Erkek arkadaşım garip davranıyor?

Sevgilim hep kızların edepli olması gerektiğinden falan bahs eder. Fazla açık kiyafetlere falan karşıdır kendisi. Benim erkek arkadaşlarımla görüşmemden de hep rahatsız olur. Ama son zamanlarda beni hiç kıskanmıyor, daha az konuşuyoruz. Kimle görüştüğümü falan da sormuyor.

Biz sevgili olmadan önce fazla kız arkadaşı vardı, sanırım pek iyi bir geçmişi olmamış, bana hiç bahsetmez. Hoşuma gitmeğeceğini söylüyor. Zaten şimdide o kızlarla konuşmuyor. Ama bir kız varki, aniden yine instagramda takipleşmeye başlamışlar. Sevgilim biz arkadaşken, kızın fotoğrafını atıp "güzel kız değil mi?" diye sormuştu. Kız sigara, alkol içiyor, göğüs dekolteli kiyafet giydiği storyler koyuyor. Sevgilim onun hoş bir aurası olduğunu söylüyor ve bu aralar ondan çok bahsetmeye başladı. Kız ona, sana karşı farklı bir empatim var demiş. Normalde öyle bir kızla konuşmaması gerek bile. Kızın nudeları var ve sevgilim kendiside görmüş sanırım. Öyle edepsiz biriyle nasıl konuşa bilir? Acaba ondan hoşlanıyormu? Benim bilmediğim bir şey mi var? İçimde çok kötü ve garip bir his var.

Erkek arkadaşım garip davranıyor?