AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
282Cevap
Ben babası değilim ona evlenmeden asla karışamam karışmam da yapmasan giymesen iyi olurdan öteye geçemez ama evlendiğin an olay değişir işte o zaman karışmanın alaaasını görür:)
Algı her zaman olgunun önündedir.
Toplumdaki "mini. etek" giyen kız aşgısı şudur ki;
Bir kız mini etek giyiyorsa o kız bakşre değildir.
Hani tecrübelerime istinaden söylüyorum neredeyse hiç yanılmadım.
Dolayısıyla bekareti olmayanı eş yapmayacağına göre.
Kısa vade de vur-kaç taktipiyle yanına alıp, etinden, sütünden , yününden istifade edebileceğin birini!!!
Onu giyme, bunu giyme diyerek ürkütüp;
altın yumurtlayan kazı öldürmeye gerek yok:)))))
ne yani mini etek giyince mi genişlik oluyor kapalı ve başka tarfları geniş olanları ne demeli bakıldığında bir yeri gözükmüyor diye namuslu mu oluyor yani ama mini etek giyen olmuyor sizin zihniyet dediğiniz bu mu yani
reisinirlenme yaa, herks fikrini söylemiş, mini etek giyene niye mini etek giyosun denmemişki, sadece onlarla ciddi düşünmem demişler, isteyen istediğini giyer yoksa
ciddi neden düşünülmüyormuş tabiki isteyen istediğini giyer ama mini etek gyen kızlarla ciddi düşünlmez gibi yargılar yanlış
+1111tabiki
Mini eteği savunmak için türbana saldıracak kadar dar görüşlüsün
türbana neden saldırayım ben mini etek lafı geçince bile bir damga yapıştırabiliyorsunuz siz. etrafınıza dönün de bir bakın medenşyetsizler
VÜCUT BENİM VÜCUDUM İSTEDİĞİMİ GİYERİM KİMSE BENİ KISITLAYAMAZ
:D:D sen yollusun kızım :))
değilim sadece modern bir insanım ve kendimi kısıtlamıyorum
O yollu değil de sen bu zihniyetle sapiksin.
edeniyet dediğin AÇMAKSA BEDENİ/ desene HAYVANLAR bizdende medeni /m. akif reis
Neyi nasıl giydiği önemli değil. Nerde ne giyeceğini biliyor mu nasıl oturup kalkması gerektiğini biliyor mu bu önemli. Eğer kız art niyetliyse çarşaf giyse boş bir yolunu bulur gösterir neyi varsa.
Vay be bu soruya verilen cevaplardan sonra kadınlı / erkekli, hala daha ortaçağı bile geçememiş bir ülke olduğumuzu iyice anladım.
Kız öyle mutlu olduktan sonra bir de yakışıyorsa neden karışayım ki?
Senin sevgilin mini etek giydiğinde başka bir erkeğin onu bakışlarıyla soymasına kızmıyosun yani? İlginçç
O tip magandaların yaşadığı mekanlarda işim olmaz. Ayrıca sen mini etek giyen bir kız gördüğünde bakşılarınla soyuyor musun ki, diğer erkeklerden onu bekliyorsun? ben en fazla ne güzel kız derim ve kafamı çeviririm...
Ağzından salayalar akan yaratıkların olduğu mekana gitmem... Ona göre bir yaşam tarzım var.
Sen harbiden geri kafalısın sen nasıl mini etek giyenleri o*pu olarak görüyorsan bizde senin bu düşüncelerini geri kafalılık olarak görüyoruz var mı itirazın.
Namuslu olmak nasıl ki her yerini kapatmak demek değilse kısa veya açık giyinmekte o. Anlamına gelmez senin tercihin ne ise onu yap kimsenin sana karışmaya hakkı yok
Sen kendi kafamda bir erkek bul diğerleri seni ne ilgilendiriyor bize saygı duyun dersiniz dimi hah ilk önce kendiniz saygı duymayı öğrenin milletin ami götu hayat meseleniz olmuş yatıp kalkıp milletin derdini kendinize geriyorsunuz
Bir kadın çarşafla bile dolaşsa erkekler dönüp bakıyor.
Ahlak konusuna gelince, ahlakı etek boyunda değil içinde arayacaksın. Türbanlı dolanıp ne işler çevirenleri gördük.
Sen kendini avut carsaflilara bakan hic gormedim ben hem iki tane kapali acigin yaptigini tum kapalilara yukleyemezsin buna hakkin yok
Her sefer/de kapali ve carsafli nayanlara iftira atmayin kim carsafli kadna bakmaya cesaret edenilir sacmalama. konxu acip kalbimz temiz diyrsnuz hic gulecegm yoktu. O yarm yamalak kapanan sirfntilar sonradn donme veya aile baskisiyla a kapan holligan kilikli boya kupleri kapali var kapali var haddiinizi bilin!!!
Açık giyinenlerin kalbi pis mi? Kapalı olup ruhu o.. spu olanlarda var. Yani diyeceğim şu ki ahlakı giyinişe bağlamayın. Anlatabildim mi? Bu arada mini eteği savunmuyorum ve tüm kapalılara da saldırmıyorum.
-
Son olarak kim kapalı kadına bakmaya cesaret edebilir demişsiniz. Ruhu b. ok olan erkek her türlü kadına bakar sorun kadında değil erkekte.
öylelerini yanlarında gezdrip diğerleriyle evleniyolar. yalansa yalan diyin lan.
Yalan öylesini yanim da gezdirmem tabi haklısın gezdiren cok
yalan :D
Tam tersini mi yapıyorsun @kırıkpirinç :D
Senin dedigin hicbisi yalan degildir @Sarıtavsan
Oylesini yanimda gezdirmeyin diger turlusuyle evlenmiyorum :D @Sarıtavsan hayran çıkmış sana :D
Ya sorma ruh hastasimidir nedir anlamadım ki :/@kırıkpirinç
@kırıkpirinç
Kusura bakma pardesulu bas ortulu sevgiliye ihtiyacim yok o igrenc giyimleriyle abarttiniz iyice.. Benim sevgilim sortta giyer mini etekte evet ben istiyorum. Hem seviyesiz insanlarin oldugu geri kafali tiplerin olmadigi mahalle baskisinin olmadigi bir yerde yasiyoruz.. gittigimiz yerlerde boyle sorun olmuyor yani..
Siz bu kafayla ilerlemeye devam edin aferin..
sen de adamım diye dolaşıyon mu bir de meydanda?
kapalılar çok itici ve sıkıcılar
Cok guzel dolasiyorum tabi sanane?
Adam size gore sey demek degil mi boyle karisini sevgilisini kapatmaya zorlayan erkeklerin yaninda calismasini istemeyen kadininin ozgurluklerini kisitlayan?
Sen kapan hadi bakalim erkekler gorur falan gunaha girmeyin sonraa:/:p
Allah sizin gibi olmayan zihniyetleri ıslah etsin
Miniden miniye, gitmeden giymeye fark var. Kıç açmak için olanı yanımda sevgili diye tutmam. Tayt giymiştir kıçını kapatsın diye giymiştir mantıklı derim. Tabi bunlar örnek taytla etek giyilirmi bilmem.
O müsaade edenler ERKEK değildir oğlandır, lütfen bu ikisini birbirinden ayırt edelim, bir erkeğin sevgilisi mini etek giyiyorsa ve erke buna izin veriyorsa bu da demektirki; Sevgilisini sahiplenmiyor, kıskanmıyor, değer vermiyordu zaten mini giyen kızların geneli yolludur (plaj vs hariç) :))
İzin veren adam değildir ki zaten niyetleri farklı olduğu için umurlarında bile olmaz erkek adam kıskanır sahip çıkar anası gibi korur bacısı gibi sahip çıkar ne kadar namuslu şerefli yaşarsan karşınada öyle temiz gibi biri çıkar ne kadar kötü yaşarsanda o kadar kötü çıkar
Merhaba
Pardon?
niye o iyi olsun sevdigine sadik olsun ihanet etmiyorsa bence cok normal
hemde bence acik insanalr kapalilardan bin kat daha iyi
kapalilarin hepsi o*ruspu tanidigim icin oye soyliyorum bak kac kisi taniyordum kac erkegi birden idare ediyorlardi
ne alaka kızım. eski sewgilime yakışıyodu mini etek giymemi istemyosan giymeyebilrm diyordu. bnde giymesini söyledim snucta benden öncede giyiyordu onu kısıtlayamam böyle bişeyle.. bir tarafın abazalğının sonucunu diğer taraf çekmek zorunda değil.. birilerini değiştirmektense rahatsızlık duymayacğn birini sewmeyi deneyeceksin :)
Sanane kardesim isteyen istedigini giyer erkekler de abaza olup bakmasın o zaman o pis sapıklar yüzünden suç kızda mı, ben de yaz günü uzun kot pantolon giyen kızın aklına sıçayım o zaman
Pardon da kadini asagilayan yine bir kadin olmus. Hayirdir? Bnce mini etek cok az bayana gercekten yakisiyor. Cok guzel ve alimli oluyorlar. Erkek de kiskaniyor hakli olarak. Tamam bunu anladim. Mini etek giyene oyledir boyledir genistr bilmem nedir diyenler bnce ileri derecede kompleksli ve hasta tipler olsa gerek. Terbiyeszligin luzumu yok.
Ozaman giyde senide görelim terbiyesiz olanda sensin
aşağılamıyorum yargılamıyorum da! sadece aklım almıyor nasıl olur diye..
sorun yaşıp yakışmaması değil sorun çok açık olması
sadece kendiyle mutlu olduğu için kendini öyle beğendiği için kısa etek kız mı yoksa kıvırtıp or*spuluk yapı milleti delirten kısa etekli kız mı arada cok fark var
Burada durumu sevimsiz kılan erkeklerin bakması ama erkeklerin tarafında olup kızı kabul edilemez gösteriyorsun.
Bu erkeklerin kafası nasıl bir kafa vallahi hiç anlamıyorum. Şimdi bu erkekler değil mi p*rno izleyen ya da başka kadınları çekici bulan arzulayan. mini giydirmez ama internete girer etek altı videolarını açar. sen evliyken sevgilin varken p*rno izleyip 31 çek gayet düzgün evlenilecek ahlaklı erkek ol ama kız etek giysin başkalarını arzulamasın ama arzulandığı için yollu olsun. Nasıl bir çelişki bu?
Senin yanindaki erkek arkina bir ortamda cogu kiz donup imrenerek baksa hosuna gitmez mi? Tum kizlarin ic gecirdigi adam benim demez misin icinden?
En güzel cevap olmalı duygularıma tercüman oldun +111
valla bu şekilde batılaştıklarını ya da modernleştiklerini sanıyorlar ama Akif Ersoy'un da bir şiirinde söylediği gibi
Kim demiş Avrupa insanı medeni
Ne edep var ne hayâ, çırılçıplak bedeni
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni
Desenize hayvanlar bizden daha medeni :)
Erkek olsam mini giyen biriyle belki cikardim ama benden sonra miniyi unutmali. Başka erkeklerin bakmasina tahammül edemezdim. Uygun dille anlatinca "sen karisamassin" demez herhalde dersede adios derdim.
p*rno sitelerinde, Mini Etekli diye bir bölüm yok ama Türbanli diye bir bölüm var.
Kolay gelsin.
Ciddi mi la
süper yaa nicke yakın @Kaplan24
bir kaç kez kendimi mini skirt kategorüsünden çıkarken görmüştüm ama
Ahahahahahahahahaah iyiiiiii cok iyiiiiii :)))))))
O erkekler namusu iki bacak arasinda aramayan kisiler. Genislikle alakasi yok.
o zaman çıplak dolaştırmalarıda bir sorun olmayacaktır ne de olsa namusu iki bacak arasında aramıyorlar
Dolastirsinlar beni ilgilendirmez. O benim problemim degil
Soruyu soran kızın kesin bacakları kötüdür, ondan böyle saçmalıyordur :)
Hayır da, miniyi giyen kız sen değilsin, bakılmasını umursamayan erkek senin sevgilin ya da kocan değil, bakan da sen değilsen bunda seni ilgilendiren ne sorun var ki? Hayır kıskanıyorsan bilelim.
sadece aklımın almadığı birşey izah ettim sen anlamazsın!
Ooo, sen biliyorsan bize sormanı anlamam o doğru. Anlamıyorsak sormak niye?
bir bayan olarak bu soruyu sorman mantığıma oturmadı :S
Sen giyemiyor olabilirsin tipin müsait değildir yakışmıyordur v. s şimdi bide etkilenip giymeyecekmiyiz çok beklersin,..
@marsmeloww sende bu kafayla git görürsün ;)
zaten mini etek giyenlerin çoğu tipi olmadığı için giyiyor canım benim ahahah :D
Benzer cevap vermisiz. Kendisi giyemedigi icin baskalarinin giydigini yargilayip kendini tatmin eden findik beyinli.
Aaaa bende tip yokmuş şimdi sen dedin diye :)))) küçük kafa
Evde giysin o @joystickk :))))
beni kızdırma açarım profili ozaman al aşağı olursun!
Al aşağı?
yani şaşırırsın fiziğim gayet düzgün çünkü..
Bunu görmeye ihtiyacım mı var sanıyorsun :)
@marsmeloww yaa marşöö nedne kendini ispatlama çabasındasın?
Buna gerek yok! Sen niye komplekslisin
@marsmeloww marşööö benmi kompleksli olan? bu nerden çıktı şimdi?
sen unu dinleme sen giy minini.. cehenneme odun lazım
1970 li yıllarda etekler mini etek giyen kadın sayısı daha fazlaydı. toplum olarak daha tutucu daha bağnaz olduğumuz için artık yadırgıyoruz. 10 sene sonra sadece yüksek sosyete giyer. bu sorunda ortadan kalkar.
Erkek adam kız arkadaşının yanında öyle gezmesine müsade etmez. Bazıları ciddi değilse problem olmaz diyor. Erkek adam ciddiyetsiz ilişki içinde de bulunmaz. Siz buna kroluk mu dersiniz artık bilmiyorum ne dersiniz ama bence olması gereken bu.
O bence senin fesatligin... bacaklarin ne kadar carpiksa artik.
Kesinlikle
Ayrica goruyorum ki asagida ki cevaplarda hep ahlakli oldugundan bahsetmissin. Buradan da yazayim ahlaki bel altinda degil bence daha yukarlarda aramalisin. Mesela kalp ile beyin arasinda sayin @soran
o mini etegi niye giyiyorsun guzelim. evlenilecek kiz degil eglenilecek kiz onlar !
Sevgili kardeşim eğlenceli ve evlenilebilir olmakta ayri bir zeka gerektirir siz sadece bir kusma yetebiliyosaniz iki tarafida dengeleyebilenleri hazmedin bari
sevgili arkadasim ben hic oyle ozenmedim gerekte duymadim dengelemekle alakasi yok evlensin koasi izin veriyorsa giysin ona kimsenin diyecegi hicbirsey olamaz
Aslında bu erkeğin değil kızın geniş olduğunu gösterir 😁
Mini etek giyene bakıyorlar. Başı kapalı olana bakmiyorlarmi. p*rno sitelerinde türbanlı seks diye başlıklar var ama mini etekli seks diye başlık yok. O zaman türbanlı kızlarla da cikmayalim bu nasıl bir genişlik.
Türbanlılara bile bakıyorlar şimdi sen gelmiş ne diyorsun ablacım...
Bu nasil kafa umarim trolluk yapiyosundur yoksa boyle bir zihniyet olmaz olsun
sizde zihniyet var mı acaba? yorumyaparak yorulmıcam sana
eğer bir erkek mini etekli kız gezdiriyosa yanında ilk yorumum şu oluyor...
kız kıza ne güzelde geziyorlar...
@tamamsus hahahaha :D:D:D:
Yanindayim :)
Süper
Onunla onun kiyafetine kimsenin bakmayacagi cagdas bir ulkeye ya da sehire giderim onun kiyafeti o giyiyor ben degil
Kim Demiş Avrupa İnsani Medeni,
Ne Edep Var Ne Haya çırılçıplak Bedeni,
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni,
Desene Hayvanlar Bizden Daha Medeni...
Eşini sergilemek ne zamandan beri çağdaşlık oldu.
Esini eve hapsetmek ne zamandan veri cagdaslik oldu o benim tapulu malimmi? Sanirim senjn oyle devlet set cikarsin evlendigin esinin tapusu mesela
Vu arada beb avrupa demedim agzimdan oyle bisey cikmadi ☺
Siz cagdas oldunugunuz icin kapali olup altina tayt mini giyiyorsunuz degilmi?
Baksınlar ablacım ne olacak? Hayır aslında senin hoşuna gitmesi lazım onlar bakıp iç geçiriyor ama sen dokunabiliyorsun, öpebiliyorsun :)
aynen :) cok gzl demissin
Teşekkürler : )
İnsan abaza olmasın yeterki çarşafada bürünsen illa bakanlar olacaktır sen dışarda dolaşırken sana bakan olmuyomu sanıyorsun?
arkadasim sen darsan biz genissek napalim tutup senide mi genisletelim yani? biz ne yapsakda sen o miniyi giyemessin anlamaya calisma bence gereksiz
Saci kapali olup diger taraflari acik olanlar mini giyenlerden dahami edepli,
Kizlar kis aylarinda mini giymeyin bari usumuyormusunuz mazallah hastalanirsiniz...
insanların bir birinden ayrı kültürleri var. kimi muhafazakar, kimi ateist kimi de mini etekli. bu kadar basit
fuck buddy ilişkisi ile sevgili ilişkisini karıştıran erkekler var fakat erkeklerin çoğu cinsel açlıktan dolayı sevgi besler. bu da yeterince cinselliğe doymamaktan kaynaklanır.
Erkekler her turlu bakar yani muhakkak bir bakan olur ister minili ister minisiz. eger aramızda guven varsa bunu sorun etmem
Sevgili olarak gormuyolar ki. Takiliyodur oyle kizlarla. Ama boyle yaparak o kizdan bir farklari kalmiyor. Ikisi de genis g*vat ve orospudr
Hay ağzına sağlık. Ama işte onlara "adam" denmez... Biri cevabında "açık giyiniyorum, zihniyetim de öyle" falan diye zırvalamış. Açıklık iyiyse, evet yobazım.
Bu çok göreceli bir durum yalnız. Bende kıskanç biriyim kız arkadaşım olsa bazı kıyfaetlerine karışırım ama sevgilisinin yanındaki kızın da bacaklarına bakıyosa bakanın ayıbıdır artık.
Baksınlar ama sadece bakıyorlar. Oysa sen dokunuyorsun kokuluyorsun. Öbür enayi mal mal bakıyor. Fark burda. :)
Abicim ben acayip kiskanc bir insanim esimin poposunu kilottan bile kiskanirim degil ki normal insan. . .
şöyle söyliyim sadece sevgiliymiş gibi gösteriyo çünkü çıkarı var kız onu tatmin ediyo,
gerçekten seven adam başkasının en ufak bakışını kıskanır,
ama ben o erkekleri suçlamıyorum , önce kadının kendi giyinişine dikkat etmesi gerek,
kadın açıyosa adam napsın?
İsteyen mini giyer isteyen giymez. Buna biz karışamayız. Eğer sen mini etek giymiyorsan sorun ne? Başkalarının giyimine niye karışıyorsun. Onlarında senin giyimine karışmalarını istemezdin değil mi?
Iste bu.
giyme deyince de kıyamet kopuyor , ona ne diyececeğiz :D :D kolayı yok bunun..
bu bir genişlik değil senin baskıcı ve hayatı kısıtlayıcı yaklaşmın çok çirkin kim nasıl rahat ediyorsa öyle giysin kimse kimsenin üzerinde baskı kurmadan...
başı bağlı olup da çatalı görünen kızları kabul edenlerle aynı şekilde. Ben güveniyorsam o da ADAM ise farketmez. Ki mini etek giyen kızarkadaşım olmadı:D
Benim sevgilime baksalar onur duyardım. Şöyle herkesin dönüp de baktığı bir sevgilim olur umarım :)
Gelde giyenlere anlat giyme diyince giyimime niye karisirsin karismayincada sen beni sahiplenmiyon hic yoksa beni sevmiyormusun gibi sacma sapan seyler soylersiniz napak bizde bu durumdan pek memnun degiluz.
kıyafet büyük sıkıntı ya.. hele türkiye gibi cinselliğin afrikasında... aslında mini vs değil olay erkeklerimiz afedersiniz ama tam anlamıyla haysiyet yoksunu. bazen korkuyorum bana bile laf atacaklar diye...
Diğer kekoların bakması neyi değiştirir ki, kadın güzelse ve beğendiği vucut hatlarını göstermek istiyorsa zaten bakılır. Neye nasıl baktığın önemlidir, sadece 1-2 sn mi bakıyorsun, yoksa 1-2-3-5 dk abaza gibi mi bakıyorsun önemli olan budur.