Moda & Stil Kısa şık dar elbise giyen kızları nasıl buluyorsunuz erkekler? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 05 Yapay Zekaya Sor 😂😂😂😂Cevap verinnn Güncellemeler+1 yıl İtiraf ediyorum herkes böyle değildir ama ben azınca karsımdakinide azdırmak için giyiyorum 😂😂 Güncellemeler+1 yıl Birde benim gibi 1 70 boy 50 kilo kız giyince düşünün bakalım 😜😜😜👻 Kısa şık dar elbise giyen kızları nasıl buluyorsunuz erkekler? Cevapla Erkek Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Drakula3584 Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Her giyen değil bakıyorum kız çirkin öcü öğk ama kombin on numara bir başka kız aynı kombin de çıkıyor ortaya ohara bu ne deyişler başlıyor yani uzun lafın kısası kişiye bağlı fizik güzelse yakışır çekici olur ama değilse yolumu değiştiririm 😂 0 0 Yorumla
Sekaaaaaa0 Takip Et Xper 3 Yaş: 28 +1 yıl İddialı ve çok seksi buluyorum tam benim yanımda olması gerek biri diye düşünüyorum😀 0 0 Yorumla
lovebdy00 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Harika buluyorum 😏 0 2 Yorumla lovebdy00 +1 yıl Seninle konusmsk isterim Yorumla lovebdy00 +1 yıl Kulot corap giyiyon mu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Her giyen değil bakıyorum kız çirkin öcü öğk ama kombin on numara bir başka kız aynı kombin de çıkıyor ortaya ohara bu ne deyişler başlıyor yani uzun lafın kısası kişiye bağlı fizik güzelse yakışır çekici olur ama değilse yolumu değiştiririm 😂
İddialı ve çok seksi buluyorum tam benim yanımda olması gerek biri diye düşünüyorum😀
iddialı buluyorum
Güzel.
çok seksi
Harika buluyorum 😏
Seninle konusmsk isterim
Kulot corap giyiyon mu
Aşırı çekici geliyor
Seksi buluyorum
süper bence sende giyermisin
Gayet süper
Kaldırıyorlar
Azgın mısın yani