Nasıl tepki vermeliyim, üzülüyorum ama tavrımı belli edemiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılBirilerine "arkadaş" kelimesini layık görüp de bu duruma düşüyorsan hissedeceğin şey pişmanlıktır. Genellikle erkeklerin yürütüp kadınların yürütemediği ilişki türü. Arıza çıkmadığını gördüğüm tek bir örneği yoktur.
O 3. kişi bir şekilde hep dışlanır arkadaşları yapmasa bile evren duruma el atar kaldırıma sığmaz mesela yolda yürür, zaman zaman planlar ondan gizli yapılır, bazı sırlar ona anlatılmaz ve mutlaka birinin kıskançlığı yüzünden grup dağılır.
O an hiçbir şey yapmıyorsun.
Hissediyorsun bunu tabii ki kafanda kurmuyorsun. Yapabileceğin iki seçenek var
1. Hiç istifini bozmadan gruptan ayrılmak veya senin de onları görmezden gelmeye başlaman. 2. Siz kimsiniz de beni dışlıyorsunuz diye tartışma çıkartmak ama ben pek 2. seçenekten yana değilim.
Kimin beni ne sebeple dışladığı da pek umrumda değil. Özellikle bunu güzel bir dille söyleyip ben böyle hissediyorum dedikten sonra;
"Kişiye göre mi muamele yapacağız?
Aman sen de ne alıngansın, biz yakın arkadaş değil miyiz neden böyle hissediyorsun?
Senin tribini mi çekeceğiz" gibi laflarla karşılaşıyorsan ceketini alıp çıkmanı öneririm.
Çünkü sen karşılık vermeye başladığında veya onlar gibi laflar söylemeye başladığında sana ahlak dersi vermeye başlayacaklar. Manipülasyon da budur zaten.410 Yorumla
Soran1 yılBunu ikisinden birine anlattım, neymiş öyle bir amacı yokmuş da, ben kafaya çok takıyormuşum,
Diğerine daha bişi demedim
Yanlarından kalkamam, başka yer yok
Nasıl davranmam gerek, diğer kıza da bahsedeyim mi, yoksa ne yapayım- 1 yıl
Sen onlara hiçbir şey deme ve anlatma. Direkt olarak mesafeyi koy ve soğuk davran.
Eğer ki onlar seni gerçekten seviyorsa muhakkak gelip sana sorarlar ve yaa saçmalama biz seni seviyoruz diyecekler. Eğer tam aksi olursa bil ki senin düşündüğün doğrudur
Soran1 yılKavga ettim ve hiç de seni seviyoruz gibi bir konuşma geçmedi 😃
- 1 yıl
Çok ilginç tekrar dene seviyor olmaları lazım
Soran1 yılÇok ilginç tekrar dene seviyor olmaları lazım
Dalga geçme, ciddiyim, soğuk ve mesafeli olunca kavga ettik ve hoş şeyler olmadı, demek ki hiçbir zaman arkadaşları değilmişim- 1 yıl
Keşke sorsaydın neden ben size ne yaptım neyi sevmediniz bende diye
Soran1 yılYok be niye sorayım
- 1 yıl
He doğruya senin sormaman lazım. Seni ilgilendiren bir durum değil
Soran1 yılNiye bana bağıran, üstüne kavga eden birine sorayım, şaka mı yapıyorsun
- 1 yıl
Arkadaştınız ya hayırdır noldu birdenbire diye mrk eder insan
En İyi Cevaplar
1 yılŞöyle yapabilirsin yap da seni dışlayan kücük görene alaycı konuşan arkadaş gurubundan ayrıl az olsun ama senin arkanda olacak 3 beş arkadaşların olsun ve iyi bir doslugun olsun arkadaşınla bunu gören bu arkadaş gurubun seni kıskanacaktır ve sende daha saglıklı sana zor anda kaldıginda yardım ede bilecek insanlarla olmuş olursun ama bi tavır koy yani
04 Yorumla
Soran1 yılTavır nasıl koyabilirim bilmiyorum
- 1 yıl
Seni nasıl dışlıyorlar fiziki yöndenmi yoksa akli yöndenmi onu söylersen insallah yardımcı olurum
