Ulan ben giymeye utaniom millet nasl giyiyo bide denizden cikarken bile şort yapisio önden şortu tutup boşa cikartiom. d
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHoca ne slipi ne mayosu alkollu musun kendine gel :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİlk basta gulesim geliyor sonra da igreniyorum :D bir erkek istedigi kadar mukkemmel olsun slip giyiyosa krizma sifir
134 Yorumla
Soran+1 yılbencede :)) ya bu slip mayoula ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:) karizma gitti
Cevap sahibi+1 yılYuh :D abartmis o da
Soran+1 yılistemeden oldu kaydıraklı havuz alıp götürdü :)))) o karizma gitti yani kızların içinde kapayamadıda
Cevap sahibi+1 yılBence haketmis yani oyle biseyi giymenin ve insanlarin goz sagligini tehtid etmenin cezasi derim ancak :D
Soran+1 yılöyle deme ya cok utandı :) ergen kızların içinde kaldı bir de o halde kapayaamadıda kosmaya calıstı ortaya bir görüntü cıktıki :D
Cevap sahibi+1 yılE bir yardim etseymissin sende madem oyle seyredecegine :D
Soran+1 yılnasıl edim havuzdaydım :) kız arkadasımda vardı gözünü kapattım görmüsmüdür acaba ya herif dal dassak kostu ya
Cevap sahibi+1 yılAhaha :D gorse nolcak tum dunya gormus zaten
Soran+1 yılya olsun görmemistir ins :D salak adam ya götünün deliğine kadar gördü millet. kızlarda nasıl bakıyo insan bakmaz ya :d
Cevap sahibi+1 yılIyi bari ne diyim :D
Soran+1 yılbakmayın su durumlarda adamlara :)
Cevap sahibi+1 yılTam tersi olsa kizin biri ustunu kaybetse bakmaz miydin sen :DD hic sanmiyorum ac kurtlar gibi seyrederdiniz hemde
Soran+1 yılya tamam erkekler bakar :D ama kızlar o haldeki adama bakması resmen adamla dalga gectiler :d owww oha diye bagırmalar :D ben utandım yani herifin toplar sallana sallana ayy neyse:D
Cevap sahibi+1 yılErkekler bakarsa kizlara laf soylemek kimseye dusmez :D
Soran+1 yılya ama iki kızın konusmasına sahit oldum adam hakkında ne laf sölediler sok oldum :D bunlarda 18 yaslarında iki kız yani :D utanmalarıda yok
Cevap sahibi+1 yılErkekler olsa daha neler konusurlardi acaba oyle dusun
Soran+1 yılbundan daha kötü konusamazlardı :D biri digerine diyoki herifin toplar nasıl sallandı gördünmü digeride tüm takımı gördüm diyordu :D
Cevap sahibi+1 yılErkekler olsa en az bir ay kiz uzerinde konusmadiklari seyi birakmazlardi bence yillar sonra yaslandiklarinda dede olduklarinda bile ne gogustu be yavrum diye makara yaparlar
Soran+1 yılkızlar ne yapar peki onlarada örnek ver sence ne derler yıllar sonra :D
Cevap sahibi+1 yılSadece olay hatirlanir adam degil :D ayrica bu adamin muhabbetini her cevap verenle yapmak da ayri bir fantazi boyutu :D
Soran+1 yıltamam itiraf ediyorum bu olay benim basıma geldi :(
Cevap sahibi+1 yılAnlamistim da iste bozmayayim yazik dedim :D bari itaraf etmeyeydin
Soran+1 yılya o yüzden sordum kızlar ne konusur diye :( sence ne konusurlar acık ol nelerden bahsederler nasıl cümle kurarlar canlandırsana bi.(
Cevap sahibi+1 yılIcinimi rahatlatayim? Dost aci mi soylesin?
Soran+1 yılaynen acık ol söyleeee
Cevap sahibi+1 yılO an ve o hafta boyunca anlatirlar birbirlerine tum cevrelerine arkadas ortamlarina. Sonraki zamanlardaysa bu olayi anlattiklari kisilerle arada tekrar hatirlar gulme krizine girer ve yine yorumlarda bulunurlar. Bir ay gectikten sonraysa sadece olay hatirlanir ve gulme krizine girilir ve bu boyle devam eder :D o kadar konustum eic sec bari de yazik olmasin ya :D
Soran+1 yıldaha acık anlat seceyim :D messela nasıl bahsederler ya cümle kur seyimde falan nasıl konusurlar anllatsana ya utanma zaten gizlisin :(
Cevap sahibi+1 yılUtandigimdan degil her kiz farklidir ben genel olarak olani anlattim senin istedigin karaktere bagli bir sey ben kendi karakterime gore soylerim ama o gorenler farkli soylemislerdir cunku farkli insanlariz :D yine de istiyor musun
Soran+1 yılistiyorum böle acık secik kim ne der bileyim
Cevap sahibi+1 yılPekala ben olsam pek yorum yapmazdim ama sanaolabilecek en kotuleri yapmayi deneyecegim. Nasil sallaniyodu ama dimi ahaha kaldi oyle daltsak ahaha slipi de iri gostermek icin giymis heralde bebeye bak vs vs
Soran+1 yılya ben havuzdan eğilerek cıkmak zorunda kaldım arkamdaki kızlar ne yorum yapar mesela o önemli tanıdıkta vardı cünkü. mesela en abaza kız olsa egilerek arkadan beni görse ne yorum yapar sence son kez soruyorum :(
Soran+1 yıl? son kez okkalı cevap?
Cevap sahibi+1 yılOnu saklayacam diye gotu saldi ne gotmys falan der gulerler en fazla bence
Cevap sahibi+1 yılYetmedi mi gardas bu kadar sey secmiyomusun yani
Bana çok itici geliyor ya. Geneldede orası burası sarkmış yaşlı amcalar giyiyor :///
03 Yorumla
Soran+1 yılya bu slip mayoula ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:)
Soran+1 yılaynen kızlarda öyle bakıyoki insna kafasını cevirir:D zaten herifin dal dassak ortaya cıkmıs yazık ya :D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
nedense aklıma nuri alço geliyor:)
genelde yaşlı amcalar giyiyor. gençlerde pek rastlamadım...05 Yorumla
Soran+1 yılben rastladımda nolduuu :) bu slip mayoyla ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:) karizma gitti
Soran+1 yılyazık adama ya deme öyle :D kapayamadıda baya utandı:D kızlarda nasıl bakıyor insna bakmaz ya herif zaten dal dasak kalmıs ortada yazık yahu :D
Soran+1 yılya bakıyoruz tabi de nebilim :D herifinki fazla acıldı yani. o halde kostu bide falan sallana sallana:d o halini bayanlar görünce pek hoslarına gitmez sanıyodm :D
+1 yılDünya ahiret ağda arkadaşım, gün arkadaşım falan olsun
05 Yorumla
Soran+1 yılya bu slip mayoula ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:)
- +1 yıl
Slip mayo giymesinden iyidir
Soran+1 yıldahamı iyi herifisin her sey cıktı meydana :D
- +1 yıl
Onu bile bir derece anlayışla karşılayabilirim ama slip mayoyu asla :D
Soran+1 yılya sorma adama kızlar ac gibi baktı. insna bakmaz ya adam zaten dal dassak kalmıs yazık ya :d
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerkes ne seviyorsa onu giymeli ama bence fazlasıyla itici. Ayrıca bunun erkeklikle ilgisi yok cinsiyet mayoylamı belirleniyor?
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYa senin amacın ne gizli sorundada herkesin yorumuna bu cevabı veriyodun sonra yok otobüsteki çocuğun eşofmanı yırtılmış, spor hocasının şortu, otobusteki adamın pantolonu yırtılmış. Tiyatroda rol için giydiğin bez düşmüş falan filan. Kafandan senaryolar uydurup herkese anlatmak çok mu eğlenceli
Bence çoook seksi göze dolu dolu gelmesi iyi bişi :D tabiki bakıyorummm :D
06 Yorumla
Soran+1 yılkaydıraklı havuzda kaybolup gitti herif kapamaya calıstı ama :D kızların bakısları icinde rezil oldu. dal dassak cıktı:F
Soran+1 yılsorma kızlarda kendi aralarında bir konusyolar görsen oha dersin. d
Soran+1 yılherif havuzdan cıkarken egilerek cıkmak zorunda kaldı tabi. bir kız digerine diyoki anam dassaklarıda görmüs olduk böylece dedi :d dondum
Gizli Üye(30-35)+1 yılOyle bir erkek beynimsw tanimlanamadi erkek degildir o
01 Yorumla
Seksi bir vücudun varsa ve kendine güveniyosan iyi olabilir ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılbu slip mayoyla ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:) karizma gitti
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkekleri bilmem de kızlar da çok seksi duruyor özellikle özel tasarlananları
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılslip mayo ve erkek aynı cümlede garip durdu sanki biraz
00 Yorumla
+1 yılmide bulandırıcı geliyor
03 Yorumla
Soran+1 yılo derece kötü dimi :)
- +1 yıl
fazlasıyla hemde :)
+1 yılbence hoş. tabi yaşlılar hariç :(
05 Yorumla
Soran+1 yılbayanların geneli begenmiyor :)
- +1 yıl
ya valla ben beğeniyorum şalvar tarzı mayolar bana çok itici geliyo
- +1 yıl
yalnız slip şorttan daha zor çıkar bence daha sıkı bişey
Soran+1 yılkomple cıktı zaten :)))
Kizlari bilemem de ben ayar oluyorum. O ne olum ya
00 Yorumladede diyesim geliyo :)
19 Yorumla
Soran+1 yılahahaha neden :)
Soran+1 yılgeçen genc adamın biri giymisti:D kaydırkalı havuzdan kayarken slip mlip kalmadı kızların icinde :D
Soran+1 yılya allah korusun :D herif o halde kapayamadıda hazırlıksız yakalanmıs zaten :D tüm kızlar bagırmaya basladı owww ayy oha diye :d adam iice rezil oldu kosmaya calıstı :D
Soran+1 yılsorma ya dal dassak kaldı herkesin icinde kızların ortasında. kızlarda nasıl bakıyor. insna bakmaz ya ayıp adam o haldeyken :D
Soran+1 yılolmazmı insna eliyle kapatır kapatamadıda hazırlıksız yakalanmıstı zaten salak herif :d
+1 yıligrenc durdugu kesin. erkek dedigin şort giyer
011 Yorumla
- +1 yıl
aman allahim 😱 hahaha 😨 yazik ona yaa 😄😄
Soran+1 yılsorma ya kızlar falanda nasıl bakıyor insan kafasını cevirir. herif kapayamadıda orasnı dal d. ssak kaldı meydanda:D
Soran+1 yılkızlarda 17 18 19 yaslarda yani. d
- +1 yıl
cok merakli zaten millet. insan utanir bakmaya 😡 o adam da havlu falan alsaydi keske ustune 😮
Soran+1 yılalana kadar havuzdan cıkması falan ortaya rezalet görüntü cıktı :D hazırlıksız yakalanmıs zaten :D koptu herkes
- +1 yıl
kizlar da kucukmus ondan demekki bakmislar 😃😃 adam daha dikkatli olir bundn sonra ☺☺
Soran+1 yılyani 18 19 yaslarda :D aralarında bir yorum yaptılar zaten ben duydum sok oldum. yani bu kadarıda pes :D
- +1 yıl
simdiki kizlar cok fena cokk 😄😄 allah ailelerine kolaylik versin 😊😊
Soran+1 yılherif havuzdan cıkarken egilerek cıkmak zorunda kaldı tabi. bir kız digerine diyoki anam dassaklarıda görmüs olduk böylece dedi :d dondum
Soran+1 yılbu yoruma ne dicen :D
Giyen erkeğe göre değişir o :)
08 Yorumla
Soran+1 yılaynen kızlarda nasıl bakıyor ya :D yazık adama insna bakmaz:d zaten herif dal dassak kalmıs :
Soran+1 yılkızlar varya cok ayıp ediyolar bu durumlarda bagırıp cagırıp :D
Soran+1 yılya herif hakkında iki kız bir yorum yaptı sok oldum :D yorumu yapanda 18li yaslarda iki kız yuh dedim yani :d herif tabi utanır
Soran+1 yılya yok bu kızların tepkileri adamı utandırıyor hep. benimde basıma geldi ordan biliorum. bende sort degistirirken iki kız gördü basladı kahahaya ama nasıl yüksek sesle utancım üc katına cıkmıstı :d bakmasalar görmezden gelseler nolur. d
Gizli Üye(30-35)+1 yıl3 4 yaşındaki çocuklar giyiyor onları. Iğrenç
01 Yorumla
Soran+1 yılartı adamlarda giyior ahah :D
+1 yılManken gibiyse giysin
01 Yorumla
Soran+1 yılbu slip mayoyla ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:) karizma gitti
Yazıktır günahtır yapmayın
04 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı kötü neden :)
- +1 yıl
Topmu onlar acaba?
- Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılgiymeyin giydirmeyin
01 Yorumla
Soran+1 yılo kadar mı kötü :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOne oyle ya dal d. ssak meydanda, igrenc
01 Yorumla
Bulmasak daha iyi
01 Yorumla
çok iticiler
05 Yorumla
Soran+1 yılgercekten rezil oldu :)
Soran+1 yılkaydıraklı havuzda mayo falan kalmadı :Dkızlarda ac gibi bakıyodu adam zaten dal dasak kalmıs yazık demiyolarda bakıyolar bide:D
Özgüven patlamasi
06 Yorumla
Soran+1 yıl:) fazla patlaması iyi degil ya bu slip mayoyla ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:) karizma gitti
Soran+1 yılayy oyy oha diye bagırdı kadınlar kızlar :D adam dahada utandı saf ya :D kapamaya calıstı telas yaptı:D hazırlıksız yakalanmıs
Soran+1 yıldeme öyle ya yazık adama ergen kızlarda nasıl bakıyor herifin mal iyice reaksiona girdi :)
+1 yılİğrenç
13 Yorumla
Soran+1 yılkimine yakısmıyor mu hic D:
- +1 yıl
Yakışmıyo
Soran+1 yılbu slip mayoula ilgili bir olay basıma geldi. adamın teki havuzda kaybetti slibi herkesin kadınların içinde :) o vaziyette koştu hazırlıksız yakalanmıştı:)
+1 yılItici
07 Yorumla
Soran+1 yılkimine yakısmıyor mu :)
- +1 yıl
Hiç yakışmıyor
- +1 yıl
Bak slip mayonun dezavantajları :))
Soran+1 yıladam fena rezil oldu ya kızlarda nasıl bakıyor :d insan kafayı cevirir zaten adma dal dassak kalmıs yazık ya :D
- +1 yıl
:)))) çok fena hayati boyunca unuyamaz işte. d
Soran+1 yılaynen. d kızlarda ac gibi bakmasa adam okdr rezil olmucaktı:D salak kapayamadıda kızlar ayyy owww oha diye bagırmaya basladı. insan azcık bakmaz ya :d ergen kızlar
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar