Aniden kaybolan ve geri gelen eşyalar birden fazla kez?

Öncelikle yaşayanlarda varsa aranızda bu sorunun altına yazsın okumak isterim herhangi birşeyden korkmuyorum ama sıklaşmaya başladı anlatıyorum 2 ay önce ev taşıdım favori uçlu kalemim çantamın cüzdan gözünde baktım baktım yok dedim nakliyeci çocuklar çalmıştır her neyse 2 ay geçti herşeyi yerleştirdim aradım defterlerın arasına baktım ettim yok dün veya evvelsi gün baktım kalem masada duruyor bu birinci ikinci su şişem vardı yeri hep sabittir ben aldığımı aldık yere koyan düzenli bir insanım bu sefer anneme anlattım oda şüphelendi çünkü en son oda şişemi benle aynı yerde görmüş neyse heryeri aradık ettik kocaman 1 litrelik şişe yok sonra kahvaltımızı yaptık oturma odasına döndük yerde tam ortada duruyor bu ikinci üçüncüsü ise diş fırçam ve macunum odamda fırçama macunu odamda sıkarım burada macunu bırakır giderim banyoya dişimi fırçalarım herneyse bir kaç saat önce macunum masamdaydı şimdi yatmadan önce dişimi fırçalicaktim macun yok anneme sordum haberı yok kendi macununu verdi onu kullandım bide bir olay daha vardı hatırlamıyorum hatırlarsam güncellemeye yazıcağım başınızdan böyle olaylar geçtimi geçtiyse anlatırmısınız?
Aniden kaybolan ve geri gelen eşyalar birden fazla kez?