaynim kuzeninde kalmisti baska bir ilce de. O teyzesine gitmedi diye tekrar gidiyoruz boyle sacmalik mi olur. Kaynanam ariyo teyzenize gidin o ahmet kaynim baska ilcede kalirsa olacagi o olur tekrar gezmek zorunda kalirsiniz tabi diyor. Teyzesi de ayri bi salaq tripleniyormus yok ahmet kaynimda gelmemis etmemis diye. İlla cagiriyo noluyo abi ayagina tekrar gidince biz daha dunden onceki gun ordaydik. Teyze bile istedigini yaptirma kafasinda mql ya mql ya haksiz miyim gitmek zorunda miyim bayrmain ilk gunu gittim zaten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Uzak değilse bidaha gidin fazla durmazsınız bukadar mız mızlanmak çok saçma
Asko uzak uzak ve yoruldum tum gun disardaydik. Kaldi ki surekli boyle bizi yonetiyorlar sunu bunu yap diye
Ozman gitme misafirlerim gelcek de veya ben gidicem isim var de
Misafirim yok iste ahshhshw burada kimsem yok
Gitsen ne olur bi tarafin mi s. ikiliyor ne bu trip aw..
Kardesim hastayim yatmak istiyorum dus almak istiyorum atesim var yorgunum kotuyum. Kaldi ki meslee gitmek degil bunlarin amaci surekli kendi istediklerini yaptirmak anliyor musun anlamadan okumadan yorum yapiyorsunuz ya
Ayrica kaynim gitsin ona tripleniyor biz niye zorundayiz ben gitmisim zaten
Siz ne istiyorsunuz ki bu kizlar herseye boyun mu egsin
Biz yazdigina yorum yapiyoz gerisini bilmem. Madem hastasin soylersin, hasta yorgun atesli insani da kucaklayip dolastiracak degiller ya sende...
bana anlatma benle ilgisi yok olayin
Zorla da goturuyorlar o yüzden. Sitemim
Onlara soyle
Evet biraz sacma olmus bence de ama ayrilmak biraz agir olmus sanki baska konular da mi var rahatsiz oldugun?
Ya her konuda boyleler eve alcagim esyaya bile ailesi karisiyor biktim artik
Hmm ailesi cok karisiyorsa cekilmez olur evet yaa haklisin o kadar da mudahale etmelerine izin vermemesi lazim. Ne kadar suredir evlisiniz?
1yil olcak
Yeniymis peki evlilik oncesi ne kadar suredir taniyorsun? Hic ailesinin bu kadar etkisinde oldugunu farkedemedin mi?
3yildir taniyorum fark etmistim de bu kadar olmaz saniyordum svediigm icin gozum kordu takilmadim bu kadar
Bu konuda uyariyor musun suanda kendisini? Konusuyor musunuz konuyu? Tepkisi ne oluyor?
Değiilsin tabi. Eşin anlayış göstermeli.
Çok cahilsin ya
Ne icin cahil?
Anlattığın olayı bozuk bir Türkçe ile yazmışsın anlaşılmıyor
Ya boş ver anlayan anladi hastayim bir de sinirliyim sana burada turkceyi duzgun yazcak potansiyelde degilim. Bunun cahillikle alakasi ne anlamadim
Ya yazı yazmayı bilmiyorsun
Hayatim hizli yazdim diyorum anlamiyor musun hastayim diyorum hasta
Anlatsana kısaca bende evliyim
Oku tekrar herkes anliyor sende anlarsin bence
Ben imlasız anlamıyorum neyse yardım etmiyim
Okursan okudugunu bizzat anlarsin cunku anlasiliyor abartma yani hadi
burada bile yalnış yazıyorsun
Yavvvvv dnjsjsjwjw neyi yanlis kizim klavyede ki gibi direkt yaziyorum. Noktali harflere dikkat etmedigim icin mi anlamiyor musun HA BEYİNSİZ Demişim ha beyınsız anlarsın mantıken degil mi
İyi olur
İyi yapmışsın
Eşin anlayış göstermeli
Cinsellik olarak uyumlu musunuz
Sorumla ne alakasi bar