3 üde avukat, 3 ünün de bana ilgisi var, bir teklife bakar her şey. Ama ilginçtir 3 ünün de beğendiğim özellikleri var, karar veremiyorum. 3 ünü aynı anda nasıl idare edebilirim, 3 üde ayrılmaz 3 lü gibi iç İçeler.
Güncellemeler
+1 yıl
Peki arkadaşlar bir soru sorayım baş harfi E olanımı, Ö olanı mı, V olanı mı seçeyim sizce. Nokta atışı yapmak istiyorum
Arkadaşlar 3 lü kız grubundaki tüm kızları da beğeniyorum, 3 ünü birbiri anlamadan nasıl idare edebilirim?
Tamam fiziksel özellikleri vereyim, birisi siyah saç kara kaş kara göz beyaz ten yüz hande erçelin biraz uzun yüzlüsü ondan daha iyi, diğeri buğday ten saç renginde çok fazla oynama yapıyor boyu en uzun olanı içlerinde, diğeri sarışın teni beyaz ama ilk şıktaki kadar beyaz değil boyu 1. ile aynı
Taş olursun taş, hem de kaya vallaha. Yargılama hemen. Bu kadar etrafı kızların ilgisiyle dolu olupta, kızların gözdesi olupta bu kadar temiz kalabilen ender insanlardanım
o kadar ilgiyi üstüne çekebilmen için aylık gelirinin 30 bin falan olması lazım. onun dışında da ilgi çekebilmen zor. ayrıca buna temiz kalmak diyorsan ben el değmemiş pırlanta oluyorum. bedeni geçtim ruhunu o.. olmuş daha ne kadar kirleneceksiniz
Aylık gelirim kızlarla aynı, ama şöyle söyleyim 5000 kişilik bir ortamda erkeklerin kıskandığı, kızların abartmıyorum hepsinin gözünün içine baktığı biriyim. Bu yüzden erkekler dövecek gibi bakar
hhahaha fantezi dünyan rengarenkmiş valla. hikayeyi sallıyosun ya tutarsa diye. 5 bin kişilik ortam diyorsun hangi iş yeri merak ettim. bir de foto at sana zahmet biraz daha gülmek istiyorum :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sen böyle gidersen 3 un 1 e kalırsın demedi deme sen düşünene kadar kaparlar sende buraya gelip soru paylaşırsın
Aralarını boz sonra tek tek ham yap.
Birine teklif etsem muhtemelen araları bozulacak zaten
Şansında kalmaz.. diğer ikisi için.
Ben bir kişiye bile kapaliyim maşaallah millette iştah var
Ama şaka gibi cidden koca işyerinin tüm dikkat çeken kaliteli kızları bu 3 lü grupta toplanmış
Peki sana bir soru sorayım baş harfi E olanımı, Ö olanı mı, V olanı mı seçeyim sence. Nokta atışı yapmak istiyorum
Yok dur öyle yapmayalım
Sarışın esmer kumral diye sor bana
Tamam fiziksel özellikleri vereyim, birisi siyah saç kara kaş kara göz beyaz ten yüz hande erçelin biraz uzun yüzlüsü ondan daha iyi, diğeri buğday ten saç renginde çok fazla oynama yapıyor boyu en uzun olanı içlerinde, diğeri sarışın teni beyaz ama ilk şıktaki kadar beyaz değil boyu 1. ile aynı
Hepsi zayıf, hepsi güzel
2. Topukluyla beni ezer geçer, çok uzun
Tabiki sarışın diyorum 😄
Sarışın yeşil gözlü ismi Vildan olan
Memnun oldum
grup yap kardeşim herkesin gönlü olsun senin de ayran gönlüne tüküreyim
bunu düşüneceğine nasıl karakter sahibi olurum diye araştırma yapabilirsin
Nie idare etmeye çalışıyorsun böyle yapmaya hakkın yok?
ya da şöyle söyleyim şimdi ben bu kızların 3 ünü de tanımak istiyorum, en doğrusunu nasıl seçerim
Gay takliti yap
Benim sevgilim var diye anlatmaya başlarlarsa üçünü de kaybedersinu
Kesin yaşanmıştır mk insan yaşından utanır kart horozz 😂
Daha fazlası var çocuk, emin olabilirsin
Ya yuru git. 40 indan sonra azani teneşir paklar. Senin gibi orta yas insanlardan kprkuyorum gençlerden daha sapiksiniz
Taş olursun taş, hem de kaya vallaha. Yargılama hemen. Bu kadar etrafı kızların ilgisiyle dolu olupta, kızların gözdesi olupta bu kadar temiz kalabilen ender insanlardanım
o kadar ilgiyi üstüne çekebilmen için aylık gelirinin 30 bin falan olması lazım. onun dışında da ilgi çekebilmen zor. ayrıca buna temiz kalmak diyorsan ben el değmemiş pırlanta oluyorum. bedeni geçtim ruhunu o.. olmuş daha ne kadar kirleneceksiniz
Aylık gelirim kızlarla aynı, ama şöyle söyleyim 5000 kişilik bir ortamda erkeklerin kıskandığı, kızların abartmıyorum hepsinin gözünün içine baktığı biriyim. Bu yüzden erkekler dövecek gibi bakar
hhahaha fantezi dünyan rengarenkmiş valla. hikayeyi sallıyosun ya tutarsa diye. 5 bin kişilik ortam diyorsun hangi iş yeri merak ettim. bir de foto at sana zahmet biraz daha gülmek istiyorum :D
Hikaye tamamen gerçek emin ol. Bina 20 katlı her katta 100 oda var. 2000 oda eder yeterlimi. Ankarada bina
5 bin kişinin içinde sana kaldılarsa üzüldüm valla :D kafanı da güle güle kullan amcacım iyi geceler
Teşekkür ederim amcacım. Gece yatağa uzandığında amcan için dua et. Hakkında hayırlısı olsun diye, Allah kalbine göre versin diye
senin ağzı yok mu? he sen şimdi konuşurken yoruluyosundur. duaya başlamadan dil altını al amcacım aman he çok koşturma da.. sağlık önemli
Müslümanı Müslümana duası daha önemli. Amma değerli duan varmış, etme tamam çocuk. Kendi başımın çaresine bakarım.
bu yaşa gelip başının çaresine bakamayacaksan boşa yaşamışsın be amca.. hadi uyku saatin de gelmiş yorma kafanı.
Aaaa evet saat geç olmuş, güzellik uykuma yatar ben, dua etmezsen kara basanlar gelsin uykuna
ben uyumuycam ders çalışcam. malum gencim vaktim çok sen benim yerime de uyursun dayıcım
Tamam dayıcım kopya çekme, derslerine çok çalış güzel işlerin olsun. Olmazsa da mutlu ol hayatta.
allahim yaa..
Tost yap
İdare edemezsin
Çok fazla 3 🙄
Ya aslında tek sıkıntı aynı ortamda olmaları, yoksa 3 ü aynı zamanda idare edebilirim