3 kişilik kız grubunda dışlanmak?

Nasıl tepki vermeliyim? Ne yapmalıyım? Bilmiyorum. 3. kişiye acıdığım için gruba ben almıştım birde. Şimdi 3. kişi ben oldum galiba. Gülelim diye söylediğim şeyleri ciddiye alıp üzerime geliyorlar. Yanlış anlaşıldığımda gene alttan alarak gülüp kendimi kısaca anlatmaya çalışıyorum ama konuşmaya başladığım anda tamam kanka sende ne alıngansın diyorlar. Bir olay oluyor, birkaç gün sonra laf arasında geçerken duyuyorum orada bile olayı yeniden anlatıyorlar. Ortak yönleri var çok iyi anlaşıyorlar. Onların anlattıkları ve ilgilendikleri şeylerle alakam yok ama saatlerce konuşsalarda dinleyip yorum yapıyorum. Dertlerini dinliyorum teselli ediyorum yardımcı olmaya çalışıyorum. Ama ben derdimi geçtim herhangi sevdiğim birşeyden bahsetsem dinlemiyorlar bile kendi aralarında konuşmaya devam ediyorlar. Sonra ben çok sıkıcı ve çok konuşan oluyorum. Birbirlerinin evlerine gidiyorlar, ortak grubumuz var beraber fotoğraf falan atıyorlar sonra ben fazla yorum yapmayınca keşke sende gelseydin demeye başlıyorlar. Oyun oynarken bile manipüle etmeye çalışıp üzerime gelerek kural değiştiriyorlar. Artık açıklama yapmak istemiyorum çok sıkıldım. Okullar kapandıktan sonra yeni dönem başlamadan okul değiştirmeyi düşünüyorum ama çok uzun zamandır bu durum böyle ve her saniyem ciddi anlamda çok zor geçiyor dayanamıyorum artık bıktım.

3 kişilik kız grubunda dışlanmak?