simdi size şöyle anlataym kendi bakis acim tabi. Sahildesin herkes bikinili dikkatini cekmez ama normalde sokakta bikinili birini görsen sende şaşırırsn oda o misal topluma göre ben izmirden geldim elaziga simdi burada biri onu giyse ben bile derim ama izmirde kisin bile giyseler kimse yadirgamaz anlatabildim umarim
14 Yorumla
En İyi Cevaplar
kimseyi giyimiyle yadırgamamk gerek fazla onunda bir sınırı olmalı nerde nasıl giydiğini bilmeli bir bayan. Yollu meselesine gelince zaten tek amacı teşhir cilik olan ve o yolun yolcusu olana sadece erkekler değil hem cinsleri bile aynı kelimeleri edebiliyor
00 Yorumla
giyilecek yer vardır giyilmeyecek yer vardır. beni yazın bir buçuk karıştan uzun şortla göremezler ama sahil kenarında yaşıyorum. ama memlekette aksine adaplı giyinirim bu nedir çevrendeki insanların bakış açısı kültürü farklıdır seninde ona göre giyinmen en doğrusudur.
00 Yorumla
İnsanlar hakkında neden bu kadar kolay hüküm veriyorsunuz PEYGAMBER EFENDİMİZİN ''Açıpta KALBİNE mi BAKTIN'' sözüne aldırmaksızın.
43 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
106Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞort boyuna bağlı tabisi, sen gidip kıçınn iyice gözüktüğü bir şey giyersen tabi o gözle bakarlar tarik olurlar..
Düzgün bir şort giydikten sonra problem olmaz, bir de şort ile yolda yürürken veya ortamda yapılan hal ve hareketler de önemli.. Yani her zaman suçu erkeklerin üzerine atmayın, birazda kendinize dönün bakın.
Şahsen sevgilim ya da eşim olacak bayanın şort giymesini istemem.. Başka erkeklerin öyle izlemesini istemem..30 YorumlaDiğer konusunda 392 cevap paylaştı. Milletimizi bu kadar kötülemeyin. Doğru bazı yerlerde bakmiyolar diyorsunuz misal amerika da sadece 1-2 ay kalmanız yeterli onlar bakmıyor direk yapışiyor. Internette bunun için çekilmiş social deneyler mevcut Bakmanız yeterli. Ülke insanımız bu kadar eleştiriyi haketmiyo
00 YorumlaMusluman bir ulkedeyiz siz kizlar batililigigin bokunu cikardiniz yakinda ciplak gezceksiz haberiniz yok sonrada neden taciz edildim neden tecavuz ettiler diye agliyosunuz o tecavuz eden o* cocuklarida hatali o heryeri ortada olan poponuza baktiklari icin. Iste bu yuzden saptirtan siz oluyosuz
10 YorumlaVücut hatlarını belli edecek şeyler giyme.. Bizim adetimizde de böyle bir şey yok... Yabancıların sadece bilimini ve ilmini al o tür şeyler bakma bile... Batı özeni şeylerden uzak ol... Bizim memlekette de zaten maganda çok onun için çok laf atarlar sana...
00 Yorumla
+1 yılhttps:// i. hizliresim. com/JEvyAo. jpg sil boşluğu :) Hiç kimse görundugu Gıbı Değildir Ve her insanda Dört dörtluk değildir..
34 Yorumla- +1 yıl
ne paylaştın merak ettim @yalnızpapatyaa
- +1 yıl
kopyala gönderdıgım linki Ve üst kısıma yapıstır boşlukları sil enter tusuna bas :)
- +1 yıl
helal +1 :)
- +1 yıl
çok güzelll.
Geçen Sokakta Önümdne bir Şortlu kız Geçiyordu Erkekler Aynen şöyle Dedi :
l*n ne Edepli kızlar var.. Allah sahiibne Bağışlasın böylelerini dediler...
Uyandım sonra Okula gittim öyle işte :Dd. d:. D. d. D:d:42 Yorumla- +1 yıl
Güzel mazi D:D:d:d:D @Sonmermi
+1 yılbakmamaya çalışıyorum ama yol kenarındaki hayat kadınları gibi giyinmenin amiyane tabirle malınızı sergilemenin anlamı yok satılık olan sergilenir... efendice hanım hanımcık giyinin her bayan giyim kuşamına dikkat etse erkelerin agzının suyu akmaz eşine sevgilisine sebaat eder...
01 YorumlaDiğer konusunda 865 cevap paylaştı. bunlara kalsa kara çarşaf giydirecekler tatlım... herkez kara çarşaf giyse emin ol bu seferde eldiven takmayıp elleri gözükenlere kaşar der bu millet
22 YorumlaYerine göre değişir,, kalkıpta kış günüde giyiyosa bilemem. Elit yerlerde giydiğin zaman sorun olmaz. Ama malesef burası türkiye ve burada abartıyı seviyor insanlar.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n her tarafin gozukuyo sonra bakmayin nn niye bakiyonuz diyonuz kardesim aciyosun bakarim o kadar. Benim hormonlarım var. Erkegim bende. Ben kasli vucudumu acinca okuz gibi bakmiyonuz mu yazin. Ben kisin sort giyip kasli bacaklarimi gösteriyormuyum size. Sonra neden yollu diyonuz. Kisin eksi 10 derecede bir yerini acmak icin gobek acik kisa sortla dolanan kiz yolludur net ;)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:D yolludur dedim en sonunda okumadin mi knk :D saka bir yana giymeye devam cok hos oluyonuz ya oyshhh :)
- Diğer konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılAman bacım onları takan kim , onlar kim ki onlar söyleyip geçerler ben kendimi biliyorum benim için değerli olanlar beni biliyor gerisini takmam millet için kendimi kısıtlamam bu kadarda olmaz duymayın bile böylelerini
00 Yorumla
+1 yılkışın bile şort giyene ben irispi derim yazın giyin yavvv çok meraklıysanız :Dd:D:DdD:
11 YorumlaDiğer konusunda 377 cevap paylaştı. Kalçaları görünen tarzda şort giyiyorsan, ya da cok ince çorapla soğuk günlerde şort giyiyorsan epey dikkat çekici olabilir, ancak namussuzluk baska bir sey.
10 Yorumlayollu diyenlerin kendi abazalığı ve geri kafalılığı
14 Yorumla- Diğer konusunda 457 cevap paylaştı.
+1 yılHerkes istedigini giyme özgürlügüne sahiptir. Kim ne diyorsa desin bosver herkes kendisine yakisani der
30 Yorumla o şekilde bakanların beynine kan gitmiyor da o yüzden, onların kanları başka yerde mesai yaptığı için öyle oluyor.
10 Yorumla- Diğer konusunda 18,8b cevap paylaştı.
+1 yılalgı meselesi nasıl bakarsan öyle görürsün namus ile namussuzluk konusunu iyice anlamalı insan sen kendini nasıl iyi hissediyorsan öyle giyin.. saygılarımla..
00 Yorumla
+1 yılÇıplak olmaktan ne farkı var ki? Biz erkekler bile o kadar kısa sort giymeye utanırken sizdeki bu hayasızlık kabul edilir birşey değil... Bu Müslüman bir kıza yakışacak kıyafet değildir Yahudinin Hristiyanın karısı kızı gibi giyinmeyin, ALLAHtan Korkun!
10 YorumlaÇünkü Türkiye'de şortu bazı insanlar o amaçla kullanıyor. Ben kızların şort giymesini nasıl anama bacıma istemiyorsam onlarında giymesini istemiyorum. Bize çok büyük gelir öyle düşünceler, tuhaf bakarlar zaten.
00 Yorumla
+1 yılBulunduğun yere göre değişir o ya mesela bizim buralarda (Ege Bölgesi) normaldir öyle şeyler insan görmeyince yadsır ama buralardada öyle yicek gibi bakan tipler var ve çoğu doğulu ama genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılma olmasın
10 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılŞort var, şort var arkadaş.
www.magazinsel.com/uploads/images/44175_1.jpg00 Yorumla
+1 yılHeryerde öyle degil kücük ilce ve ya kasabalarda. Ben almanyada yasiyorum kisa short giyindinizde kimseler bakmaz.
