Erkek arkadaşımın bu davranışını normal mi?

Arkadaşlar, erkek arkadaşım evli olan kız kardeşiyle çok sık görüşüyor. olay şu 1 aya kadar nişan takıcaz fakat bazı seyleri Ben mi takıntılık yapıyorum yoksa gerçekten ilerde sorun olur mu bilemiyorum bu yüzden bu soruyu sormak istedim size kardeşi evli kocası sıkıntılı biriymiş 2 de çocuğu var Bi ara Bi konu hakkında konustuk erkek arkadaşmla kardeşinin lafı geçti ben kardeşiyle ilgili bise demedim bana dedi ki yook asla vazgeçmem kardeşimden herkesten vazgeçerim ondan vazgeçmem kardeşine sevgi dolu olması güzel bise ama sanki abartıyor. şöyle ki geçenler de işteyken aksam arayım konusalım dedi tamam dedim sonra işten çıktıktan sonra ben işten çıktım haberin olsun kız kardeşimle telefon görüşmesi yapcam haber verim dedi öncelikle bunu diyene kadar arayıp beni 15 dakika bile olsa konusup sonra kardeşini arayabilirdi ya da kardeşiyle görüşüp sonra beni arayabilirdi ama o gün kardeşiyle 3 saat telefonda konusup sonra wpeye girip benide aramadan uyumuş kardeşiyle 1 saat görüşüp banada yarım saat ayırabilirdi veya kardeşine söyleyip kız arkadasımla da konuscam beni bekliyor felandiyp banada vakit ayırabilirdi kız kardeşiyle hergün 2 saat telefonda konusuyo hergün ama bu ne kadar normal o gün arıycam diyip 3 saat telefnda konusup ben yokmuşum davranması beni rahatsız etti o olaydan sonra normale buluscaktık pazar günü ben o gün beni aramadı bekletti die kırıldığım için pazar gününe kadar yazmak istemedim ama oda ne beni aradı nede yazdı 3 gün boyunca o günün aksamı özür dilerim Seni arayamadan uyumusum dedi 3 saat kardeşiyle görüşcene bana da vakit ayıramazmıydı? nyse pzar günü oldu gelmedi aramadı da bende tek gezmeye dışarı çıktım buda böyle olmaz Bi karar ver felan demeye basladı bu durumda haksızmıyım?
Erkek arkadaşımın bu davranışını normal mi?