Bundan çıkacak çocukla alttakinden çıkacak çocuk aynı mı yaa arkadaşlar saçmalamayın ya da bakımla süsle Hintli bir kız Rus gibi olur mu saçmalamayın?

Bundan çıkacak çocukla alttakinden çıkacak çocuk aynı mı yaa arkadaşlar saçmalamayın ya da bakımla süsle Hintli bir kız Rus gibi olur mu saçmalamayın?

2012 den beri sizin gibi troller hala bitmedi
çok merak ediyorum ne zaman biteceksiniz
ve şunu da merak ediyorum neden ?
neden yani bu site nin suçu günahı neydi de trolleri hiç bitmedi bitmiyor :D
Rus kızları allahın bir lütfu Türk kızları maymun derken düşünecektiniz onu umarım Türkün sonu gelir herkes Rus olur
evet yıllardır bitmeyen burada ki erkeklerin kızları kızdırmak için rus kızları demesi
kızların erkekleri kızdırmak için de italyan erkekleri vs demesi :D iyi akşamlar
Cevap
7Cevap
Rus kızları genetik bi üstün mühendislik sonucu çıkmış gibi , doğudan iyi bişey çıkmaz zaten 🤣
Aynnen allah öyle yaratabiliyorsa herkese versin bunu Rus kızları da hallerinden çok memnun dünyanın gözdeleri çünkü daha pozitif güler yüzlü oluyorlar, tipsiz bir kadından mutlu pozitif olmasını bekleyemezsiniz kompleks oluyor…
Tipsiz değilim galiba ama fakirim. O yüzden ben de bu kötü dünyaya fakir bir evlat getirmeyeğim.
Fakirlikte göreceli bir şey ama kimine göre memur çok zengin kimine göre memur üç kuruş alıyor
Asgari ücret alıyorum. Yaptığım işi hiç sevmiyorum. Şimdiye kadar yaptığım işleri de hiç sevemedim. Sahip olduğum kıyafetlerin büyük bir çoğunluğu başkasının bana verdiği kıyafetler. En son 1-2 sene önce kıyafet aldığımı hatırlıyorum. Hayatım boyunca kendime hiç ayakkabı almadım. Yine başkasının bana verdiği ayakkabıları giyorum. Bir kaç yurt dışı denemem ve İstanbula 2-3 kere gezmeye gitmemden başka seyahatim olmadı. Hayatım boyunca sahip olduğum 3. telefon bu ve 2000 TLye almıştım 2019 yılında. Bu bozulursa ne yapacağım hiç bilmiyorum. Banka hesabım şu an -3500lerde. Neredeyse her gün evden işe, işten eve bir hayatım var.
Evet zor bir hayat bende bilirim bir de patronun ezer filan dünya çok adaletsiz
Bence sen de doğurma senin gibi birine daha kimse katlanamaz
Cirkinin hasından taş gibi cocuk cikar hic belli olmaz bu işler. Ama yine de haklisin 😃
İnsanları tipine göre yargılama
Onu en çok siz yapıyorsunuz bak alttaki kız Rus mavi gözlü diye verdiği pozu bile çok masum bulan sizsiniz
Mutasyona uğrarsa olur
Nasıl olur
Uff sende kes ya
Hadi yallah Rus kızlarına tip tip diye ölün siz milleti hayattan soğuttunuz umarım Türk ırkının sonu gelir herkes Rus olur
Ahhahahah bunu korelilere tapan italyanlar icin olen turk kizi mi diyor 🤣 siz daha cok sekilcisiniz bakin erkekler daha yalniz sokaklara dikkatli bak
Yaptığın ırkçılık
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?