10 YorumlaAbartma sende namussuz gozuyle degilde kaşar veya fazla rahat gözü ile bakilabilir. Abi sahilde deniz kentinde sort giyersin eyvallah ama ankaranin ortasindafa giyme bir zahmet :-)
12 Yorumla- +1 yıl
Sahil kentle alakali dedim. Yani simdi niye şort giyer ki arkadaş. Namussuzluk degilde ulkemize göre ters bir durum. Ya dusunsene kiz taaa kicinin arasina kadar sortu çekmiş bacaklari ortada oturdugun da her yeri belli oluyor falan insanalrin ona cinsi fikirle bakmasindan neden hoslansin anlamiorim
+1 yılGüzelim memleketindeki insan düşüncesine bakarsakta pembe t shirt giyende gay oluyor :) Kulak asma insanlarin düşüncesi değişmediği sürece 10 sene sonra bile aynı olur
01 YorumlaBeyaz atletle Tofaş süren adamların lafına mı bakıyosun hatun. Ülkemizde bol bol var onlardan hani.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu konuda bizden geri ulke yok dinen gunah oluyor da sen arkasindan giybet yaparken gunah olmuyor veya sana karisilsa ayaga kalkarsin ne diyosun diye ama sen karisirsin :D
20 Yorumla
+1 yılOnlar kadınların açık yerlerine bakıp kendi namussuzluklarını dile getiriyorlar ''çok insan tanıdım üstünde elbise yok. Çok elbise gördüm içinde insan yok''
10 Yorumla
+1 yılben ızmırde boyle donup mal mal bakan kımse gormedım o bakanlarda abazandır
01 Yorumla- Diğer konusunda 813 cevap paylaştı.
+1 yılkimsenin ağzını kapatamazsın.. diyen azda olsa vardır amma.. salla gitsin.. zaman zaman bende giyerim :)
00 Yorumla
+1 yılOyle diyen cok var bende sirf bu yuzden giymiyorum tamam ona buna gore yasanmaz derim ben hep ama boyle seylerde gecerli degil
00 Yorumla
+1 yılYa bacakları güzel olunca bakıyorlar ister istemez. Ama namussuz gözüyle bakmıyorum ben. Namus artık kıyafete bakmıyor
10 Yorumla
+1 yılKardeşim cinsel açlığın ülkesi olan Türkiyede sizin giydikleriniz abartı
10 Yorumla
+1 yılNamus kavramını giydiklerin değil yaşadıkların belirler.
Boş teneke çok ses çıkarır boşveeeer:)11 YorumlaPantolon giyene de namussuz gözüyle bakıyor bu ülke, önemli olan ne giydiğin değil giydiğini nasıl taşıdığındır (giyminde belli bir ölçüsü var tabii)
10 Yorumlane alaka ya özellikle yaz aylarında şort giymeyen kız yok, neden öyle bakalım?
02 YorumlaAçıkçası ben öyle bakmıyorum ama giyilen yerin kültür düzeyi önemli mesela bir sultanbeyli ile caddebostan bir değil insanların bakış açısı da bir değil.
00 YorumlaNe var yani bunda yazin bn ole geziorum bir sorun olmuyo..
10 Yorumla- Diğer konusunda 17,6b cevap paylaştı.
+1 yılAbartı ama ne yaparsın. Çelişki ülkesi işte "Wellcome to Turkey" :))
10 Yorumla
+1 yılMüslüman olmayan adama laf olmaz. Müslümanın deyip de öyle yapıyorsa elbette laf ederler.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYani şort giyince dekolte ya da mayo giyince kapalımi oluyorsunuz ya baldir bacak göğüs hatlar ortada zaten bidek mahrem yerin ve memeucu kaliyor unuda zaten seklini canlandiriyor insan siz neden kasli yapili ilerkek gordugunuzde bu nanasıl vucud diyorsunuz tahrik ya da hoslandiginiz için bizdede bir bayanin neresi acik olursa bakariz isinize gelmiyorsa acmayin
00 Yorumla
+1 yılBu yaşadığın semt ile de ilgili aslında. Etiler'de o tarz giyinenlere göz ucuyla dahi bakmıyorlar:)
01 Yorumla
+1 yılsıcakta pantalonla gezicek halimiz yok yapan varsada adamligini gözden geçirsin derim
10 Yorumla
+1 yılherşeyin yeri ve zamanı var oke bir mekana giderken bacaklarına parlak jel süren ve sort giyen kızlar benim gözümde evet ama sahil kenarında ya da normal bir şekilde giyen kızlar da var anladın