Soran1 yılFiziksel olarak disliyorlar, biri anca öbürüne daha yakın oluyor
- 1 yıl
Anladım sende de yani bana diyorsunuzda kendinize bir bakın nasıl göründügnüze de yani simdi bana deseler ben laf bulurum ama aklına geleni söyle cekinme biraz zorlarına gittin yeni arkadaslar bul düzgün onlardan uzaklaş
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılEğer dışlanıyorsan mesafeni koymanı öneriyorum. Sonrasında gerçek yüzleriyle karşılaşıyor insan. Ben de üç kişilik kız grubunda bunların bazı hareketlerinden şüphe ediyordum. Sanki birtakım yalanlar havada uçuşuyor gibiydi. Ben de saf ayağına takılıp haberim yokmuş gibi davranmaya devam ediyordum. Sonra bir mesafe koymayı denedim. Yani hani derler ya istemeyenin bahanesi çok olur diye hehh ben de acaba beni merak edecekler mi diye biraz mesafeyi açtım ki gerçekten sonrasında gerçek yüzleriyle karşılaştım. Hatta şöyle ki üçüncü kişiyi ben acıyıp grubumuza almıştım. Neyse anladım ki denkleri değildim. 😂
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılÇok normal. Kızların geneli kıskanç oluyor hele bi de kendinden güzel ve yaşam tarzı kendinden daha iyi bir kız görsünler abooow. Kendilerini yerden yere atıyorlar kıskançlıktan. Ve seni dışlayanların o ikisi sen yokken senin arkandan atıp tutmuyorlarsa ben bir şey bilmiyorum. Ne yazık ki insanın öz kardeşi bile ihanet etmeye müsaitken kan bağın olmayan insanlara hiç güvenme derim. Sen de mesafeli yaklaş mesafe her zaman daha iyidir emin ol.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
74
Cevap
37Cevap
- Aile & Toplum konusunda 15,9b cevap paylaştı.
1 yılNormal değil biraz gururun olsun konuşma onlarla gadası
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 148,9b cevap paylaştı.
u 1 yılnormal değildir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbi grubumda oldu yakın zamanda. O kızla tanışması bile benim arkadaşımın sayesinde oldu ama gel gelelim benden sıkı fıkılardı, saklıları yoktu benle ve çağırsam gelirler ama işte. Sen trip te atsan bi halt değişmiyor inan bana ve sonuç ne biliyor musun onlar bi süre daha öyle olacaklar sonra uzaklaşacak. Tribinde bile değişen olmazsa ki muhtemelen o an takarlar sonra gene aynı olurlar hani Hiç uğraşma bence çünkü yazıp durdum diye iç yanarsın. Demem o ki geçici bir dost onlar. Kafalarına taş düşmedikçe değişmez bu.
14 Yorumla
Soran1 yılYanlarından kalkayim mi, ama oturacak bir yerde yok, anca bir erkegin yanı boş
Cevap sahibi1 yılOtur ama oralı olma bence. İşte resmiyetle takıl. Merhabaya merhaba gereksiz iletişim yok veya az. İçten içe uzak dur. O kadar tepki gerekli değil ama denk gelirse yakın biri varsa falan olabilir öyle. Yerler sabittir diyerek bence böyle.
Soran1 yılHiç yakın biri yok ve yer de yok, ayrıca grup ödevleri oluyor, onlarla yapmak istemiyorum, hareketleri yetti artık cidden.
Cevap sahibi1 yılO zaman yalnız takıl ama başka arkadaş bulmaya bak o çocuğa da olmazsa dersin ama çok yaklaşma onlara. Veya üni mi bilmiyorum da lisede hoca rastgele eşlerdi öyle olabilir.
