Okulda ki en güzel kızdan hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan 3 de hoşlandığı icin soyleyemiyorum?

Benim 5 kişilik bir arkadaş grubum var. Ve içimizden sadece 1 inin sevgilisi var ama geri kalan 4 kişi olarak aynı kızdan hoşlaniyoruz. Sadece 2 arkadaşım bunu bize soyliyebildi ama ben ve diger arkadaşımda hoşlanıyoruz ve o sadece bana soyliyebildi bu grupta sadece benim kimseyi sevdiğimi bilmiyola4 bize anlatmış olan arkadaşlarımız kendi aralarında bir yarışa tutuştular kim alırsa onundur şeklinde ama işte ikiside adım atmıyo ve kızında adımları anormal oluyo çünkü birisinden hoşlanmıyor ( bunu bir arkadaşı aracılığıyla öğrendik) ama hepimizede sıcak davranıyor. Ben de hala şansim oldugunu düşundüğüm için onu unutamıyorum yaklaşık 2 aydır bu durumdayım ne yapicagimi bilemiyorum yani kızı arkadaşlarımdan birine ayarliyabilsem veya onlardan biriyle çıkmaya başlarsa unuturum ama onla ilişki yaşamayıda çok istiyorum yani açıkçası çıkmazdayım. Ve bu saatten sonra arkadaşlarıma da söyliyemem. Bu arada yardımı olur mu bilmiyorum ama kızı iki ikibuçuk aydır tanıyoruz arkadaşı aracılığıyla öğrendiğimiz kadarıyla ilişki istemiyormuş. Arkadaş grubumdan bahsetmem gerekirse en yakışıklı olan arkadaşımız ayni zamanda okulunda en yakişiklisi sadece durumu bana anlatan (kızın en yakın arkadaşı ona açıldı ama redetti) yarışa girenlerden birisi yüksek ihtimalle benimle 2. Sırayı paylaşıyor diğeri ise 3. Sırada ben genelde sınıfta daha çok kendimi belli eden bi tipimdir kendimce bi tarzım var ve fırsat buldukça spor yapan benim. Lütfen bir öneride bulunun. Ben kızı çok istiyorum ama hain damgası yemek istemiyorum.

Okulda ki en güzel kızdan hoşlanıyorum ama arkadaşlarımdan 3 de hoşlandığı icin soyleyemiyorum?