+1 yılİnsanın kimi sevip, kime aşık olacağı belli olmuyor. Böyle düşünmeme rağmen bu konuda taviz göstereceğim anlamına gelmiyor.
Herkesin düşüncesine saygı duyarım ama ben kadınımın vücudunu kimseyle paylaşamam o yüzden mini etek, mini şort, tayt ve derin dekolteli elbiseleri giymesini istemem ancak bunu baskı yoluyla yapmak doğru değil.
Bir kıza giyme, yapma, etme dersen inadına giyer, yapar. Ben burada doğru iletişim kurarak sorunu aşabiliyorum orası bende kalsın ;)
Ancak kimseyi zorlayamam herkes kendi tercihlerini yaşar. İlişkinin en başında karşımdaki insana bu konudaki bakışımı olması gerekenin ne olduğunu söylerim. Ancak ona bunları giyme demem. Doğru iletişimi kurduktan sonra hala giymek konusunda ısrar ederse ona tercihi sunarım.
Bu senin hayatın karışamam her istediğini giymekte özgürsün ama sen de beni anla bu şekilde giyinen bir kızı kadınım diye koluma takıp gezdiremem, ben kadınımın vücudunu kimseyle paylaşamam. Yani senin vücudunu bir başkası da gördükten sonra nerde kaldı bana özel oluşunun anlamı? O yüzden tercih senin iki karış bez parçasını seçersen saygı duyarım hiç başlamadan biter birbirimizi gereksiz yıpratmamış oluruz. Şayet beni tercih edersen her şartta ve koşulda yanında olurum. Bir ömür baş tacım olursun der susarım. ;)01 Yorumla- +1 yıl
Benim anlamadığım şey cevabım en iyi cevap seçilmemiş neden en üstte duruyor :) Sitede mi sorun var.
En İyi Cevaplar
+1 yılMini giymiyor dar giyiyor ne farkı var? Hatlar ikisinde de meydanda ise iş mini ile bitmez. Tenin gözükmesi şart değildir, o bacakları kalcayı saran her giysi teşhir ürünüdür, ikisinin de yanımda işinin olması söz konusu değildir...
5615 Yorumla
Soran+1 yılafferinn bee
- +1 yıl
yobazmısınız?
- +1 yıl
@kakarotto89 Sanane birader kimin ne olduğundan, işine bak. Sen bir kadını seveceksin ve onu mini etek ve dar kıyafetle gezdireceksen o senin genişliğindir. Artık kim genişlettiyse, çok fena yapmış seni.
- +1 yıl
Katiliorum
- +1 yıl
@evoler "aynı tas aynı hamam" dı o galiba :p
- +1 yıl
Resmi yobaz sendromu. Kiyafet ile namus ölçen bu beyinler sadece kalıntıdır.
Sen gerçekten bir bayansan gerçekten çok uzulurum ben acik bir bayanim uzun kisa acik kapali kendimce sinirlar dahilinde beğendiğim kıyafetleri giyerim senin zihniyetince ben örtülü kişilere gore daha inancsiz daha ahlaksiz gorunuyorum ama anlamakta zorluk cekiyorum müslüman çoğunluğu olan bir ülkede yasarken nasil bu kadar hoş gorusuz dislayici olabiliyoruz bu mu bizin dinden örtüden ogrendiginiz bazen bir bakiyorum örtülü bir bayan yüzündeki makyaj değil duvar boyasi pembe 10 cm topuklu ayakkabı tayt donup ona bakinca e bende ortuluymusum diyorum yani her acik bayan ahlaksiz değil her kapali bayan da ahlakli değil gördüğüm bir çok müslüman diğer müslüman kardeşlerinin eksik ibadetleri ya da inancini afişe ettiğinde daha çok müslüman düğünü saniyor dinde bile ego tatminine gidiyorsunuz ya yazik lütfen artik dinin daha iyi bir insan olmamiz için var olduğunu bilin " kinadigini yaşamadan ölmezsin " sen olmazsan kizin kizin olmazsa oğlun Allah un bizim gozumjzle göremediğimiz aklimizla algilahamadigimiz bir adaleti var ben kendimi öyle çok inancli biri olarak gormem zaten sizin yaniniz da ne haddime de biraz daha fazla birbirimizi sevelim agir ccümleler kurmaktan kacindim ama yine de kirildiysaniz affola
1111 Yorumla- +1 yıl
bayan değil kadın de.
- +1 yıl
kaplumbağa deden. : )
- +1 yıl
bayan, tabiri kadınları aşağılamak için kullanılan cinsiyetçi tabirdir. hiç mi duymadın yani
- +1 yıl
bunun dindarlıkla alaksı yok, sen eşinin ya da eşin olacak kişinin seni aldatmasını ister misin? ateist de olsa bu kişi af buyrun domuz değilse (ne kadar doğru bilmiyorum duydiğum kadarıyla eşlerini kıskanmazmış ) esini kıskanır, yani o erkek herkesin sana bakarak tatmin olmasına müsade ediyorsa o bence seni eşi olarak görmüyordur, onun için önemli olan sen değil vücudundur, bilmem anlaşıldım mı
- +1 yıl
7 yil başka bir erkeğe ne kadar yakisikli bile demeden esinle evlenmeyi bekledim arada hiçbir hukuki ve ailevi baski olmadan okulunu askerliğini isini bekledim ve 3 yildir evliyiz toplam 10 yildir beraberiz birakin aldatmayi herhangi bir sebepten bir kere dahi ayrilik olmadi aramizda 2 yasinda da bir oğlumuz oldu ama siz ne beni ne edimi tanimadan beni... Eşimi de... Konumlarına koydunuz buna rağmen siz ve evleneceginiz kişi ahlaki değerleri bizden daha yuksek kisilersiniz oylemi
- +1 yıl
Mini eteği savunmak için türbana saldıracak kadar dar görüşlüsün
- +1 yıl
Ne münasebet kuracagim her cümleyi aynibzamanda da ilk önce annemi düşünerek kurmaliyim oda örtülü ve ibadetlerini yerine getiren bir hanim turbana saldirdigim falan yok sadece bir bayanin başka bir bayana acil ya da kapali olmasi önemli değil neden boyle cümle kurar onu anlamiyorum bir de yazmis ileri kafalar diye hanim efendi mini etek giymek ileri kafalilik olmuyor insanların inanci gereği uyguladiklari ibadetleri ve giydikleri kiyafeti asagilamak da bir geri kafalilik ayni şekilde bir kadinin mini etek giydiginden dolayi ahlaksiz biri gibi büyük bir çoğunluk hakkında konusulmasi da bir geri kafaliliktir lütfen artik etnik köken dil din gibi ayristirmalari artik bir kenara birakalim ilk önce insan olarak doguyoruz birbirimizi önce insan olarak sevelim hepimize yetecek kadar yer var...
