Arkadaşlar malum yeni bir moda akımı başladı. Bugünlerde gördüğüm kızların %80 ni göbeği açık giyiyor. Ben pek olumlu yaklaşmıyorum oturmasını kalkmasını bilmeyenler var. Hele birde bunun altına sıfır şort giyen modeli var ki o konuya değinmeyeceğim bile. Sizler ne düşünüyorsunuz?
Cevabın nedir?
1 - Kizlar erkeklerden daha cok onlara bakıyor
2 - kisa sort arti memesinin en altina kadar gobegi acik giyen kiz hakkinda tabiki olumlu dusunce olamaz
3 - kesinlikle eglenilecek kizlardir
4 - Adam gibi adam zaten hatunu oyle dolastirmaz
5 - Bu modayi cikaranin Allah belasını versin
6 - o tur giyinen kizlari görünce ben erkekligimden utanıyorum ve her seferinde kufrediyorum
7 - Allah insallah o tarz insani birak sevgilim arkadasim olarak bile nasip etmesin insallah
siz siz olun edebinizle giyinin sort var sort var yani , askili var askili var hersey beyinde bitiyo oyle guzel dizinin biraz üstünde sort giyersin ki oyle. guzel bluz giyersin ki o vucudunun yuzde 80 acik gezen kizin agzi açık kalir104 Yorumla- +1 yıl
Sanane ya kimin ne giydiğinden. Hangi boyda şort giyeceğimigi sana mı sorucaz bilirkişi misin sen. Eğlenilecek kızlarmış.. Sizinle eğlenecek sanki eğlenirse
- +1 yıl
@Ehehehehedmdkkdh kesinlikle katılıyorum göbeği açık giyinen kıza sırılsıklam aşık olunur
- +1 yıl
Kardes bu nasil bir zihin okumadir net ya net🤣 herkes istedigini giysin ama is takilmaya gelirse takilirsin ama ciddiye binmez o is elin adami yanimdaki hatunu kesecek bende göz yumcam ya da zevk alcam öyle mi. Olay çıkar 😀 simdi yobaz diyebilirler ama siz nasil kasli yakisikli adamlarla egleniyorsaniz bizde oyle eglenmelik varrr evlenmelik var :)
- +1 yıl
@Ehehehehedmdkkdh ben senin göbeğini görmek zorunda mıyım? Çarşafa da teşhire de karşıyım
En İyi Cevaplar
Guzel oldukları için erkeklerin dikkatini çektiğini düşünüyorlar ve çoğu özentilikten ibaret.
Erkekler güzel oldukları için mi bakıyor acaba?
Zaten ciddi düşünen erkek normal gün içinde o şekil bir elbiseyede izin vermez.
Yani sap kızlar erkek tavlamaya çalışıyormuş gibi bişey132 Yorumla
+1 yılpicture-cdn.wheretoget.it/...2Bpanel-homecomin.jpg
bu tarz mesela cok hosuma gidiyor ama kendim giymem :) zaten gün icerisinde göbegi acik birakmak sacma. yakistirmiyorum ama özel gecelerde bence uygun.12 Yorumla- +1 yıl
Göbeği açık giyinen kıza sırılsıklam aşık olunur
- +1 yıl
Ay bu elbise çok güzel kadının fiziğide öyle tam oturmuş
Benda kötü birşey yok, yakışana da gayet de iyi yakışıyor, ben de abartmadan ara sıra giyerim ve bundan da hiç rahatsız olmam. İnsanlar aşırıya kaçmadıkça giyiminde özgürdür.
11 Yorumla- +1 yıl
Göbeği açık giyinen kıza sırılsıklam aşık olunur
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
68Cevap
ne dusunelim yani ne istiyosunuz. Benim gobegi acik olup konustugum hic bir kiz bakire degildi. Acik giyinen namussuz diyemeyiz peki ama minisini göbeğini acan ya da minnacik sort giyip ortada kivirtan kac tane kiz bakire? ya da arkadan yapmamis? Yuzde 99.5 u oyle benden cok cinsel iliski yasamis cogu. Benim bir kiz arkadasim sarisin mavi gozluydu ve cidden kızın kalcalarini bile goremezdiniz hep uzun giyerdi. Rahatsiz oldugunu soylerdi bakislardan. Demekki guzellescez diye oranı burani acmaya gerek yok aklin yolu bir. Biz nasil ortama uygun giyiyorsak sizde gayet uygun giyip ferah ferah gezebilirsinjz. yeterki icinizdeki zilli ortaya cikmasin :)
20 YorumlaGenellikle karın kası olan kızlara çok yakışıyor örneğin:
20 Yorumla
+1 yılÇok saçma. Yazlık semtlerde normal fakat şehir içinde metroda, otobüste falan görüyorum hiç hoş değil anlamı yok.. mini şort, mini etek, askılı bluz bunlar tamam :)
20 YorumlaOturunca bile göbeği çıkmayan, katlanmayanlar için güzel oluyor. Yoksa ıyyyy 😱
Mesela ben giyersem bir gün bütün dünya intihar eder. (Gelmişken kendimi trolleyeyim 😁)21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha biz fazla kilolarimizdan kurtulabiliriz ama 😂
+1 yılKötü düşüncem yok ama moda konusu için söyleyeceklerim gün gelecek kıca sopa sokarak gezme moda olacak onu bile herkes yapacak...
11 Yorumla
Soran+1 yılKapitalizm..
herkesin kendi zevki bende gobegi acik giyiniyorum fakat dikkat cekmek icin degil yakistirdigim icin veya trend buldugum icin kullaniyorum @leonike sap kizlar erkek tavlamaya calisiyor ibaresi kesinlikle yanlis yikin su tabularinizi artik
12 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin göbeğini görmek zorunda mı? Mesela bir erkek üstü çıplak dolaşsa rahatsız olma misin?
elamin derdi seni mi gerdi vücut onun sen namus bekçisimisin
23 Yorumla
Soran+1 yılElalemin namusuna uzanan dil seni mi gerdi? Ayrıyetten namus lafı geçti mi? Git atarını giderini başka yerde yap. Giyilsin giyilmesine lafım yok. Fakat çıplak gibi gezip abartanlara lafım var. Onlar istediğini giyebiliyorsa benimde görüşlerimi paylaşma hakkım var ve kırıcı olmadan görüşümü belirttim "olumlu bakmıyorum" dedim. Sana açıklama yapmam bile fazla hadi
- +1 yıl
Bir erkek üstü çıplak giyinse sapık dersiniz ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılFazlasiyla itici. Su ramazan gununde bile erkeklerin gozunun icine baka baka giyip acanlar var. Allah akil fikir versin.
51 Yorumla
Soran+1 yılAmin
+1 yılkız olmama ragmen bakıyorum o derece :D giymesinler
33 Yorumla
Soran+1 yılAynen millet güzelliğime mest oldu zannediyorlar ama durum farklı
- +1 yıl
Hayir aslinda guzellik olmayinca bir yerden kurtaraaim diyolar bir dekolte veriyolar :
- +1 yıl
Orspu çocukları
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=TJcRIuvqJvUevet bunu izleyin ibret alın ((((
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkamyon tekeri gibi göbeğim olmasa ben de giyerdim sonuna kadar yakıştırıyorum beeeeeeeeee yürüyün :ÇD
20 Yorumlaİsterlerse çıplak gezsinler beni hiç ilgilendirmiyor.
30 Yorumlagöbeğindeki percingi göstermek için yapıyorlar ama bazılarına çok yakışıyor ben seviyorum ^^
00 Yorumla
+1 yılBir erkek olarak sevgilim göbeği açık giyerse mutlu oluyorum zaten onu ilk gördüğümde göbeği açıktı öyle aşık oldum
41 Yorumla- +1 yıl
Resmi var mı?
Moda & Stil konusunda 24,1b cevap paylaştı. sadece göbek olsa. bır de yan tarafları baya bir açık tişört gıyıyorlar iç çamaşırı gözler önünde. ne gereği varsa artık
10 YorumlaDizinin üstünden karın bölgesine kadar açan pantolonunu yırtan kızdan iyidir :)
01 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha 😂
+1 yılşu genç kızların bir çoğu kendine yakıştırdığından değil , özendiğinden giyiyordur tahminimce. kimsenin kıyafetini veya tercihlerini yargılamak bize düşmez ayrıca..
20 YorumlaBugun gordum kimine yakisiyor kimine yakismiyor simdi tutup da 90 kg luk bir kiz da giymesin :D
10 YorumlaZayıfsan eyvallah da şişman olanlar giymesin yaw. İnanın bakmıyoruz baksak bile göz zevkimiz bozuluyor görüntü kirliliği oluyor.
10 YorumlaGün içinde o şekilde dışarıda dolaşmaları mide bulandırıcılıktan başka bişey değil :D
014 Yorumla
Soran+1 yılBencede özel günler dışında giyilip gezilmesine olumlu yaklaşmıyorum
Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence uzun bel kotlarlar guzel oluyor kanki sen de dene
12 Yorumla
Soran+1 yılBen kiyafetlerimden memnunum aslında 😀
Herkes giymemeli. En azından mümkünse göbeği olanlar giymesin :)
20 YorumlaModa & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. göbeği açık giyinsin eyvallah ama batman baskılı nedir abi la.
10 Yorumla
+1 yılGuzel degil. bir de bazilarinda nadir de olsa goruyorum tüy var :(
10 Yorumla
+1 yılGöbeği açık giyinen altına da mini etek giyen kıza sırılsıklam aşık olunur
00 Yorumla
+1 yılGöbeğini göstererek albenisini artırmaya çalıştığını düşünürüm
00 YorumlaModa & Stil konusunda 665 cevap paylaştı. Kasarlik sergilemek bedava yetisen kapiyo kos abla koss
10 YorumlaModa & Stil konusunda 1,8b cevap paylaştı. açları doyuruyorlar işte :)
bir bakıma güzel birşey bence00 YorumlaBenim burada tanistigim sevgilimde piercing vardi acik giyiniyodu. Bence cok hos oluyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGobek acan kizlar icin borek acan kizlari uzmeyin beyler :-)
11 Yorumla- +1 yıl
Hayır göbeği açık giyinen kıza sırılsıklam aşık olunur
Gizli Üye(30-35)+1 yılkaşar edepsiz ahlaksız utanmaz. bunlardan birini her zaman
11 Yorumla- +1 yıl
O yüzden mi kapalılar komşularının evinden çıkmıyor :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılkendileri karslı kafaları avrupalı avrupa dedikleri bu olsa gerek
11 Yorumla
Soran+1 yılHiim
+1 yılbence yakışıyor. sen de giymelisin gayet güzel bir kızsın
00 YorumlaEvet yeni bir moda akımı var ama ben tercih etmiyorum.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 589 cevap paylaştı.
+1 yılBazılarına cok yakısıor... sevimli lik abidesi oluyolar resmen
00 Yorumla
+1 yılbizi günaha sokmaktan başka bir işe yaramayan zavallılar işte
01 Yorumla- +1 yıl
Sende günaha giren bir zavallısın iyi yapiyorlar
Arada giyerim ya iyidir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılherkes giymesin yakışmıyor ama yakışanlara lafım yok
10 YorumlaGiysin , giyelim , nolucak
25 Yorumla
Soran+1 yılGiyilsin, giyilmesin demiyorum. Herkesin kendi tarzı vardır. Bazıları bu olayı abarttığını düşünüyorum hem sıfır şort hem göbeği açık sonuçta müslüman bir ülkeyiz. Mesela uzun pantolonun üstüne göbeği açık hoş duruyor. Ama ramazan ayındada çıplak gibi gezilmez ki
- +1 yıl
Tamam yakışmayanların inatla orasını burasını açması görüntü kirliliğinden başka birşey değil kesinlikle. Ama diyorsunki müslümanız , çarşafa girelim o zaman. herkes istediğini giymekte özgürdür bence. Bana sorarsanız ben pek rahat edemem , o yğzden tercihim değil. Ama giyende benim gözüme batmaz. Kendi tercihidir.
Soran+1 yılBuda senin görüşün saygı duyuyorum ve yorum yaptığın için teşekkür ediyorum 😊
- +1 yıl
Müslüman ülkemiyiz lan şurada namaz saati geldiğinde 2 dk namaz kıl desem kılmayacak insanlar var
Moda & Stil konusunda 3b cevap paylaştı. cırcır olurlar diye düşünüyorum. :-)
01 Yorumla
Soran+1 yılSesli güldüm 😁
- Moda & Stil konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yıltercih meselesi ön yargılı olamam.. giyen giyer...
10 Yorumla
+1 yılbende giyorum ne varki
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen göbeği açık giyinen kıza sırılsıklam aşık olunur
- Moda & Stil konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılŞişman değilse güzeldir.
02 Yorumla
Soran+1 yılGüzellik açısından sormadım
- +1 yıl
Göbeği diyorum bende işte.
- Moda & Stil konusunda 802 cevap paylaştı.
+1 yılbana yakıştığını düşünüyorum
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılO moda yeni başlamadı 15 sene önce de vardı. :):
11 Yorumla Bende giyiyom göbek açık
00 Yorumla
+1 yılİtici duruyor
10 YorumlaUyyyş göbüş göbüş :D :D
00 YorumlaÇoğuna hiç yakışmıyor :/
10 Yorumla
+1 yılModayla alakası yok ben her yaz giyerim 😊
10 Yorumlabir şey diyemeyiz, giysinler.
00 Yorumla
+1 yılGöbeği açık giyinen kızlar olduklarını düşünüyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılYa sonuçta kıyafete göre namusu belirleyemeyiz ama vajinalarının şifresi olsa 1234 olurdu
- +1 yıl
Hım güzel açıkladınn :)
müslüman mı bu?
ne düşünek?00 YorumlaGayet guzel gencken herseyı gıymek yspmak lazım
10 Yorumlabira göbeği olan açmasın :) ayva göbek candır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimki karpuz göbek galiba ya
+1 yılTercıh meselesı canım. Yakıstıran gıyer yanı.
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru kesinlikle bende zaten kendi görüşümü belirttim bir kız olarak kimsenin namusunu kiyafetle ölçmem ama abartanlarda yok değil
bıkını ıle gezsınler kasmasınlar bu kadar
07 Yorumla- +1 yıl
@uyeismi09 Diyecek bir şey bırakmamışsın.. (Y)
- +1 yıl
@uyeismi09 ne var yolda mı gordun boyle benı
Soran+1 yılVolrath seviyemizi koruyalım lütfen.
- +1 yıl
@uyeismi09 senın bakış açında problem o zaman takım elbıse ıle de pilajda gezilmez. benım bır rahatsızlıgım yok bu gobek acıklık mevzusuna abarttıklarını dusunuyorum sadece senın saldırmanı gerektırcek durum yok
+1 yılGiymekten ve yanımda giyilmesinden hoşlanmam ^^
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılKim ne giyerse giysin beni ilgilendirmiyor:)
10 Yorumla
+1 yılBen giyiyorum tatilde
00 Yorumla- Devamını Gör (41)
Devamını Gör(86)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri