1i en yakın arkadaşım zaten diğeri çok sempatik arkadaş canlısı biri diğeri ise espri yaptığını sanıyo ama sadece bana çalışıyo, şaka yapıyodum kırıldın mı diye soruyo ama anlamıyorum beni sevmiyo mu. sena gelmesin ya falan diyo ya da online konuşurken çıkmıyo musun diyo ben de banlayın şunu falan diyorum bizim atışmamıza gülüyolar ama cidden anlamıyorum espri yaparken çok ciddi suratı (ona da söyledim gülsene diye bizi de üzdüler falan diyo) buluşalım diyince ses çıkarmıyorum bakalım çağırıcaklar mı diye hep çağırıyolar
2 ay
Arkadaş grubunda tek kız benim sizce dışlanıyor muyum?

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence sadece 1 kişi böyle yapıyorsa dışlanmıyorsun. Bir ara o çocuğu kenara çekip niye böyle yaptığını sorardım ben olsam.
espri yapıyorum diyo tek başımızdayken normal ama milletin yanında şımarıyo
Diğerlerine de öyle davranıyorsa dışlamamak için olabilir. Çok rahatsız oluyorsan bunu ona söyleyip bunu bırakmasını isteyebilirsin. Durmazsa da senin ne hissetiğini önemsemiyordur.
Garipsediğim bir soru 🧐
Sanki o kız çekemiyo gibi geldi
Şakanın altında gerçek yatar bide
İğrenç.
ne
Tek Kadın senmişsin iğrenç işte.
senin iğrnç zihniyetinden dolayıdır normal arkadaş diyorum, ailem tanıyor hepsi güvenilir tip
Aynen kesin hiçbiri seninle olmak için sırasını beklemiyordur. (!)
Kırmızı hap al.
herkes senin gibi yvşk olmak zorunda değil kabullenmek istemesen de
Hahaha etrafında dönen uydu erkekler hepsi. Kendilerine bir katkıları yok. Hoşlanmamana şasmamalı ilgiyi de alıyorsundur
Sen öylesin diye başkaları da öyle sanma. Benim de bir sürü arkadaşım var erkek olan hiçbiri bana bir şey yapmak istemez. Kızı rahat bırak da arkadaşı olsun, ileride senin gibi yalnız ve huysuz bir tip olmasın
@MiyavMelek Tamam sen hayal dünyanda yaşamaya devam et. Bana da bilip bilmeden laf atma. Teorik bilgilerden öğrendim çevrede de gözlemledim. Sana bir şey yapmak istiyorum demez zaten sırasını bekler. Neyse bekle sen bu kafayla zaten senin istediğinde o ilgi.
Hayal dünyası değil, insanlar arkadaş olabiliyor bu normal bir şey.
Bilimsel olarak erkek ve kadın arkadaş olamaz giy araştır. Kırmızı hap dinle. Doğada yapılan araştırmalara evrimsel psikolojiye bak.
üniversitede mi
evt
Yenisini edinirsin
yenisi var tek değilim de en eğlencelisi bunlar
yani sınıf dışında arkadaşım olsun istiyorum da nasıl olucak bilmiyorum
Konusalımmı istersen özelden bende de oldu bu
İnsan sevdiğiyle uğraşır olabilir böyle şeyler