Otokrasi demokrasinin tam tersidir tek kişinin yonetimidir halka siyasi hak verilmez ve yönetim tek kişi tarafından gerçekelstirilir
Demokrasi
Otokrasi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Otokrasi demokrasinin tam tersidir tek kişinin yonetimidir halka siyasi hak verilmez ve yönetim tek kişi tarafından gerçekelstirilir
Bunlar çok değişen meseleler ikisi de olabilir, peki neden ben ikisi de olabilir diyorum, eğer otokrasi de gerçekten başa geçecek lider güçlü birisi ise ve adaletli erdemli gerçekten işini hakkını vererek yapacak ise başkalarının safsatasına kanmayacak boğun eğmeyecek halkı için en iyisini yapacak ise varsın otokrasi de lider olsun kimse bir şey demez, ama tek bir kişinin kocaman bir ülkeyi tek başına yönetebilir mi oda çok ayrı bir mesele, gelelim demokrasi ye işte patladığımız nokta burası, maalesef halkımız bir çok konuda bilgi yetersizliği yaşıyor ve ülkelerdeki insanlar arasında halk hep bölünmüş oluyor, buda çıkmaz bir sokağı doğuruyor, Demokrasi de bana göre halkın seçimi olsun olmasın doğru kararların alınması gerekiyor bu azınlık olunsa bile.
Cevap
2Cevap
Bu ulkenin yonetim bicimi hayal dunyasi demokrasidir realite olarak otokrasidir bence ikiside olmamali demokrasimsi seyler yuzumuzden neler basimiza gelicek gorucez hepimiz
Siberokrasi. Hatta A. I diktatörlüğü. Yaşasın SKYNET!
Monarşi değil miydi o
demokrasi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?