00 YorumlaŞorta ve yerine göre değişir. Hele bide kış günü şort altına çorap giyen kızlar var onlara da yolsuz diyoruz.
20 Yorumla
+1 yılyavrucum elit yerlere gidersen kimse sort giydiginde donup bakmaz bile :d
11 Yorumla- Diğer konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılhalt etmişler bir insan birisine laf söylemeden önce kendine bakmalı orospuya bile o* denmez bence
00 Yorumla Abartı tabi turkiyede erkeklerde kizlarda bir acayip. Nornalleşmemiz lazim. Toplum olarak cinsellik psikolojimiz berbat.
00 YorumlaTekstil ürünlerinin anlami olmali mesela tesetturlu isen onu tasimalisin şortu yerine gore giymelisin.. Sen hic denizde yuzen mont pantolon giymis biri gordun mu? Ona da deli dersin dimi
00 YorumlaOturduğun semte bagli çok dedikodu olan yerde bu sözleri duyman normal bizim. insanimiz kapali olana bile laf soyleyebiliyo rahat ol yani
01 Yorumlayok öyle bişey. Şort ve mini etek giyen kızlardan biz gayet memnunuz. mümkünse kızlar pantolon giymeyin rice ederim, son günlerde bir tayt modası var bak oda iyi ama etek favorimiz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAçık malın alıcısı çok olurmuş o yüzden ön yargı yapıyorlar
21 Yorumla- Diğer konusunda 545 cevap paylaştı.
+1 yılhoş bir görüntü diğil , götü görüncek nerdeyse kızın sokağa öyle çıkmış , edep yoksunları.
22 Yorumla- +1 yıl
Allah razi olsun ya
- +1 yıl
hepimizden inşallah @headexpert
+1 yılyok ya şort iyidir herkez de giymeli hakkınız var kimsede karışamaz şu sözler çok duyulur bunu babası evden böyle nasıl salıyo die ama öyle bir durum yok denizde herkez bikinili ztn şortu giyen giymeli..
00 YorumlaDiğer konusunda 1b cevap paylaştı. Her kıyafet her yerde giyilmez. Buna dikkat ediyorsan , bırak konuşsunlar.
00 Yorumlaİnsanlar ne isterse giyilir. Eğer o şort u giydiyse arkasından ne konuşulacağınıda biliyordur
02 Yorumla- +1 yıl
Örneğin ben alkolik bir insanım ve arkamdan illaki birşeyler diyen oluyordur ama ben hala içmeye devam ediyorum yani kısacası arkamdan kim ne konuşmuş ilgilendirmez. Cesareti olan delikanlı olan zaten yüzüme konuşur. Mesela sen şort giydin illaki seninde arkandan birşey ler diyecekler. Peki sen arkadan konuşuyorlar diye şort giymeye vazgeçecekmisin?
- Diğer konusunda 20,5b cevap paylaştı.
+1 yılYok öyle bakmıyoruz ama kız güzelse tahrik olabilecek erkeklerden gelebilecek taciz ve tecavüz girişimlerinden zarar görmemesi için tavsiye etmem.
00 Yorumla bazı geri kafalılar öyle düşünüyor. aslında öyle bakılmaması gerek şort giyip edepli olanda var şort giyip kıvıranda yani demek istediğim hareketlerine göre değişir :)
10 Yorumla
+1 yılNamussuz gözüyle bakmayız, yalnızca bakarız o kadar
10 Yorumla
+1 yılNamuslu bir kiz olsa, namahremini erkeklerden gizli tutar. Onlar icin helal ne haram ne bilinmez ki. Namussuz gozuyle bakanlar dogru bakiyodur
01 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen arkadasin namusundan suphe etmeye basladim
+1 yılalakasi yok da o tip erkekleri sen kafana takma bu ulkede her tip erkek var
00 Yorumla- Devamını Gör (79)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat