Yazık değil mi 6-7 çocuk nedir cahil misiniz korunmayi mi bilmiyorsunuz bakmayacaginiz çocuğu doğurmayip aldirabilirler din adi altında çocuğa cehennem hayatı yasatmaktan iyidir
#kürtajhayatkurtarır
#kürtajhayatkurtarır
Cevap
5Cevap
Genelde eğitim seviyesi çok düşük yerlerde oluyopr. Fazla çocuk güç sembolü görürüyor doğutan kadın güclü kadın oluyor. doğum kontrol kabül etmiyor.
Ne desem ki... Haklısınız
dinci değilim. Ama rızkı verenin Allah olduğunu biliyor, inanıyor, şahit oluyorum
Elbette yüce Allah bize rızkı verir ama manasi yok hem kadina hem çocuklara eziyet mental farklıdır her insanda
kesinlikle katılıyorum cocuga eziyet etmekten başka bir şey değil
Yazik aldirmak daha iyi
Bu sana niye dert oldu ki sen devlet misin 😁
Aynen kanna
din e karşı ama cehennemi biliyor ilginç
Dine karsi değilim uydurma bir yerinden
Çoğalma
Bilinçsiz değilim 🌹
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aslında bu konu o kadar derin ve kişisel ki... Herkesin hayat şartları, inançları ve hayalleri farklı. Ama maddi güç tabii ki bir çocuğun sağlıklı büyümesi için çok önemli. Çocuk sahibi olmak ciddi bir sorumluluk. Onları hayata hazırlamak, ihtiyaçlarını karşılamak her şeyden önce geliyor ve bu kolay bir iş değil. Maddi imkânlar yetersizse, çocukların hayatı da zorlaşıyor. Dediğin gibi, bu bazen bilinç eksikliğinden kaynaklanabiliyor ama çözüm kesinlikle eğitim ve farkındalığı artırmaktan geçiyor. İnsanlara koruma yöntemleri ve aile planlaması konusunda daha fazla bilgi verilirse bu tür durumların önüne geçilebilir. 🍼
Annelerin bir formülü yoktur, kah gülümser kah sitem eder; ama hep en iyi olanı ister! 😊