Benim mesela tesettürlülerin mağazasından kıyafet almışlığım var.. beline kemer takıp düzgün kombinle kendi tarzıma uyarlamıştım. Babaanne modeli diyenler bile çok beğenmişti. Şortta giyiyorum. Fileli çorapta. Etekte giyorum (uzun/kısa) göbeği açık giyiyorum. Ne bilim cidden teşhir amacı gütmeden kendimi o an neyle rahat şık hissedersem her şekilde kendime uyduruyorum. Her tarzı giyiyorum. Aklıma şurdan geldi soru. Bugün adliyede bir memur abi göbeğimi falan kapatırsam daha iyi olacağını söyledi. (profilimdeki resmi bugün çektim) Değer verdiğim biri olmasa cevap verirdim ama ondan duyunca kalkıp ceket giydim. Çünkü kibarca da söyledi usturuplu şekilde. Peki siz böyle giyinen kızları görünce ne düşünüyorsunuz? Hakkında önyargı vs oluşur mu gözünüzde? Sadece merak. #TheEdyline #bizekarışmayın #herkesingiyiminekimsekarışamaz #heretekşortgiyenkızyolludeğildir
Göbeği açık veya şort giyen kızları gördüğünüzde ne düşünüyorsunuz?
Düşüncesizce takılıyorum. Birşey düşüncenin erkekse ensesine geçiyor ve kız arkadaşlarını örnek olarak sunuyor ve sana zararı dokunmadığı halde yargısız infaz yapma hakkı olmadığını kanıtlamasını sağlıyorum.
Bir kişinin giyimi kişinin toplum ve şahsı adına neyi hoş gördüyse onu giyer. Bu o kişinin sadece kendine ve toplum saygısı hakkında, kendisi hangi inanca sahip, metal müzik takılan mı, trendleri takip eden mı bu yorum yapılır. Onun dışındaki yorumlar gerçekten senin ve senin gibi arkadaşların hakkında değil, eleştiren kişinin fesatligi ve zihniyeti ile ilgilidir. Rahat ol tanıdığın normal arkadaşlarını şöyle bir öneride bulun "Sizde yanınızda takıldığınız erkeklere kendi edebinizi nakşedin" gibi emir veya ricada bulun. Böylelikle sağlıklı insanlar kazanacağız.
Beş parmağın beşi bir degildir dostum , Etek giyersin , güzelce kombinlersin , vatandaşın birisi derki bak ne kadar güzel olmuş , yakışmış kızcağıza derler , diğer insan kılıklı der ki ; bak bak yolluya bak aranıyor bu der , sonuç olarak 2-3 yaşında bebeğe tecavüz edenlerin olduğu ülkede yaşıyoruz.
Bizim kötü amacımız olamaz da dışardaki insanların bakışı amacı çok kötü. İnsan nasıl rahatsa öyle olsun. Senin olayı duyunca ortaokuldaki hocam geldi aklıma bizde ortaokulda eteği kıvırırdık diz üstü yapardık 😄 birgün çok sevdiğim hocam geldi sizin böyle şeylere ihtiyacınız yok siz zaten güzelsiniz zekisiniz gibi şeyler söyledii 1 hafta eteği indirdim sonra yine aynı 😂😃
Kimin ne giydiği beni ilgilendirmiyor, herkes kendinden sorumludur. Dışarıdan biri bana 'Bu elbise çok açık ' Dediğinde o an kafasına kürekle vurasım geliyor. Ben ne giyeceğimi herkesten çok iyi bilirim. Benim milletin giyimine söz söylemeye hakkım olmadığı gibi onların da bana tek bir söz söylemeye hakkı yok.
Modluğunu hakkıyla yap. Eğer birileri adaletsiz. olduğunu düşünüyorsa kendine çeki düzen ver... Çünkü pekte inandırıcı değil bu. Bir daha da pkklıların sorusunda görüşlerimize. bulaşma.. hep. yaptığınız gibi. görmezden gelin
O soruda sadece senin görüşlerini kaldırmadım provakatif olan her paylaşımı kaldırdım. Sadece gizletiyorum eğer haksız yere kaldırmışsam yönetim iade ediyor.
Gayet normâl bence. Kimse kıyafetine karışamaz, hakkı yok. Baban bile 18 yaşına kadar karışır, artık büyüdün, kendi kararların var. Öncesinde tamam haydi karışsın. Yani anlayamıyorum gerçekten, ülkemiz çok kötü durumda. İzmir'de daha yeni iki kıza saldırdı polis, darp var. Neymiş efendim doğru dürüst giyinmemişler, polise göre. Ulan sana ne?
şimdik genç bir kızda ''göbeği açık şort giyen kızlar'' çok güzel duruyorlar ve kadının yaratılış anlamında güzelliği erkekten farklılığı ve ne kadar mükemmel yaratıldığı gösteriyor. Yalnız bu güzelliği ben , giydiğin ortamlarda erkekler görüyor ve büyük ihtimalle bundan haz alıyor. Peki elalemin erkeklerinin görüp haz zevk alması ne kadar doğru? O kızın sevgilisi eşi kıskanmazmı? Rahatsız olmaz mı? Elalemin erkeklerinin kızın okısımlarını görüp zevk alması hak mı? Sokakta 10 larca erkeğin kıza bakıp zevk alma hakkı tabiki yok niye olsun. Dolayısıyla en son asıl düşüncemi belirtiyim Bir kadın en fazla abdest alırken ki uzuvlar açık olabilir diye düşünüyorum.
sana katılıyorum.. herkes istediğini giymekte özgur.. biseyi meral ediyorum.. kadin vucudunun estetikligi ve etkisi ortada.. giyerken boyle bir etki uyandiracaginin hiç farkında degilmisin mesela? yadirgamak icin sormadım inan.. sadece isin bu kismida var.. farkindamisn?
Sevmiyorum göbek olayını, en sevmediğim dekolte diyeyim. Giyenler umrumda değiller, yönümü dönüp bakmaya tenezzül etmem bile bu tiplemelere. Şortta ise bir problem yok, güzel.
Önyargı var ister istemez, yok diyen yalancıdır zaten, fakat dışa vurmam. Olması gereken de bu. Rahat hissettiklerini giyiyorlar sonuçta.
Adliyede staj yapıyorsan ondan demiştir. Sokakta böyle dolaşman sıkıntı yaratmaz. Yaratan kesim zaten önce göz kapağına sahip çıksın kokuşmuş beyinliler.
Allah ıslah etsin diyor ve üzülüyorum ama asla kınamam ve hayatlarına karışmaya birşey söylemeye haddim yok herkesin hayatına kimse karışamaz sonuçta 68.media.tumblr.com/.../...lhuchAlH1qmhz76_500.gif
Insanların istedikleri kıyafetleri giymesi kadar güzel birşey yok ki olması gereken diye düşünüyorum bazı yobaz kitleler var onlarida irana gitmeleri çağrısında bulunuyorum biz sevdiğimiz şekilde giyiniyoruz
O biroldan gıcık alıyordum 😂 küfürleşiyorduk hep vay be. Senle cafede tanışmıştık demi.. sonra da ks de üye olduğumuz çıkmıştı ortaya. Hala giriyor musun kafeye? 😂
Kim ne giyerse giysin ama boyle acik giyinenler millete gostermek icin giyinirler kimse de bunu inkar edemez ederse de kendini kandirmis olur sadece o kadar
Al işte önyargı. Millete. gösterip ne geçecek eline.. zaten bunun günahını göze alan zina da yapar başka şeyde isterse. Ben kendimi öyle iyi hissettiğim için giyorum. Ne alaka
Ne istiyorsan giyebilirsin. sana şunu giy ya da giyme diyen oldumu. Madem sordun soruyu cevaplıyanı neden ön yargılı diye suçlama içindesin. Kısacık sort ve göbeği tamamen açık giyinen birine ben ke. Vaşe gözüyle bakıyorum mesela. var mı bir problem
Aslında onlar da kendilerini iyi. hissediyorsa. giysinler.. ama ben bile bazen bana yakışmaz belki diye çok şey. eliyorum.. keşke. herkes yakışanı giyse
En İyi Cevaplar