Güncellemeler
+1 yıl
Ben 30 o 20 yaşında ve son iki senedir durum böyle..
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Arkadaşlar öncelikle ben 1.52 boyunda 40 kilo da bir erkeğim kız kardeşimse 1.76 boyunda.. sorun şu ki önceden sözümden çıkmayan kız şu anda beni hiç bir konuda ciddiye almıyor ve saygı duymuyor sizce bu fiziksel görünümden dolayı mı kaynaklanıyor sözümü nasıl geçiririm?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fiziksel görünümle de olabilir veya da başka bir şeydir tam olarak bilemeyiz elbette
Ben 1.52 40 kiloyum o 1.76 boyunda. Bana saygısı hiç yok ne yapabilirim?
Aranızda kaç yaş var ve senin abi olarak isteklerin neler çok mu müdahil olmak istiyorsun veya normal şeylere mi söz geçirmeye çalışıyorsun
10 yaş var ben 30 o 20.. hiç bir konuda dinlemiyor laf normalde giyimine karismam ama geçen gün anne babamız şehir dışına çıktı ve ikimiz kaldık evde. O gün dışarı çıkarken aşırı açık bir elbise giymiş ve etek çok kısaydı afedersin iç çamaşırı gözükecek kadar 🤦bende uyardım istediğini giy ama bu çok fazla olmuş ortalık kötü dedim
Ve kız kardeşim bunu dediğim an üzerime yürüyp beni köşeye sıkıştırdı bana bak çocuk anne babamız da yok seni elimden kimse alamaz dedi.. bu ikinci kez üzerime yürüyüşü..
Yorumunu bekliyorum ne yapmam gerek?
Oha böyle kardeş mi olur bide sana bana bak çocuk diyecek he baştan tavrını çizgini belli etmeliydin o saygısızlığı yapamasın diye
Son bir iki yıldır böyle. Ben 1.52 boya 38 kilodayım o 1.76 boylarında cüsseden dolayı mı ciddiye almıyor acaba?
Üzerime yürüyp bunları dediğinde karşılık veremedim bu arada.. nedenini tahmin edersin az çok.. gücüm ona yetmiyor oda bunun farkında..
Olabilir bence ciddiye almalı gücün yetsin spor yap evde güçlen