Güncellemeler
+1 yıl
Bu bayramdan bayrama görüştğümüz bir aile ve kadının bu hareketi karşısında çoğu zaman nasıl tepki vereceğimi şaşırıyorum?
Güncellemeler
+1 yıl
Aynı ortamda telefonuma bakarken başka yöne bakarken vs ne zaman görsem hep bana bakarken yakalıyorum kadını. Sizce bu kadın ne yapmaya çalışıyor davranışları normal mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sen neden el tokalaşıyorsun? Bayramı kutladığına göre anladığım kadarıyla Müslüman bir insansın. Müslüman bir erkeğin mahrem olan kişi ile el tokalaşması doğru mu?
Kadının uzattığı eli geri mi çevireceğim?
Evet. Bunu Allah diyor kadına ayıp olursa olsun çok önemli değil bence ona ayıp olması
Bana da el uzatan erkekler oluyor bende baş selamı veriyorum sonra kendilerini geri çekiyorlar, ne düşünürlerse düşünsünler ben müslümanım bildiğim tek kanun Allah’ın kanunudur. O yüzden insanlara göre yaşama derim eğer ki hakiki Müslümansan
Haklısın bir daha da yapmam zaten. ... Peki kadının tokalaşma tarzı sence normal mi yoksa bir gariplik mi var bir kadın olarak sen nasıl yorumladın?
Bence sende niyetini anladın neden sorguluyorsun ki? bunun üzerine çok düşünmek seninde istediğin anlamına gelir ve dikkat et. Bu dünya boş
elimi uzun süre bırakmıyor elimi rahat geri çekemeyeceğim derece de sıkıyor ben elimi geri almak için iyice çektiğim de yavaş yavaş elini gevşetip bıraktı.
O zaman sert olacaksın kardeşim, her şeyi geçtim sen bir erkeksin. Eğer ki sen bu tarz hareketler yaparsan o kadın, seni avucunun içinde olduğunu hisseder. Ve hissetmiş de. Her zaman sert ve mesafeli olacaksın.
Samimi görünmek istiyor belki diyerek bu durumu geçiştirdim uzaktan bir erkek akrabamın eşi ve zaten abla diyerek hitap ediyorum. sorgulama nedenim bu durumdan rahatsız oluşum. fikrinizi net olarak söylediniz ama masum olma ihtimali yok mu bu hareketin peki?
kadının içini bilmeden yorum yapamam, o yüzden bilemiyorum ben en kötü ihtimalle göre konuştum. Ama ben bir erkeğe böyle yapmazdım. Bana selam verenlere baş selamı veriyorum zaten
Ben insanlara kolay tepki verebilen birisi değilim açıkçası ancak avucunun içine alabileceği bir durum yok kocasına olan saygım ve kadına abla diyişimden tavrımı anlar bence. . elimi geri çekemeyeceğim sıkılıkta tutuyorsa nasıl bir sert tepki verebilirim bu arada erkek olarak o an peki açar mısın biraz örnek vererek?
Şöyle, o an tepki verememen çok normal. Ama otururken bile ona soğuk olmalısın, konuşurken abla saygısında konuşmalısın, seni çok rahatsız ediyorsa da bir sevgilin olduğunu ona hissettirmelisin.
Bence bir erkek gizemli olmalı, konuşmamalı, samimi olmamalı ama aşırı gizeme de kaçmamalı ki karşı tarafa ilgi uyandırmasın.
Sen ağır ol yeterli olur. Buna devam ederse de, en ufak bir temasında tepkini koy
Niyetini bilemeyiz şimdi kimsenin günahını almayalım ama sen her ihtimale karşı uzak dur