AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
İstersen çıplak gez bana ne der geçerim de :)
İnsanlar ne yazık ki çok ön yargılı
Sizin sortta sort degilki otururken bacagin kenari azcik acilsa mal komple gozukecek
Ne giydigin onemli degil onu nasil tasidiginda sorun
Bulunduğun şehre ve ortama bağlı. İstanbul ve izmirde kimse yollu gözüyle bakmaz.
İzmir'de yaşıyorum. Ayrıca kendim için soylemedigimi orayada yazdım. Diger sehirlerdeki geri kafalilara lafim ama izmirde de yok diyemezsin gayette burada da var
İzmirin varoş mahalleleri çok fazla. Diyecek bişey yok. Bulunduğun semti felan değiştir ne diiyim
Ya bir tek mahallede mi giyiyorum şortu ayrica semtimde bir problem yok
hani kendinden bahsetmiyordun az önce? kızım hasta mısınız siz ya bir yürü git napıyosan yap. Belli varoş bir mahalledesin işte. zorlama bu kadar kendini ispatlamak ve dikkat çekmek için.
Artık başka bir şey demiyorum yani :D sen bana demişsin semtini değiştir diye bende cevabımı verdim. Burada kendimi ne gibi ispatalama içine girmiş olabilirim onu da çok merak ediyorum. Ayrıca cok merak ediyorsan yarin gel bornovada ege universitesine yakin evim. Senin dediğin gibi varoş falan degil. Sen insanlari oturduklari yerlere göre siniflandiriyorsun sanirim diyecek birşey bulamıyorum sana.
Şimdi bağcılar esenlerde yaşayan insan profiliyle, beşiktaşta, maslakta yaşayan insan profili bir mi? tabi ki önemli insanların yaşadığı yerler sosyo kültürel yapıları hakkında az çok fikir verir. Yüzde yüzü değil ama yüzde 80-90 hakkında fikir verir.
İzmir bornovada da artık şort giyenlere namussuz gözüyle bakıyorlarsa İzmir de sıçmış ne diyim artık.
İstatistiksel çoğunluklara göre varılan kanılar, önyargı olarak addedilir. Bu tamamen saçmalıktır kardeşim. yüzde 80 inde geçerli olan bir durum için neden yüzde 20 ile kendime iyilik perisi ayağı yaşayayım?
Neyse tamam olaya bu gözle bakmayalim ve tartışmak istemiyorum. Lutfen yorumlarinda sert cumleler kullanma
Sert yazmadım aslında ama yazıda olduğu için öyle görünüyor sanırım, neyse senin sorun da gereksiz oldu verdiğin cevaplara göre yani :)
Gereksiz soruyla ilgilenen de ne cokmuş :)
Sorun değil, sorudan sonra verdiğin cevaplar çelişkili dedim :)
Pekala, hangi cevabım çelişkili :)
benim bulunduğum ortam ve çevrede şortlu kızlara çıplak gibi bakmıyoruz arkalarından da yollu gibi sözler söylemiyoruz. ok? yani nerede bunu görüp duyduysan oraya göre yargıla:)
İç Anadoluda giymedigin sürece sıkıntı yok.
ama malesef Ic ve doguda o gözle bakıyorlar.
ege akdeniz veya İstanbul çevresi sıkıntı yok zaten
Akilli kizlar sort giymezde ondan en azindan aile terbiyesi almis kizlar giymez bak simdi eksilere:)
Aile terbiyesiyle ne alakasi var bu olayin? Bu konuya çok alakasız bir yorum yaptın bence.
Meseleyi biraz daha acayim götünü basini acmak istemeyen kizlar yani aile terbiyesi almis olanlar sort ve turevi seyler giymezler edepli giuinir ve bize yillu gozuyle bakiyorlar diye sizlanmazlar okey.
cevabi begenmediysen sikayet et
Ben burada sızlanmadım. Direk kendimden bahsederekte birşey yazmadım burada. Bende giyiyorum zaman zaman ama ailemden gayet iyi bir aile terbiyesi aldım emin olabilirsin. Sen her şort giyen kıza edepsiz, terbiyesiz diyemezsin. Bu soruda anlatmak istediğim şahıslardan biri de senin gibiler iste. Sort giyiyorsa aile terbiyesi yoktur. Yapıştır etiketi. Cok kolay degil mi?
Giyiyorsan sende ahlaksiz birisin gotun basin acik gezmeyi seviyorsan bende cinsel okarak seni yollu goruyorum olay budur burasi turkiye sizin gibilerin avrupa yapmaya calistigi ama sukurler olsunki halen temiz aile kizlarinin oldugu musluman bir ulke
Eksileyen kavata da sevgilerimle
Bak beni konusturtma simdi. Sen tanimadigin bilmedigin bir kiza hangi kafayla yollu diyebiliyorsun? Sana bu hakki kim verdi? Asıl senin yaptığın terbiyesizlik. Kullandığın kelimelere dikkat et. Yaşından başından utan bari konuşurken.
Kizma Oylesin çünkü.
genelleme yapma bak.. zan altında kaldım şimdi burada
Herkes degil tabi
hıh tamam
görüş acısı insanların farklı zaman değişşsede ritüeller dini ve örfü yargılar değişmez ama herkes sonuçta özgür bir iradeyle hayatını yaşar ve sürdürür sen nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa.
Türkiye de şort giymek karşıda insanı anında tetikler yani erkekliğin hormonu normaldir :)
Ben yapmam :) Ancak sevgilime falan da giydirmem...
Sana burada erkek psikolojisini anlatsam bir daha bırak şort giymeye sokağa çıkmaya tövbe edersin.
bazı şortlar var insanı hakikaten tahrik ediyor. sonra suçlusu biz olyoruz
Short giyene degil ama donumdan kisasini giyene hakkini veririm.
sen şortu ne amaçla giyiyorsun
bizde erkeyiz arkamızımı dönelim
milletin bakmasını istiyorsan bakarlar
namusun şortla ne alakası var?
İstediğim cevap :)
Namussuz degil ama oyle giyinmemeniz gerektegini yuce Allah soyluyor
Dinimizde bayanlar icin geceler gibi kapanmasi emrediliyor
kimsenin öyle bir hakkı yok. ama mahremin kapalı olması daha hayırlıdır
yaa öyle degil ama kızlar sort falan gıyınce erkekler dogal olarak azıyo bende oyleyım kendımden bılıyorum :D
o kıyafeti sen sahil kenarı şehirlerde giyersen kimse sana bakmaz ama sen kalkıp dogu ve iç anadolu da giyersen görüş degişir.
Şu havada şort giyersen merkezi ısıtmalı bile derler
Ben kendimden bahsetmedim diyorum. Ayrıca kışın şort giymem zaten
Senin için söylememiştim genel olarak Türk kızlarının da bir yönünü öğrenmiş olduk burdan
o yerine ve semtine baglı bazı yerdeki insanlar kafasını kaldırmaya tenezzül etmezken bazı insanlar ise agzını kapatamaz bakarken kişisine baglı yani
şortun kilottan çok fazla olmaması buna sebep olabilir kilotla sokakda yürüyebilirmisin?
misin ayrı yazılır =)
haklı olabilir misin?
Şöyle tarif edeyim kalburüstü mahallede oturup o şekilde giyinirse ona göre de yorum alır. Bilmem anlatabildim mi
Ne alakası var. Herkes kendi namusuna, gözündeki çöpe baksın
yeri ve zamanına göre her şey
kalçalarını ve vajinasını saran şort giyip bacaklarını tenini kalçalarını sergileyen kızlara bakınca ereksiyon olan erkeklere siz ne diyorsunuz?
pazarcı osman abi kahvede okey atarken ordan geçerse lafla kurtulduğuna dua etmeli bence.
O kızı gören erkek şunu düşünüyordur; ben bu kızı daha kolay yatağa atarım diye.
Burası türkiye canım malesef ki burada böyle
yolluysa zaten şalvarda giyse etek giyse aynı önemli olan niyet
Bazı illerde öyle ama toplum tarafından doğru karsilanmiyor sorttan daha güzel elbiseler var
Sen şimdi o şortu askılıyı giy bende avrat diyealıyım seni ulan herkez gördü seni akşam benim koynumamı gireceksin onlarınmı ne farkeder gördü herkez
ahaha aynen kardeşim yaa çook haklısın
yok öyle o gözle bakmazlar ama sevişmek ister erkeklerin çoğu.
Bkini gbi şortlar giyince yollu demiyelim de yolcu mu diyelim
Aman neden takalım ki biz onları, boşver.
O onların zihinlerinin namussuzlugu..
Onu diyen erkek şerefsizin önde gidenidir
bnce çok kısa şort kızlara yakışmaz benim görüşüm
neyi nerde giyceni bilmesen öyle bakarlar
Bana göre abartılı değil. Neden giyilirki o.
Ne amacla giyildigine baglı , ortamına baglı bence
her yerde giyilmez şort
Müslüman insanın şorla ne işi var.
Bu kız bir harika :D
@Sonmermi Öptüümmm :)
Onların terbiyesizliği
şortun boyuna ve giyildiği yere göre değişir
Bakanlar var o gozlede baska gozlede
Özgürlüğü hazmedemeyen zihniyetin tavırları
Şort giymeyin nomıssızler.
A iste :D
Türk erkeklerini bilmiyor musunuz? Ablacım sen kalkıp normal hayatta giyersen bütün gözler üstüne olur. Ama bu gözler iyi bakan gözler değil. Ben giyilmesine karşıyım. Bana göre bir deniz kenarı olan yerde giyilmeli. Öbür türlü abazalar doluşuyor her yerde. O abazalar yüzünden ben bile şort giyemiyorum.
Yasanilan yere cevreye gore degisiyor o
Yoo gayet şort giymiş kız gözüyle bakıyorum
Sezon bitti zaten, sen yinede uzak dur.
Kaşar motor gözüyle bakan çok insan var
yok ya milletin uydurması o
Yok Çok NASmuslu oluyorlar.. :X:X. XX
Evet şort fazla abartı.
yok canım öyle birşey
Yoo ben cok severim <3
bencede fazla abartı,