Haksız mıyım, ayrilmali miyim?

Sevgilimle ilk tanıştığımız da bana ben de tesettürlü birini istiyordum zaten dedi. Bende tesetturluyum haliyle içten içe sevindim tabi böyle düşündüğü için. 2021 den bu yana ilişkimiz de geçen gün bana açılmayı hiç düşündün mu dedi sohbet ederken? Bende hayır dedim. Bana aslında açıkla kapalilik arasında fark yok dedi bende nasıl fark yok ben dinimi yaşamaya çalışıyorum dedim açık olunca günaha giriyoruz dedim. İşte neyse böyle sohbet ederken ben de yoksa açılmamı mi istiyorsun dedim. Bana yok daha neler ben karışamam dedi. ama sonra ben karışmak değil isteğin o yönde mi dedim. Bana kabak çiçeği gibi açık değil ama evet dedi. Yani açık olmamı istermiş aslında. Bana benim kardeşlerimde açık etleri görünmez düğün falan harici dedi. Sonra internette kollari açık dize kadar açık elbise giymiş bi kadının fotosunu atti böyle aciklik gayet iyi falan dedi. Sizce beni değiştirmeye çalışmıyor mu? Beni kapalı beyenmiyor artık diye ben ayrılmayı bile düşündüm bunları söylemesi normal mi? İlk tanıştığımız da kapalinistiyordum diyordu şimdi böyle? mm
Haksız mıyım, ayrilmali miyim?