Veya hocam tek yapılabiliyor mu dersin. O çocukta nasıl biri bilmiyorum şimdi
1 yıl3 kişilik bir kız grubunda dışlanmak, kesinlikle normal bir durum değildir. Arkadaşlık ilişkileri, saygı, güven ve anlayış üzerine kurulmalıdır. Eğer bir kişi gruptan dışlanıyorsa, bu genellikle iletişim eksikliklerinden, yanlış anlamalardan veya kişisel sorunlardan kaynaklanır. Dışlanmak, kişinin kendini yalnız ve değersiz hissetmesine yol açar, bu yüzden arkadaşlar arasında açık ve dürüst bir iletişim önemlidir. Eğer böyle bir durum yaşanıyorsa, hislerinizi ifade etmek ve sorunları birlikte çözmeye çalışmak en sağlıklı yaklaşım olacaktır.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılGeçen yıl yani liselim son yılı sırf bu sebepten berbat geçti. Artık herkesle mesafemiz tanışıklığımız belli olduğu için girebileceğim başka bir arkadaş grubu yoktu ve yalnız kalmamak için onlara katlanmak zorunda kaldım. Bide ikisini ben tanıştırmıstım bu iki k*hpe yüzünden kendimi o kadar değersiz hissettim ki. Sonra lise bitti okullarda kapandı ve ikisini de hayatımdan sildim. O 1 seneyi hic unutmiycam bu durum insanı o kadar sıkıntıya sokuyor ki üniversite sınavına çalışmam gerekirken okuldaki berbat geçen saatler sebebiyle depresyona girdim ve sınava çalışmadım 1 yılım da ziyan oldu. Sana tavsiyem sana bunu yapan o iki k*hpeyle eğer iletişimini kesebiliyorsan kes. Çünkü 1 kere dışlayası geliyorsa o şahısların ne yapsan yaranamazsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılcok yakın arkadaslarınsa bir sorun mu var de ögrenmeye calıs problemi, kızlarda bazen cekememezlik kıskanclık da cok oluyor, eger öyle degiller diyip güveniyorsan acık acık sor ne oldugunu baktın tatmin etmiyor cevapları yoluna bak daha iyi arkadaslarin olur elbette
12 Yorumla
Soran1 yılKıskançlık olabilir,1 aydır tanisiyoruz
Cevap sahibi1 yılO zaman gerçek arkadaşların değillermiş gerçek arkadaş her problemi açık açık söyler paylaşır öyle çocukça dışlama falan olmaz takma kafana ben de yaşadım hiç umrumda değillerartık
Gizli Üye(25-29)1 yılAhhhhaahh takma ya aynısını yaşadım çok iyi niyetliyim aslında neden bana böyle davraniyolar diye üzüldüğüm olmuştu sonra anladım ki kendilerinden güzel biri olduğunda aşırı kıskançlik oluyor ben onları silip uzaklaştım bana kendimi kötü hissettiren hiç kimseye ihtiyacım yok tek takıl onların varlığından iyidir güzel olduğunu düşünüyorum bırak catlasinlar
14 Yorumla
Soran1 yılPeki nasıl davranmam gerek onlara
Cevap sahibi1 yılBen direkt iletişimi kestim kendini onlara muhtaç gibi hissetme başka arkadaşlar edin daha yolun basindasin
Soran1 yılAma başka oturacak yer yok, yani kimin yanına geçsem bilmiyorum, bir erkeğin yanı boş taa en arkada , yani ne yapsam, konuşmayı kesip yanlarında mi otursam, napsam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılHemen kesme yavaş yavaş uzaklaş
1 yılGenelde onlardan güzelsen dışlanırsın. Bizzat yaşadım. Sevinmelisin 😅
21 Yorumla
Soran1 yılBu dogru, daha güzelim., kendimi övmek için demiyorum
1 yılBeni biri dışlamaya kalkışırsa ben de ona asıl kimin dışlanmış olduğunu gösteririm. İletişimi keserim derhâl. Birileri arkamdan atıp tutuyorsa, beni dışarıda tutuyorlarsa anlarım derhâl, gerekeni yaparım. Çerçeveyi yeniden çizerim ben.
10 Yorumla
1 yılTavrını belli etsende değişiklik olucağını sanmıyorum
12 Yorumla
Soran1 yılE ne yapmaliyim o zaman
- 1 yıl
Mesafe koymalısın benc
Gizli Üye(36-45)1 yılBende yaşadım bunları hatta 3. kişiyi ben tanıştırdım. Ama bir süre sonra bunlar bensiz görüşmeye buluşmaya başladı. Anlamadım… hani düne kadar ben iyiyim her birisiyle beni dışlamaya kalktılar. Bende soğudum haliyle.. üzüldüm ama birsey yapamıyorsun Neyazikki. Artık kıskançlıkla deseme cekemezlikmi?
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılElbette normal değil eğer iki kişi takılacaklarsa üçüncü şahsa yalandan arkadaş falan demesinler ya da dışlamadan arkadaşlık yapsınlar
10 Yorumla Kendini kötü hissetme üzme sakın, başka kişilerle arkadaşlık etmeye başla onlarla belki de daha iyi anlaşacaksın denemelisin
10 Yorumla
1 yılEtmelisin duygularını belli hatta acık acık konuşmalısın
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
1 yılSana değer vermiyorsalar hayatından cıkar kimsenin özgüvenini kızmasına müsade etme
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
1 yılDışlandığın yerde durma bence arana istinat duvarı ekle.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yıl3 kişilik gruplarda bir kişi hep geri planda kailır zaten.
10 Yorumla Maalesef 3 kişilik bir grup varsa iki kişi daha yakın diğeri biraz dışlanmış olur. Ama yine de arkadaşlarısın hepten dışlanmış sayılmazsın umursama bence dengeler her zaman aynı olmayabiliyor.
00 Yorumla
1 yılMinik kuşum evvela yaşlarınız kaç önce bunu sorayım sonra da seni Neden dışlıyorlar bunu sorayım
03 Yorumla
Soran1 yıl19...
- 1 yıl
Üniversite 1 ya da lise son yani
- 1 yıl
Bu yaşlarda böylesi ergence şeyler oluyor maalesef. Mümkünse önce bir konuş. Bazı şeylerden rahatsız olduğunu açık ve net bir dille aktar. Sonra bir geri çekilip gözlemle. Eğer bir şey değişmiyorsa, sessizce uzaklaş. Tartışıp kendini küçük düşürme.
1 yılSormakta sakınca yoksa yaşını? Ortamını? Bu grubun ortak noktası ne soylermisin? Sana yardımcı olacağım.
08 Yorumla
Soran1 yıl19 yaşındayım, üniversite ortamı, hazırlık sınıfı, hoca grupça herkesi yan yana oturtuyor,3-4 kişi grup halinde oturuyoruz,
Biz 3 kişiyiz, ama sürekli bir kız diğerine daha yakın oluyor hatta umursamıyor sonuç olarak ta daa ben tekim,.
- 1 yıl
Ooo yolun en başındasın , şimdi aklını kullanip yavaş uavas kendjne yeni bir arkdas grubu olusturuyorsun ve diğer arkadaşlarınla hiçbir aktivitede onlarla olmuyorsun, asla ve asla onlara kırıldığını bozulduğunu filan dile getirmiyorsun çünkü onlar zaten bunu demeni istiyor sen onlara kendilerini suçlu hissettireceksin
- 1 yıl
Daha sonra diğer arkdas grubunla böyle popüler olup ilgili alanını genişletiyorsun, acilen ve bu insanlar seni izleyip yavaş yavas senle iletişim kurmaya çalışacaktır asla hataya düşüp onları birdaha arana almıyorsun.
Soran1 yılSınıfta herkesin bir arkadaş grubu oluştu, hatta ben önceden başka bir kızla oturuyodum da o kız baya biraz dedikoducu biri diye yanından kalkmıştım,,
3 kişilik grupta bunu bir tanesine dedim, bak dedim dışlanmış hissediyorum, yok sen çok kafaya takiiyosun öyle bir amacım yok dedi
Ama yemin ederim abartmıyorum, dışlanıyorum
Ve başka oturacak yer de yok, ne yapmam gerek bilmiyorum ama üzüntüden geberdim
Soran1 yılVe sınıf az kişi,
Şimdi kimin arasına girsem, ya da tek mi olsam, ne yapsam bilmiyorum ama yoruldum, bunlar 1 aydır bana böyle davranıyor, aslında yanımdaki kız yapmiyodu, diğeri yapiyodu karşımızda oturan, ama cidden ya
Bu kadar da dışlama olmaz yani, abarttilar iyice- 1 yıl
Sen kıymetlisin ve birtanesin, asla böyle şeylere canını uzdugune degmez Gereksiz bir kalabaliktansa. kaliteli bir yalnizlik en güzelidir.
- 1 yıl
Ayrıca sen siniftaki kişi sayisina goremi arkadaşlık kuruyorsun çık. okulda. bir. suru. insan var mutlaka onlarla tanisacaksin
- 1 yıl
Kendine sosyal ortamlar yarat, müzik kursu, kitap kursu bilmem ne artık birilerine katil çevreni genişlet ve asla seni bir gün bile üzmeye teşvik eden o. insanlarin yanında durma asla
Genelde öyle olur canım benim zamanında bir arkadaşım vardı yakın arkadaşım biriyle tanıştırdım onlar benden daha samimi oldular bende ayrıldım aralarından bişey kaybetmedim tek arkadaşların onlar mı ki?
10 Yorumla
1 yılHerkes en az 1 kere yasamistir bu durumu lisede 3 kisilik bi kiz grubumuz vardi dislanan ben degildim ama zaman gectikce rahatsiz olmaya basladim ben onlarla takilmayi birakinca grup zaten dagilmisti bence direkt uzaklas o gruptan
10 Yorumla
1 yılmaalesef... İllaki iki kisi birbirine daha yakin oluyor. Kendi durumumdan da yasadim bunu. Uzucu bir durum aslinda
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılÇok sıradanlaşti 3lu gruplarda dislanmak umursama yanlız kalmak kafayı yedirtiyor çünkü
22 Yorumla- 1 yıl
Yorumları okuyunca çok şaşırdım, bu kadar fazla olduğunu bilmiyordum
Cevap sahibi1 yıl@pronickhev7 baya yorum yapılmış eğer lise falansa takılacak kimsen yoksa umursama takılmaya devam et çünkü grup odevlerinde sınav haftasında ortada kaliyosun zor yani yalnızlık okulda
- Aile & Toplum konusunda 912 cevap paylaştı.
1 yılMesafe koy. Umursamazlarsa gerçekte arkadaşın değiller demektir. Hem kurtulmuş olursun sağlam bir gol yemeden iyi olur.
00 Yorumla ben 1 kişilik grupta bile dışlanıyorum lan kendi kendimi dışlıyorum beynim beni dışlıyor sen çıkıp diyosun 3 kişilik grupta dışlanıyorumda neymişde azıcık şükür öğrenin yaw
10 YorumlaÜçlü gruplarda her zaman dışlanan biri olur,
tavsiyem kendine üçlü olmayan bir arkadaş grubu bulman.20 Yorumla
1 yılBen onlarca kişinin arasında dışlandım. Dışlanmak herkes için normal bir durum. İnsanlar işlerine gelmiyorsa seni fark etmeyebiliyorlar.
20 YorumlaBende hep bu tür şeyler yaşıyorum dışlıyolar sevmiyolar felan ama kıskanıyolarbeni ben öyle düşünüyorum takma boş ver
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
1 yılNormal sana tabaiyem çiftli gruplarda takıl
2-4-6-8 gibi tekliler sorunlu olur00 Yorumla
1 yılHep öyle oluyor zaten. bence o arkadaşlarınızla konuşmayı kesin.
00 YorumlaSeni önemsemiyorlarsa sopuk yap hala bi tık yoksa onlarla konuşmayı kes
00 Yorumla
1 yılBen olsam s1ktir ederim kendimi içeri almaya çalışmam
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 376 cevap paylaştı.
1 yılDiğer ikisi arkanda sürekli konuşuyor demek ki.
00 Yorumla Bu fotoğrafdaki güzel hanımlar sen ve arkadaşların mısın yoksa 😂
00 Yorumla
1 yılGayet normal hepsi böyledir 😕 yerinde olsam yeni arkadaşlıklar edinirdim
00 Yorumla
1 yılDışlandığın yerde durma sakın kendine yapacağın en büyük kötülük olur
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılBenim kizimdada bu durum bi cok kez yasandi. maalesef normal sanirim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBitir arkadasligini ya da mesafe koy birak ikisi takilsinlar yeni kanki bul kendine
00 Yorumla
1 yılYapacak bir yok herkes sevilmez mesela bende sevilmem ya kıskanılırım ya dışlanırım
20 Yorumla
1 yılNormaldir ama dışlamayanlar var. Benim de üç kişilik kız grubum var ama kimse kimseyi dışlamaz. Kişilik meselesi
00 Yorumla
1 yılTavrını belli et ve ona göre davran yoksa kaybedersin ezik olma
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl tavrımı belli edeceğim
- 1 yıl
Bak sana nasıl davranıyorsa oyle sende davran görmezden gel ya da acik açık konuş onlarla ilk okul çocukları gibi davranıyorsunuz ergen çağımız geçti kendinden emin konus ve görmezden gel yani koşan arı çabuk yakalanmaz
Soran1 yılKonuşmaya çalıştım, kavga ettiler ,
1 yılsert tavır koy. Aksi halde daha çok dışlanırsın
03 Yorumla
Soran1 yılNasıl bir tavır koymalıyım, ne demeliyim, telefonda mi konusmaliyim, ne yapmaliyim
- 1 yıl
Bak şimdi detaylıca anlatayım, bende aşırı yaşadım çünkü. Öncelikle onlardan güzel, başarılı, güzel fizikli bi kızsan dışlanma ihtimalin çok normal bunu kabul et önce 🙂 şimdi onların seni ilk dışladığını hissettiğin anda yüz yüze veya yazışmada, sana kötü bişey dedikleri an veya dışladığı an şöyle diyeceksin “arkadaşlar siz kendini ne sanıyorsunuz mk? “ kaparsanız yapın de çek git bu egolarını çok fena kırıyor daha sonra ister engelle ister daha yüzlerine bile bakma.
- 1 yıl
Naparsanız yapın tavrınızı skm de
1 yılDirek o gruptan çık herkesi engelle ve sessizles bu onlara en büyük cevap olucak
04 Yorumla
Soran1 yılSorun şu, derste yan yana oturuyoruz, evet grupça hoca oturtuyor ve başka geçecek yer yok.
- 1 yıl
Onlara karşı tavrını o zaman onları umursamadan göstermelisin
Soran1 yılPeki sorarlarsa ne demeliyim?
- 1 yıl
Bu gruba ait olmadığımı hissettim düşündüm ve artık bize bir mesafe koymak istiyorum de onlar zaten tamam der gecer
1 yılGerçekten çok üzücü incitici. En iyisi onlarla arkadaşlık kurma
10 Yorumla
1 yılHep öyle olur 3 tane kiz olursa 1 fazlalik olur
10 Yorumla
1 yıl3 kisi ayni anda yakın olamaz. Çık gruptan.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 580 cevap paylaştı.
1 yılGrubu terk et
10 Yorumla
1 yılBende de oldu sordum sebebini saçma bı sebep yoluma baktım bende
02 Yorumla- 1 yıl
Bir de açıklama mı yaptılar, saf kötülük
- 1 yıl
@pronickhev7 öyle
1 yılBen yaşadım hatta diğer ikiside benim sayemde arkadaş olup sonrasında beni dışladılar
00 Yorumla
1 yılO da bir şey mi yaa ben tek kişilik kız grubunda dışlaniyorum 😀
00 Yorumla
1 yılTakma ya o gruplardan genellikle olunmaz bende yaşadım aynısını
00 YorumlaDışlandıysan s. ktir et yaa sende onları dışla sallama
00 Yorumla
1 yılNormal değil ya sana ole geliyo olabilir mi Ha ole değilse muhatabı Bi anda kes anlarlar direk
00 YorumlaNormal 2,4,6,.. diye gider asla 3,7,9,.. diye gitmez
00 Yorumla
1 yılAşkım onlar seni öyle hissettiriyorsa arkadaş değiller mesafeni koy onlara karşı
00 Yorumla
1 yılKızlar kendi kendilerini bile dışlıyor gayet normal 🙃🤷
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTavrını belli et ama haklıyken haksız duruma düşme onlara kibarca rahatsız olduğunu söyle baktın anlamıyorlar yol ver
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılDişlandigin yerde durma, ilk basta zorlanirsin ama kendi halinde takil bir süreligine , emin ol bu seni biraz daha gelistirir.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYapcak bi şey yok... Allah yardımcın olsun senin açından en iyisi ikisinin arasından çekilmek
00 Yorumla- Devamını Gör (51)
Devamını Gör(96)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem