Bence feminizm taraftarıyım bence herkes özgür peki sizce
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGiymelerinde sorun yok ama geçen gün otobüste kocaman güğüslü bir kız göğüs dekolteli kıyafet giymiş. İster istemez penisi kalkıyor insanın birde otobüstesin zaten terin suyun içinde kalıyoruz. Bu işkenceyi bize yaşatmaya hakkınız yok. Ha gözümü dikip bakmadım otobüs sıkışıktı önümde otuyorudu otobüsten inmek için ayağa kalktı önümde göğüsleri burnuma girecekti. Sıkışık olduğundan da hemen inemedi ben kan ter içinde kaldım onun yüzünden.
00 Yorumla
Kim ne yaparsa yapsinda acik giyinmenin bir tarafi millete vucudunu sergilemek oluyor hem millet baksin diye giyiniyorlar hemde bakinca da abaza oluyor millet yine bir se su var bana sicaktan bahsetmeyin buranin bir se ahireti var cehennemi var acik giyiniyorsunuz ya ahirette bunun hesabini nasil vereceksiniz cehennmde acaba orasi burdan hayal edemiyeceginiz kadar cok sicak
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHerkes istediğini giyer de öyle giyinen kadın bunun sonuçlarına da katlanır kapalı bir kadına göre daha fazla laf yer mesela. Ben fazla açık giyinmiyorum çünkü bakmalarından gerçekten rahatsız oluyorum giyinen varsa da herhalde bakıp laf atmalarından rahatsız olmuyordur
40 Yorumla
+1 yılFeminizm taraftarı değilim, herkesin bir iradesi var. Kimi kullanıyor kimi kullanamıyor. Herkes istediğini giyiyor zaten
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
34Cevap
İstediğimizi giyeriz giydirmeyen yobazdır hayvan gibi bakan abazadır giymeyeninde kendi tercihidir :)
40 Yorumla
+1 yılisteyen istediğini giysin ama tabi yakışan giysin nasıl kassız baklayasız tipsiz bir erkeğe slip mayo yakışmıyorsa şort mayo tercih etmeliyse duba bir hatuna da mini ya da tayt yakışmıyor resmen göz kanatıyor.
00 Yorumla
+1 yılya şu açık giyinenler feministtir chplidir falan filan kafalarından vazgeçin feminizm açık giyinmeyi dayatan bir hareket değil veya saç boyatmayı
20 Yorumlaİsteyen açık isteyen kapalı giyer bunu sorgulamak bize düşmez boş konu artık kurtulun şu kafadan
20 Yorumladüşünmüyorum iyi ya da kötü demek önyargı olur kim nasıl mutluysa o şekild eyapsın tabiki diğer insanların özgürlüğünüde gözeterek
10 Yorumla
+1 yılbişey düşünmüyorum herşeye saygı duyarım ama açık giyinen kızlar derken böyle abartılı açık giyinen bir kızla ben evlenmem
10 Yorumla
+1 yılsanane bizine insanların gıyımını kusamını bırakın artık kadın giyinirken bir erkege sorucak degildir ben bir erkek olarak kımsenın giyimine karısmam
10 YorumlaTamam herkes özgür ama, ülkenin durumu malum giydiğiniz şeye göre yargılanırsınız, o yüzden dikkat edin.
10 YorumlaNe giymesi gerektiğini bilen ve zevkine düşkün biri olduğunu düşünüyorum.
10 Yorumla
+1 yılherkesin kendi tercihi. açık diye kötü diye yaftalamam.
10 Yorumlaherkesın kendı bedeni karışmam.
ama ben bir kız olsaydım popo yanaklaırmı gösterecek kadar kısa şort giymezdim bazen ben bile onların yerlerine utanıyorum.20 Yorumla
+1 yılkadının namusunu belirleyen giydiği kıyafetler ya da etek boyu değildir..
30 Yorumla
+1 yılO kızlardanım. Mükemmel olduğumuzu duşunuyorum. Herkes istediğini giymekte özgür olmalı.
30 Yorumla
+1 yılbenim haddime değil..
kendi bedeni, kendi kararı..00 Yorumla
+1 yılnolursa olsun islamin yasakladigi yerde özgürlük biter
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes istediğini giymeli. Açık giymekle o kızın namusu belirlenmiyor. Takım elbise giyip kardeşim olmak ta var
00 Yorumla
+1 yılherkes özgür tabiki giyerler bende göğüs biraz açık
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltabiki herkes ozgurdur istedigini giysin tabi ama ben irispi gozuyle bakarim
02 Yorumla- +1 yıl
Çok yobaz ve geri kafalı zihniyet yoksunusun her kapalı olanda namuslu değil önyargılı olma
Cevap sahibi+1 yılinsanlara hakaret etmek icin mi soru soruyorsun. bir soru sordun bende dusuncemi yazdim. ben sana veya acik giyinenlere hakaret etmedim. ben oyle bakarim diyorum. ama sen bana hakaret ediyorsun. insanlarin dusuncelerine saygi duymayi ogrenememissin sen. egitilmemissin sen. neyse senin gibi hakaret etmeden dusunceni yazmaktan yoksun olan gereksiz biri icin vaktimi harcayamam. yazdiklarini okumuyorum.
+1 yılÇok abartilmadigi sürece sıkıntı yok fazlası çok dikkat çeker
00 YorumlaBence bir kadın ne giyiyorsa, Yakıştırarak giymektedir.
00 Yorumlaorgazm makineleriiiii
40 Yorumla
+1 yılBana ne ne hiyerarşi giysin
00 Yorumla
+1 yılBir şey düşünmüyorum.
00 Yorumla
+1 yılOnlarida severim yaratandan oturu
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 755 cevap paylaştı.
+1 yılbu soruyu sormanız bile hata.
00 Yorumla Lay lay lom feminizm ♥ :P
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yıldüşünmüyorum bir şey
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 63,8b cevap paylaştı. Daha da açık giymelerini istiyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
niye
+1 yılBişey düşünmüyorum isteyen istediğini giyer
00 Yorumla
+1 yılBanane istediğini giysinler
00 Yorumlaisteyen istediğini giyer..
00 Yorumla
+1 yılisteyen istediği gibi giyinebilir
00 Yorumlaİnsanlar özgür doğar, fakat zincirlerle yaşarlar.
00 Yorumlaherkesin hayatına kimse karışamaz
00 YorumlaHerkesin özgür iradesi
00 Yorumla
+1 yıltabiki herkes özgür kimse kimseye karışmamali
00 Yorumla
+1 yılNormal bu ya nolcak sanki
00 YorumlaAçık kapalı Ne fark eder bence boşa bir ayrım
10 YorumlaBir sey dusunmuyorum
.00 Yorumlaet teşhiri
00 YorumlaGiysin kendi bilir
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 395 cevap paylaştı.
+1 yılKimse bana karışamaz
00 Yorumla
+1 yılherkes özgürdür
00 YorumlaKızlar Bir Adım Öne konusunda 27,4b cevap paylaştı. Açık giyindiğini
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 15,2b cevap paylaştı.
+1 yılÖzgür insan sevilir
00 Yorumla Kızlar Bir Adım Öne konusunda 49,7b cevap paylaştı. Haklısın be
00 Yorumla- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbi şey.
00 Yorumla açık mı giyiniyosun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltahrik olurum
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026