Ben ne lanet bir insan oldum kendimi bitirdim resmen. napıcam ben?

14 yaşlarımda face üzerinden kendi yaşıtım bir insanla tanıştım o zaman kadar bir erkeğin bile elini tutmadım kimseyle çıkmadım o çocuğu çok sevdim herşeyimizi paylaştık dertlerimizi tasalarımızı ama birgün nasıl olduysa özel şeyler konuştuk... hayatımın en lanet günü. yazarken bile ağlıyorum olmuyo şu an 19 yaşımdayım o olaydan sonra ayrıldık ama bida asla kimseyi sevmedim sevemedim kendimi lanetli hissediyorum ilerde bir eşim olmasını anne olmayı haketmiyorum gibi geliy. ok tövbe ettim çok ağladım ama zamanı geri alamam olmaz olmuyo. lanet olsun yaptığım için ama çöktüm olayı üzerimden atamıyorum kendime bir türlü yakıştıramıyorum namaz kılarken sen buna layık değilsin günahkarsın diyorum kendime. bu gecede aptalca bir sitede tam salakça bişey izlicektim ama yapma dedim kendime ve kapattım o yaptığım hata beni olduğum gibi biri olmaktan çıkardı köpek gibi pişmanım onunla cöyle şeyler konuştuğum için. çocuk sayılırdım belki ama bilmiyorum zaten resim atma vs olay falan olmadı sadece mesajda kaldı artık kimseyi sevemiyorum kendimi iğrenç hissediyorum napıcam ben yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşlar benim tepkimi fala bulan olabilir ama herkesin hayat tarzı farklıdır ordada yazdım ben hayatımda bir erkekle bile doğru düzgün konuşan biri değilimdir günah sevap diye geçen bir hayatım oldu benim derdim kendimle herkesin hayat tarzı farklı oluyo napabilirim yani tamam umrumda değil desem öyle olmuyo benim için
Ben ne lanet bir insan oldum kendimi bitirdim resmen. napıcam ben?