Nereye koydugumdan asiri derecede emin olduğum esyalar birden ortadan kayboluyor?

teyzemler ve anneannemler cok yakin oturuyor bende geçen gun teyzemlerdeyken teyzemin kizinin 2 tane tokasini alip bunlar benim ben bunlari eve goturucem vs dedim ama goturmeye niyetim falan yoktu cok koltugun ustune biraktim sonra teyzemle cay içtik tokalarla ayni odadaydik sonra ben bu tokalari aliyim dedim ordan bi baktim yok annem almaz zaten teyzem yeminler etti kuzenim zaten izin vermisti bide kardesim var oda almaz yani sonra bugun ben anneanneme geldim aksam aynı kuzenim buraya geldi yanindada bi tane sapka getirmisti bende elinden aldim sapkayi taktim kafama falan bu artik benim falan dedim ama hani dalga geçiyordum teyzemde gelmisti eve oda biliyordu dalga gectigimi sonra ben o sapkayi alip bi odanin kapisinin arkasina attim sonra kuzenim evine gidicekti bende gidip sapkasini alip vermek icin odaya girdim ama sapka yoktu ama kimsenin almadığından eminim kimse o odayada gitmedi e o zaman bu sapka nereye gitti o tokalar nereye gitti teyzem ben evden gittikten sonra evi supurmus falan heryere bakmis toka yokmus

Nereye koydugumdan asiri derecede emin olduğum esyalar birden ortadan kayboluyor?