Kendi gözlerimle gördüm. Geçinemiyorum hayat zor deyip 5 ufak çocuğa sahip olan insanlar.. Sorsan rızkı ile gelir derler. Her çocuk iyi şartlar da büyümeyi hak etmiyor mu?
Ben farklı bir yorum yapacağım fakir insanlar anne babadan da fakir olunca hayatları hep çalışmayla zaruri ihtiyaçlarını karşılamakla geçmiş başta okuyamamak cahil kalmak ve gezmeye sosyalleşmeye, bişeyleri ögrenmeye, seks nedir, çocuk sadece iş için mi veya başka birşeyler içinmi yapılır, doğum kontrolle fazla çocuk olmasını engelleme gibi bir çok olaylardan habersiz yaşarlar ki bu durum fakir insanların durumu düşünülürse pek a normal bişey yok demektir, Dürüst, namuslu insanlar için fakirlik veya zenginlik bir secenek değildir diğerlerini söylemeye gerek yok
Zengin parasıyla fakir karısıyla oynasır diye bir atasözumuz bile var 🤣
Zengin diyor ki malım çok bölünüp de çocuklarıma az kalmasın, onların geleceğini düşüneyim.
Fakir diyor ki zaten sifirim a*k 5'e de bölsen sıfır 20'ye de bölsen sıfır. Sıfırın böyle bir güzelliği var , kaça bölersen böl sonuç hep sıfır. Fakirler bu matematik yüzünden çok çocuk yapıyor işte. Kaybedecek biseyim yok diye 🤣
eskiden daha çokmuş bunlar akıl edememislerdir özellikle eskiden küçücük kız çocukları zorla evlendiriliyorlsrdi ve nereden bilsinler korunmayı falan bilmeden oluyordu malasef ama şimdi günümüze donucek olursak evet mantıksız bu yapılmaması gerekiyor doğum yaptıktan sonra bebeğninbir kenara atan (c0p kontyner) anneler sözde anne tabi öyle insanları kisirlastirmak lazim
Merhaba, Çocuk berekettir. Abimde 7 tane maviş var. Babası da annesi de maviş. 😅
Ben maksimum 2 düşünüyorum. Çocuk sevdikleri için olabilir. 😅
Zengin olsam ve gelecekteki eşim de istese bende çok çocuk isterdim. Kardeş iyidir. Hele hayırlı evlat olursa oh mis, çok güçlü oluruz, güçlü olurlar! 😅
tavşan gibi ürüyorlar mkkk biz bitane yapmaya çekiniyoruz ona yeter miyiz iyi eğitirmiyiz vatana millete hayırlı evlat olur mu diye elli tane şey düşünüyoruz bunlar devamlı ürüyor özellikle doğumlularda Kürtlerde bu çok var
Çok çocuk. Büyüyünce çalıştırmak için. Para baba da birikecek. Baba ağa olacak. Böyle canım canım düşünceler yüzünden olabilir. Amaç çocukları köle olarak çalıştırmak ve para sahibi olmak