Haklımıyım haksızmıyım?

Şimdi size bir olayı anlatacağım vakti olan okusun. Eşimin babannesi var görümcem ona bakıyordu bizim yan dairede oturuyorlar. Babannesiyle ben çok yakındık kendi gelinlerinden çocuklarından bile daha çok yakındım. Her gün giderdim çay yapardım içerdik, yemek yapardım götürürdüm hep ziyarete giderdim onu ablam markete giderdi ben kalırdım yanında düşmesin etmesin diye. Ayten ablamdan (küçük görümcem 41 yaşında) sonra en yakın bendim ona. Birtane daha görümcem var bu alkol bağımlısı biri ama içkisi çok pis neyse bu geldi bizim memlekete gorumcemlerde kaldı geldi bizde kaldı yapmadığı pislik kalmadı. İçip içip bağırdı çağırdı. Bizim evde kırdı kavanozları tabakları. Bütün apart ayağa kalktı. Babanneninde iki gün snra randevusu vardı. Kadın tam kapıdan çıkarken öldü gitti. Hepimiz mafolduk en çokta ben. Gözümde yaş kalmadı ağlamaktan helak oldum. O gün babannenin öldüğü gün büyük görümcemi sildim heryerden engelledim. Yüzüne karşı da konuşma dedim sakın birdaha benimle konuşma dedim.
Güncellemeler
+1 yıl
Babannede içkiye karşı olan çok imanlı bir insandı orucunu tutar namazını kılardı son zamanlarda yapamadı iyice halsizleşmişti çünkü. Bunun duydu bağırışlarını görümcem bizdeyken. Kadın içine attı attı öldü gitti.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben bu insanı sildim hayatımdan attım artık.
Haklımıyım haksızmıyım?