+1 yılKızım biri mini etek giyse de karşısındakinin ona nasıl baktığı önemli. Herkes senin gibi dusunmeyebilir. Ayrıca ne var mini etek giymekte? Sen çok kapalı giyiniyorsan atıyorum, o da bize çok kapalı geliyodur bizde bunla nasıl rahat ediyor yok şöyle yok böyle diye yorum mu yapalım? Ayy ne kadar kapalı sevgilisi bunu nasıl gezdiriyor yuzu bile doğru duzgun gozukmuyor diyip yorum mu yapalım? Konuyu başka yerlere çektiriyosunjz insana ya kapalı giyinenleri de çok gorduk opuşurken yiyişirken sokaklarda avm de orda burada
135 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle arkadaş çok biliyolar her şeyi ya. Madem yorum yapıyorsun hepsini bilip sonra konuşacaksın bu nedir @Amazonn19
Soran+1 yılben kapalı değilim başım açık zihniyetim d eöyle...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
280Cevap
bayanların çounda görüoruz bu savunmayı ama içi boş bir savunma... tonla savunma içeren yarım akıllı cümleler sarfedio bayanlar mini etek giyerim bakmasın erkekler efendim sapıksınız erkekler yok efendim beden benim bedenim giyerim de açarımda bacağımı popomad erkekler baksınlar sora sapık da der suçlarım siz dünyanın neresinde gördünüz hem teşhir et hemde suçla bu arada buda yeni bir savunma kapalı çarşaflı ya da onun türevleri çok mu namuslu hadi onlar namussuz ya da namussuzluk yapıo ya da ahlaksızlık peki senin yaptıgın nedir mini mini etekler giyerek ya da mendil kadar bikiniler giyerek göğüslerini sergiliyip kutsalını gözler önüne sererek modernlik buysa geçiniz efem kızlar siz anca kendinizi kandırırsınız yanlış anlamayanın benim 2 ablam var bide kız kardeşim onlarda açık giyiniolar aynı eleştiriyi onlarada yaparım yapıorumda samimi olun kızlar samimi yeter gerisi zaten hikaye özgürlük ayağına yemediniz halt kalmıo siz bayanlar unutmayın ki biz erkeklere kutsal bir emanetsiniz ve korunması gereken varlıklarsınız annemiz eşimiz ablamızsınız toplumuda aileyi de kadın inşaa eder.. son söz olarak EDEP YAHU EDEP DİORUM... teşekkürler
10 Yorumla
+1 yılTatlım ben kısa etek giyiyorum. Gayette hem karakter olarak hem edep ve dürüstlük olarak kendime güvenirim.
Ha benle aynı katagoride değerlendirilen bir akrabam vardı, oda kapalıydı. Yaşlarımız aynı olduğu için sürekli kıyaslanırdık. Evlendi çocuğu var, ayrıca birisi gönül ilişkisi, diğeri de maddiyattan yararlanmak üzere, kocasını aldattığı iki adam var. Ha bu koca ise karısının saçının teli gözükmesin diye gündüz perdeyi açtırmaz :)
Hayatın esprili olduğu anlar diyoruz biz bunlara.
Hadi siz kapatın bedenlerinizi! Bağnazlıklarınız belki edebi sağlar...97 Yorumla- +1 yıl
@feyzuhh ne demişler, gereksiz tevazzü gerçeği götürür.
Etekle karakter eşleşmesi yapılsaydı, o türbanlı arkadaşın yerinde ben, benim yerimde o olması gerekirdi. - +1 yıl
Şu ana kadar yaşananlar yeterli örnek oldular ;)
- +1 yıl
@feyzuhh şu ana kadar yaşananlar yeterli derecede örnek oldular ;)
- +1 yıl
Nereden biliyorsun? Kendimi kapattığım bir türbanım olmadığı için mi? Ah be can kapatanları da görüyoruz. Sizlere yukarıda bahsettiğim hatun kişinin yaptığı gibi kandırılmak müstahâk bence. Bir bez parçasına bu kadar sarılıpda, kafandakı boynuzlardan haberdar olamamak durumu bu?
Etek giyiyorum diye nereden biliyorsun davul patlamış tokmak vurmuş filan? Ancak Allah'ın görebildiği kudreti hangi hakla kendinde buluyorsun sen? Bende buna şirk koşmak derim o halde ;)
- Diğer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılYalnız bizim erkeklerin çoğu kot pantolonlu kızada bakıyorlar, upuzun elbise giyenede bakıyorlar, yarım kollu giyenin kolunada bakıyorlar..
O işi napıcaz peki? Olay mini etekte değil, olay bizim ulkenin erkeklerinin %85'inin abaza olmasında.
Bundan 3-4 sene önce liseye giderken bile millet sabahın 6'sında hayvan gibi bakardı, etek mi giyiyodum hayır, okulda etek yasaktı, gayet kumaş pantolon gomlek kalın kazak mont atkı giderdim okula, e cok mu guzelim hayır, fizigim mi harika onada hayır..
Demekki olay etekte değilmiş güzelim.
Mini eteği giy bakalım bir londrada, italyada ne bileyim amerikada, bir kişi dönüp bakıyor mu sana acaba? Niye burada mini etek giyene tüm cadde bakıyor sence?
Bizim midesiz abazalar önce kendini geliştirsin biraz, anasına bacısına saygıları yok, sokaktaki kıza mı saygıları olsun? Mini etek giyene bakmak mı lazım? Canım ister giyerim, bu kadar net.61 Yorumla- +1 yıl
Kurban ol sen bize asistan avukat:-D
Diğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bütün mesele mini etek giymekte mi? Peki basina Türban takip kicindan Tangasinin dantelini seklini rengini gösterenler? Parklarda kiyida kösede erkegin kucagina oturanlardan bahsetmiyorsunuz... Sanirim onlarin ki daha makbul... Millet nasil giyinirse giyinir derdi tasasi size mi düstü? Nedir bu millette ki bu tavirlar... Yasadigim ülkede kimse kimsenin ne kiyafetine laf eder ne takili kalir... Ama bizim insanlar kendilerini ahlak abidesi dünyanin en masumu gibi birsey görüyor... Ona bakarsan kapali kutu acik kutudan daha cok ilgi ceker... Birakin milletin ne giydigine erkek giydiriyorsa giydiriyor... Oturun kendi derdinizi günahlarinizi düsünün...
44 Yorumla- +1 yıl
Mini eteği savunmak için türbana saldıracak kadar dar görüşlüsün.
- +1 yıl
https://hizliresim.com/gLJAqL Bu görüntüden ortalikta cok... Ne mini etek giyiyorum ne de mini etegi savunuyorum... Sadece insanlarin giyimlerine kusamlarina laf etmeyin diyorum... Nedense bazi ezikler Türbanlilarin yaptigi pislikleri ortaya dökünce mini etekliyi savunmak icin Türbana saldiriyorsun diye savunmaya geciyor... Ulan disarida gördügümden ben utaniyorum... Mini etekli kadin bile odndan daha derli toplu duruyor..
Soran+1 yılben o dediğin türbanlılara da kızıyorum ki zaten!
Bence ülkemizin insanları sorunlu arada kalmış bir milletiz batılaşmaya çalışırken kendi değerlerimizi unutuyoruz. İkisi bir arada olabilir bunun için saygı gerekir. Kızın etek giymesi suç da erkeğin bakması mı değil ? Kız öyle bir kültür ile yetişmiş ona normal geliyor ama erkeğe değil çünkü ona namusun apış arasında olduğu öğretilmiş bana da öğretildi. Ama ben kabul etmedim. Öyle kapalı kızlarımız var ki yorum yapmak istemiyorum. Tüm kapalı kızlara laf vurmuyorum yanlış anlamayın lütfen ama bir insanı tanımadan yorum yapmayın. Namus dediğin yürektedir. İstediği kadar giymesin etek eğer başka bir erkeği bile hayal ediyorsa zaten sen başta kaybetmişsin. Ben ikisine de saygı duyuyorum. Ülkemizde malesef aptallar var o yüzden mini etek giyen bir kızı tercih etmiyorum çünkü biri laf atsa canım sıkılır bişeyler yaparım rahat durmam bu ülkede büyük sorumluluk.
21 Yorumla- +1 yıl
yurru beeeee
+1 yılben şahsen açık saçık giyen insanlarla sevgili olmam ve şunu belirtmek istiyorum erkekler mini giyen, dar giyen kızlar ile sadece cinsel isteklerini gerçekleştirmek için sevgili olurlar. ve birde şu var açık giyen kızların çoğu çirkin yüzüme bakmasınlar diye giyiyor olabilir diye düşünmekteyim
192 YorumlaBu nasıl bir düşünce mini veya tayt insanların giydiği kıyafet seni ne alakadar eder.
Uzun zaman önce değil Türbanlı insanlara yapılan haksızlıkların aynısını şu an açık giyinen insanları eleştirmek haddine değil.
İnanç Yaratıcı ve kul arasın da, sen taytlı bir insan dan daha dindar olduğunu savunamazsın.
Bütün kız arkadaşlarım mini etekli taytlıydı düşünce beyin olarak onlar bana daha yakın kıyafet karakteri yansıtmaz!163 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum kardeşim..
- +1 yıl
Git üre , çoğal bişey yap neslin tükenmesin !!!
- Diğer konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılCiddiysem eğer belirli bir kriterim var elbette. Mini etek kadınlara yakışıyor olabilir ama ben bakıyorsam diğer erkeklerin de ona bakmasına bir şey diyemeyeceğim için gerek yok.
Rusya'da bile kadın çalışanların etek boyları uzatılmaya çalışılıyor. Rusya ki cinsellik falan çok rahat yaşanıyor herhangi açlık yokluk durumu yok.
Erkeklerin dikkatini dağıttığı için böyle bir karar alınmış. Kendimizi kandırmayalım açık olunca bakıyoruz işte
meclis tv deki kadın giyimleri gayet hoş. etek boyu diz hizası ya da çok hafif diz altında.20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılnasıl aklın almıyor kendin giymediğin için mi? giyerler bakarlar bakmazlar müsde ederler etmezler seni ilgilendirmez toplum kafası işte ne bekliyoruz ki ama şurda çarşafa giren bir kız görseler ayy hanım efendi derler herkes kendinden sorumludur bunu böyle bil o sevgilidir eşin değildir sonra * oup gittiğinde öyle ortada kalırsınız zamanında giymediğiniz şeyler için de pişman olursunuz adı üstünde sevgili bunu önce bir ayırt et sonra soru sor ayrıca her erkek bir değildir yanında ki erkek giydirmiyorsa kendiside baktığı için ve herkesi kendisi gibi gördüğü içindir bunuda böyle bilin artık aa seviyor giydirmiyor evet seviyor giydirmiyor ama kendisi de bakıyor
40 Yorumla- Diğer konusunda 742 cevap paylaştı.
+1 yılVay be , aşağıdaki kızların yorumlarını okuyorum da ne hale gelmişiz... :)
Soran arkadaşım sonuna kadar katılıyorum sana , o kızlarla evlenilmez. Çevrene bir bak en büyük örneği orada , her gün yatağına başka kız atan adam bile iş evlenmeye geldimi kapalı kız istiyor :)
Aşağıda ileri zeka bir bayan arkadaş "erkeklerin bakması sorun haline getiriyor" gibi bir laf etmiş , ulan bu nasıl bir zekadır :D Siz zaten erkekler oranıza buranıza baksın diye öyle giyiyorsunuz , bakmasın diyen kızlar belli zaten , kapalı giyiniyor bakmasın diyenler. Seven kız sadece eşim açık görsün der , seven erkekte sadece ben açık göreyim der tabi deyus değilse :)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim sevgilim 'benim yanımdayken istedigini giyebilirsin, yeterki ben yanında yokken giyme' demisti. Cunku, o yanımdayken elimi tutuyo ve hickimse bana bakmıyor, beni sahipledigi cok belli oluyor cunku. Bikeresinde bir elbise giymistim bulusmustuk, Kısa degil mi bu diye sormustu.. Yoo demistim normal? bidaha baktı, 'benim icin de normal boyu ama baskaları icin degil' demisti birazcık kızmıstı :( ama sonra 'neyse tamam benim yanımdayken sorun yok' dedi ve mutlu mutlu devam ettik hayatımıza :D hikaye gibi oldu
60 Yorumlaayetide dinlemiyorlarsa onların günahı gerçekten "Mümin kadınlara da şöyle: Gözlerini haramdan sakınsınlar, ırzlarını korusunlar. Zinet yerlerini açmasınlar. Bunlardan kendiliğinden görünen kısmı müstesnadır. Baş örtülerini yakalarının üstüne koysunlar. Zinet yerlerini kendi kocalarından, babalarından, kocalarının babalarından, oğullarından, kocalarının oğullarından, kendi erkek kardeşlerinden, kendi kardeşlerinin oğullarından, kız kardeşlerinin oğullarından, kendi kadınlarından, kölelerinden, erkeklik duygusu kalmayan hizmetçilerden veya henüz kadınların gizli yerlerine muttali olmayan çocuklardan başkasına göstermesinler. Gizleyecekleri zinetleri bilinsin diye ayaklarını da vurmasınlar. Ey müminler! Hepiniz Allah'a tövbe edin. Böylece korktuğunuzdan emin umduğunuza nail olasınız." (Nûr, 24/31).
11 Yorumlafransız kadınlarının bir numaralı kuralıdır: bir yeri açarken diğer yeri kapat.
yani göğüs dekoltesi veriyorsan, uzun etek ya da pantalon giy.
mini etek giydiysen, boğazlı kazak giy.
ikisini de açarsan ucuz görünürsün, bir yeri açarken diğer yeri kapatıyorsan kaliteli.
kesinlikle katılmaktayım fransız ablalara; eğer bu kızımız da üstüne boğazlı kazak giyiyorsa en güzel elbisesinden daha fazla dikkat çeker.
"mini etek giyen orospudur" gibi genç ve heyecanlı yobazların görüşlerine zaten hiç değinmiyorum, kaale almıyorum..
o yobazları ise örümcek beyinleri ile baş başa bırakıyorum. zira namus türban'da, etekte değildir. ne türbanlı kızlar vardır ki, mini etekli kızların da aklından geçirmedikleri şeyleri bile yapan.22 YorumlaBazilari demis ki "kadin ile erkek esittir, erkege onu bunu giyme diyemiyorlarsa eger onlar da demesinler kadinlara". Yav, anlamadiniz mi, HIC BIR ZAMAN ERKEK ILE KADIN ESIT OLAMAZ. Illa bir yerden "kopukluk" olacaktir. Erkek etek giyer mi? Kadin mafya lideri olur mu? Burada gercek erkek ve gercek kadindan bahsediyorum. Bizim Turkiye milleti böyledir ve böyle kalacaklardir, yani hic "yok askim ne giyersen sen bilirsin" diye bir sey olmaz zaten, BENCE.
Yanlis anlasilmasin, ama ben ne erkekleri ne kadinlari dislamaya calisiyorum.00 YorumlaSiz yobaz böceklerden illallah ettik cidden. Kimin ne giydiği seni niye irgalar olmuş? O adam müsaade eder etmez onun bileceği is. Keyfinin kahyasi misin? Sana düşen ateş ne? Boyle at gozluklulerden dolayi bu ülke yerinde sayiyor. İlerleme kaydedemiyor. İs basini ortmeyle bitseydi. Herifin kapalilara karsi zaafi oluyor. Kaç bin fantezi üretiyor mk. Körelmiş zihniyetler, hakikaten bir katlanarak bitin.
1012 Yorumla
Soran+1 yılbu at gözlülük mü? aklah bu ahlak.. ama pardon siz o kelimenin anlamını bilmezsiniz ki.. anca bize geri kafalı der kendinizi haklı çıkarırsınız ama Allah bilir kimin haklı olduğunu o yüzdn içim rahat:) senin sözünle asla geri kafalı olmam yani!
Soran+1 yılsen de böyle avun erik pardon erika!
- +1 yıl
Açıkçası ben de hem hemcinslerime şaşırıyorum. Yanında aÇık saçık kızla nasıl geziyorlar diye. Hatta hep durdurup sormak isterim; arkadaş delikanlı adamsın, herkes yanındaki kıza bakıyor. Görmüyor musun rahatsız olmuyor musun diye. Sonuçta herkeste biraz kıskançlık vardır. Benim gibi düşünen bu davranışı merak eden bir kızın olmasına sevindim. Çünkü insan acaba bende mi bir terslik var diye şüpheye düşüyor.
- +1 yıl
Gizlilik butonunun arkasina siginip bik bik eden mimlenmis kisiliklerdensin. Düşüncelerini saklanarak dile getiren insanlar acizdir gözümde. Hemende giyiniş stilime deginmissin kezzy. Basini azicik acta beynine oksijen gitsin. Simdi bu lafimdanda turban düşmani olduğumu cikaracak minik beyinler vardir Ne demek istedigimi aydin görüşe sahip insanlar anlar. =).
- +1 yıl
Ah Osmanlı Devleti olacaktı ki şimdi , senin gibi çağdaşlık medeniyet adı altında muhafazakarlara yobaz diyen biçimsiz varlıkları bir güzel halledecekti.
etraftakilerin bakislari, laf atmalari sadece mini etek giyen bayanlara karsi bir tutummus gibi yorum yapmis herkes... fakat arkadaslar ulkemizde okadar seviyesiz okadar karaktersiz cinsler var ki mini giymeye hic gerek yok laf atacak abaza tesetturluye de atiyo gayet duzgun adabinda giyinmis olanada atiyo.. o is zihniyette bitiyo tamam gormesin kimse bakmasin istiyorsundur o ayri ama bunun sebebi laf atarlar, yok bakarlar canim sikilir olmamali!! herkesin gormesine gerek yok de gec...
30 YorumlaInsanları giydikleri ile yargılamak kimseye düşmez , isteyen istediğini giyer ben giymiyorum diye baskasına kötü gözle bakamam, benim de kuzenlerim giyer çok da iyi kızlar yani sevgili olunmaz demişler tek kriter bu mu, tamam erkekler kıskanır sakınır giydirmesin sorun bu değil ama her erkeğin bakış açısı aynı olamaz , bu ikisine de ciddi değiller şeklinde bakmama neden değil, insanların daha büyük sorunları var bunlar konu değil gereksiz
20 YorumlaBen her turlu teshiri kotu buluyorum ancak neye bu kadar ofkelendiniz? Siz giymiyorsanız sizin icin sorun olmamalı zira herkesin kendi aklı ve ahlakı vardır. Senin genislik olarak algıladığın bazısı için baska bir değerdir. Saygı her konuda ilk sırada gelmeli hakaretle veya kucumsemekle neyi elde edeceksin... :)
10 Yorumla- Diğer konusunda 347 cevap paylaştı.
+1 yılMini etek giyen kızlar benden uzak dursun yeter benim sevgilim giymiyor istesede giydirmem zaten sözümü dinliyor ben kıskanıyorum ve seviyorum sevgilimi bir erkek nasıl gururuna yedirir ki başka erkeklerin sevgilisine laf atmasını yanında benim kadınım, sevgilim ileride karım, eşim diyeceğim insan giyemez.
11 Yorumla Bakan insan duzgunce gıyınmıs birinede bakıp laf atıyo yani insanların karsına nasıl cıkarsan cık bayansan eger gozlerıyle bakıp suzcekler seni bu doganın kanunu gibi bişey olmus artık. Ben mini etek giydirmem sevgilime ama sort giyiyo onada bakıyolardır eminim giyim tarzını bana göre sekillendirmek zorunda degil ama yanımda bakanlarla kavga etmişligim var ki takıldıgımız yerler tanıdık mekanlar pek bakan olmuyo artık
10 Yorumla
+1 yılEğer kastettiğin diğer erkeklerin mini etekli bir kıza bakıp cinsel haz almalarıysa bunun önüne hiç bir zaman geçemezsin. Çarşaflı bir kadın geçerken bile arkadan mal mal bakan adamlar olabilir. ne yapacak kadın o zaman? Sen kendini düşün diyelim ki okuldaki erkekler senin normalde giydigin kıyafetle gittiginde bakıp duruyorlar. Sen ne yaparsın? Bu senin sucun mu?
00 YorumlaBen mini etek, tayt vs giyilmesine asla izin vermem. Herkes istediği gibi giyinebilmeli bir ülkede ama ben sevgilime asla giydirmem.
Bazı kızların aklından kesin geçecektir sen sevgiline giydirmiyorsun ama sokaktan geçene bakıyorsun falan diye. Hayır bakmıyorum. Bir kere bile bakmadım. Teşhircilik oluyor bu ve kadınımın kendini teşhir etmesine izin vermem.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMehmet yıldızın bu konuyla ilgili bir sohbeti var. Youtube'a yazarsanız bulacaksınız. Bu ileri kafalılık veya geri kafalılık değildir. Her kim mini giyer ve eşi, sevgilisi buna müsade ederse o insanın midesi yoktur. Birde karısının güzelliklerini ortaya çıkarmak isteyenler var. Neymiş "ben karımın güzelliğiyle gurur duymak isterim" miş. Kardeşim sen bunları boşver. Onlar kendi kafalarınca ileri görüşlü ve laik insanlar. Muhattap bile olma anca ellerini yorarsın bunlara laf anlatmakla. Selametle.
31 Yorumla- +1 yıl
Özür dilerim rahatsz ediyrum ama benim sizinle konuşmam gerek nbi konu var sanırım bana yarımdıc olabirlsiniz
+1 yılSanane milletin kıyafetinden giyiminden? Sen kendine bak, o kızların sevgililerinin sorunu ya da erkeklerin sorunu.. Kıskanıyorsan sende öyle giyin. Kıskanmıyorsanda otur yerine karışma. Özgür ülkede yaşıyoruz yani annesi babası karışmıyor sana ne laf düşer? Ah partiliyiz ah partiliii hülooooooğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ,
10 Yorumla- Diğer konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi giyme var giyme var. Mesela kız kapalıdır ama gözleri fıldır fıldırdır. Başkalarına işaret çakıyordur erkekler de yüz buluyordur, bu kızın mini giyendrn farkı yoktur. Ama bir de etekli vardır. Edepli yürürişaret vermez. Zaten erkekler kimin ne okduğunu anlıyor hemen. Bu yüzden geniş bir pencereden bakılmalı olaya.
33 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@ate_it_maymun ben türbana saldırmadım. Bunu anlayamayacak kadar örümcek kafalısın. Burada arkadaş her etekliye namussuz demiş, yani bu demek oluyor ki her kapalı da namuslu arkadaşa göre. Ben bu bakış açısını eleştirdim.
- +1 yıl
senin olayları anlama seviyeni anladım.
Iyi günler.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkımbılır suraya senın gunahlarını doksek neler cıkaqr neler kımbılır hangı erkekler hakkında neler dusunmustursuun neler gecırmıssındır ıcınden bos ver baskalarını ve yadırgama sen kendıne bakkk gıt sıdıklı kulodunu yıkaa scta bookunla oynaa... saygılar :D
61 Yorumla- +1 yıl
((((:
Gizli Üye(30-35)+1 yılKatılıyorum. Burada bile bazı profil resimleri özellikle bakılsın diye koyuluyor. Anne babaları bilse müsade edecek mi? Herkes atıp tutmuş ama herşeyin bir yakışanı vardır. Sen onu giyersen karşındakinin niyeti seninle fantezi kurmak olduğunu anlayıp hala 'kime ne' diyorsa bir insan kız erkek fark etmez; 'gevşektir'.
20 Yorumla
+1 yılMini etek giymiyorum en son ortaokulda giydim giyilmesine de karşıyım büyüdükçe neyin nolduğunu kendim anladım mini etek giymeme müsade eden bir erkekle bırak birlikte olmayı yanımda bile gezdirmem modernlik açık olmak değildir öyle olsaydı en modernimiz maymunlar olurdu akıl var mantık var
10 YorumlaO benim sevgilim başkasının degil. Mal mal bakanlar baktiklariyla kalirlar onun elini ben tutuyosam gerisi teferruat. Mini etek giymek gayet dogal bisey kötü bisey degil. O bana guveniyorsa ben ona güveniyorsam baska soze gerek yok. Kimi durumlarda cok abazalar olur rahatsiz olurum ona gore giyinmesini isteyebilirim ama onun disinda mini etek giymesinde bir sakinca yok.
32 YorumlaBir kadının mini etek giyimesi, dar giyimesi ya da türban takıp makyaj yapması sizin eleştirebileceğiniz bir konu değil. Bir kadın mini de giyiyorsa sizin ona bakma hakkınız yoktur. Mini giydiren erkek de geniş değil sevgilisine saygılıdır.
59 Yorumla- +1 yıl
Bu kafayla seni çok uzerler canısı.
- +1 yıl
Allah aşkına sen mini giysen ne olacak giymesen ne olacak :D
Bir dükkanda mallarıdaha iyi satabilmek için teşhire çıkartılir, müşterilerin begenisine sunulur. Bir kadin da eğer müşteri ariyorsa teşhire çıkartır elindekileri.. ben evinde eşinin yanında pörsümüş elbiselerini giyerken disarida mini etek giyenleri anlamıyorum.
11 Yorumla
Soran+1 yılsevgilileri geçtim evli adam nasıl müsade ediyo karısına?
Gizli Üye(30-35)+1 yılmini etek giyerler giymezler bu ne seni , nede beni ilgilendirir. birde erkeklerin çoğu sanki çok iyi ya bide onlara kusursuz kız buluruz, burada kendi cinsine mini etek giyen kızlara erkekler bakıyor diyorsun bu erkek bunu bile bile sonucunu bile bile onunla beraber oluyor zaten, bide burada o kızlara laf yapıcagına onlar burada senin gibi romeoyu beklemiyorlar canım gelince direk seni bekliyordum diye atlamıyorlar :))
50 Yorumla
+1 yılHiç kimse kimsenin giyim tarzına karışamaz erkek arkadaşı bile olsa çok saçma bence
80 Yorumla
+1 yılMedeniyet dediğin açmaksa bedeni, desene hayvanlar bizden daha medeni.
32 Yorumla
Soran+1 yılaynennnnnnn
- +1 yıl
Arkadaşlar burada kültürel faktörler var. ideal olan kadının erkegi cinsel anlamda tahrik etmemesidir elbette ama sesinden bile tahrik olan var ona ne yapacaksın. ayrıca senin ailende herkes mini etek giyse , annen bikiniyle denize girse sen doğdugundan beri bunlar sana normal gelir.
Diğer konusunda 448 cevap paylaştı. bir bayan olarak nasıl böyle düşünebiliyosun erkekmisin sen bunu benim babam ve türevleri sölüyor 54-5 yaşındaki adamlar.
61 Yorumla- +1 yıl
bayan değil arkadaşım kadın olacak kadın. böyle diyerek aynı zihniyeti sahipleniyosunuz.
+1 yılGenişlik falan değil. Saygı Sevgi Empati. Dünya görüşü... Eğer ki böyle düşünüyorsan at gözlüklerini çıkar derim. Diğer asıp kesen tayfa.. Hayatınızda en az bir kere ciddi bir ilişkiniz bile olmamış. İşiniz gücünüz tek gecelik aşkken siz hiç konuşmayın hele yok sevgilim olamaz yok falan yok filan. Sözüm hemcinslerime yam yam gibi bakmazsanız o bayanda istediği gibi giyinerek rahat rahat gezer. ve burada teşhir geyikleri yapmazsınız. Bence sorun sizlerden kaynaklı.
30 Yorumla"Kim demiş Avrupa insanı medeni?
Ne edep var ne hayâ, çırılçıplak bedeni!
Eğer medeniyet açıp saçmaksa bedeni:
Desenize hayvanlar bizden daha medeni!"
Mehmet Âkif Ersoy40 YorumlaDiğer konusunda 382 cevap paylaştı. tamam yıl olmuş 2014 gayet Cagdaş bir ülkede yaşıyoruz isteyen Giyebilir Ama Usdurubuyla giyen Vardır Yerine Göre Tabikide Heves Etmiş Giymiştir ona birşey demem Ama giyen kişide ac erkeklerin bön bön bakmasına alışık olucak sonra niye böyle bakıyorlar demiycekler Ama Ben Eşime Giydirmem Acıkcası Okadar aç varken giyerse ben katil olurum ama Etegin Boyutu Önemli Yerine Göre.
00 Yorumla
+1 yılHer şeyin bir yeri, bir zamanı var. Mahallede gezerken, markete bakkala giderken giyerse tabi ki istemem, izin vermem. Ancak bazı yerler vardır, beraber gideriz, gezeriz o zaman olur. Seviyorsam çok kıskanırım, orası ayrı bir mevzu. Ama kimsenin bakışlarını engelleyemezsin, engellemezsin;önlemek için eve kapatman gerek ki öylesine de söylenecek sıfat bile bulamıyorum.
10 YorumlaŞişko falan mısın? Millet ne isterse giysin. Dediklerin sadece Türk erkekleri için geçerli. Onlar kezbanlarla evlenip dşardakileri keserler.
46 Yorumla
Soran+1 yılsenlenmi evlencekti bir de (!)
Soran+1 yılo da senin avuntun olsun @Amazonn19
Bu sorunun bir kızdan gelmesi üzücü.
Çünkü bu ülkede mal olmayan, sevgilisine güvenen erkekler var canım.61 YorumlaTamam siz carsaf giyip ninjacilik oynayin kahdhdjdkdkdkd
118 Yorumla- +1 yıl
Anan baban kurtulsun diye o ninja dediklerin cepheye çocuğunu feda edip mermi taşıdı , Türk değilsin sen. Olsaydın ettiğin lafın 6 asırlık atalarına kadar gittiğini anlardın. Edepsiz ecnebi.
- +1 yıl
- +1 yıl
Paçalarımızdan çağdaşlık akacak yakında @red_hat :D
- +1 yıl
Çarşaf, nevresim takımının bir parçasıdır, Sadece salak araplar giyer, Türk'lükte kadını örtmek, çarşafa sokmak gibi GERİZEKALILIKLAR yoktur.
Anadolu'da geleneksel baş örtüsü vardır, onu da isteyen takar istemeyen takmaz, Kurtuluş Savaşı'nda cepheye mermi taşıyan değerli kadınlarımızda o geleneksel baş örtülerini kullanıyorlardı, ÇARŞAF DEĞİL !!!
Esas yabancı sizsiniz, Arap beyinliler, biz Türküz, sizler Arap hayranı, cahillersiniz...
Soran+1 yıltipe bak çay demle beyne bakıcam o da yok! hadi bb:p
+1 yılHoşuna gitmiyorsa sen giyme canısı bu kimseye geniş deme hakkını vermiyor
62 Yorumla
Soran+1 yılgenişlik değil de ne peki? resmen yanındayken bakıyor başka erkekler..
- +1 yıl
Artı parantez açacak olursak annesi babası varken sevgilisine yasak koymak düşmez en fazla uyarabilir
+1 yılbence erkek onu gercekten sevmiyodur vucudu için cıkıyodur yoksa seven bir erkek kıskanır sacının bitelinin bile görünmesini kıskanır
222 Yorumla- +1 yıl
@tamamsus yanimda olaydin
- Diğer konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBez parçası üzerinden karakter tahlili yapmak ne kadar da güzel... Giysen dert giymesen dert, kadın! Ne çektin be!
50 Yorumla
+1 yılEvde fantezi için giyebilir ama dışarıda asla. Ben nasıl ki mini giyen kadının bacaklarına bakıyorsam. Başkaları da benim eşime bakar. Bu sapıklık falan değil erkeklik hormonunun getirdiği bir şey. O yüzden dışarıda asla giydirmem. Kızlar da bazen inat olsun diye giyiyor bu da bir gerçek.
00 Yorumla
+1 yılSenin dediğin erkeğin meshebi geniş, diğer konuda medeniyet ayrı bir konu çıplaklık ayrı
Kim Demiş Avrupa İnsani Medeni,
Ne Edep Kalmiş Ne Haya çırılçıplak Bedeni,
Açmaksa Bedeni Olmaksa Medeni,
Desene Hayvanlar Dahada Medeni...
Üstad Necip Fazil KISAKÜREK02 Yorumla- +1 yıl
Haklısın kardeş 😊😉
Diğer konusunda 963 cevap paylaştı. Ben yobazım arkadaş ben gelemem öyle şeylere mini etek vücut hatlarını belli eden kıyafetler falan olmaz. Yoldan geçen birinin karım üzerinde fantazi kurmasına seyirci olamam haa böyle yapan ve kendilerine de modern diye niteleyen pezevenkler de yok mu var tabiki yaşasın yobazllıkk :):):)
00 Yorumla
+1 yılKadınlar yine kendi kendilerine yapıyor.
Erkek özgürce mevsimine göre giyinebilirken, kadınları yaz kış çarşafa sokan zihniyet sizin sayenizde var.
Tamam sen istediği giy, kişisel tercihin sana karışan mı var? şu an hadsizlik yapıyorsun.20 YorumlaŞahsi kanaatimde diğerlerinden pek bir farkları yok, yani etek giymeleri veya giymemeleri halk dilinde namus denen o müthiş tabulardan birinde, onları benim gözümde aşağı veya yukarı oynatmaz, anlayamadığım şey, bunların bir kısmının, neredeyse çoğunluk diyebileceğim kadarının bunlara kısa şort giyenleri de katıyorum o eteği veya şortu giydiklerinde etrafa olan takıntıları rahat davranamayışları, ardından erkeklere karşı attıkları hepiniz sapıksınız bakışı erkeklere karşı besledikleri ön yargı..
00 Yorumla
+1 yılCinsel açlığın afrikasıdır türkiye. bakmalarının önüne geçemeyiz. baktıkları sürece sıkıntı yok diye teselli olmak lazım... bakarken yakalarsam muck muck orası ayrı. sevgilim nasıl mutluysa öyle davranır kimse için mutluluğundan prim vermez, yeri gelincede nasıl davranacağını bilir durum bana havale edilirse de kan alırım.
00 Yorumlabıde soyle dusun ben ona sahıbım dıgerlerı degıl sorun su kı kızda rahatsız olmuyor bu rahatlık degıl bu tamamen egonun vermıs oldugu bı tatmınlık sonucta o mını eteklı kıza ben sahıbımm egosu ( ve ayrıca bende karsıyım mını etege acayıp kızarım yanı)
00 Yorumla
+1 yılYani ben giymesini istemem acikcasi sma soyle bir durumda var kixlar boyle giyinince erkek cinsellige meyilli oluyo haliyle sonrada tecavuze ugradim diye kiyameti kopariyo erkeklere de kndi anne baci karisinin boyle geldigini dusunurse o zaman ne yapardi tamam giyim tarzidir zevk meselesidir onu anliyorum saygi gosteririm ama isin ucunda karsi cins tahrik oluyo ve sorunlar cogaliyo haliyle bu yuzden benim kiz arkadasimin boyle giyinmesisoz konusu bile olamaz
00 YorumlaSanane ya. sjkddsf Sen kim oluyorsun da karışabiliyorsun? Türkiye standartlarında bir kafaya sahip olduğun belli, isteyen istediğini giyer kimseye de bununla ilgili bir söz hakkı düşmez.
30 Yorumla
+1 yılBahsettiğin adam zaten onu ileriye dönük bir ilişki olarak görmüyor ki. Hata gururlanıyor " l*n baktığınız karıyı ben götürüyorum" diye. Hatta arkadaşlarının yanında da kızdan bahsediyordur. Birde evli olupta eşini bu şekilde yanında gezdirenler var. Onlara deyyüs denir.
00 Yorumlabir erkek mini eteği kabül edyorsa kesin adam değildir niye dersen evinde sevgiline ne giyersen giy istersen hiç giyme helalin olduğunda ama sevgilisi buna göz yumuyorsa mini etek giymesine izin veriyorsa hiç erkeklikten bahsetmesin ve erkeğim demesin erkek diyorsan giydirmeycek acık şeyler arkadaş başkaları bakmayacak orasına burasna kendini dile düşürmeyecek kızda... erkekte
10 Yorumla
+1 yılInsan fesat bir varliktir. Eğer gercekten baktığı kısının bacaklarını veya baska bölgelerini gormek istiyorsa istediğin kadar kapatsan da bakar ve görur. Zihniyet boyle biseydir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n bı sıktırın gıdın ulan öyle bir kız arkadaşım olsa da geh geh gerilsem diye kıcınızı yırtar iç geçirirsiniz ama nafile niye olmaz çünkü. Mk olsa dünden razısınız l*n hepiniz. Sizi bile donunuza kadar soyup sokakta dolandırır sesiniz çıkmaz. Gelip burada ben Yanıma almam ben Yanımda dolandırmam demeyin mk. Zaten istesenizde dolandıramazsınız ya neyse orası ayrı
20 Yorumlahayret şöyle birşey demedin; erkekler boya küpü gibi dudaklarına ruj süren kızlarla çıkıyor bu yüzden erkekler benimle çıksın diye bende dudaklarımı boya küpü gibi boyuyorum demedin tebrik ettim seni eğer karşımda olsaydın alnından öperdim seni!
10 YorumlaKimin ne giyip giymediğine karışabileceğini sanmıyorum, onlar senin giyimine laf etmiyorsa sen niye laf ediyorsun?
40 Yorumla- Devamını Gör (327)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat